Προς το περιεχόμενο

Dragon Age III: Inquisition

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Νομίζω μερικοί άνθρωποι έχουν έλλειψη σοβαρότητας εδω μέσα...

Ένα παιχνίδι που ΑΞΙΖΕΙ τα λεφτά του και είναι τόσο δουλεμένο (και στη συγκεκριμένη περίπτωση RPG - είδος προς εξαφάνηση-) Πρέπει να στηρίζουμε την προσπάθεια της εταιρίας και να το αγοράζουμε! έτσι ώστε να τους δώσουμε το κίνητρο να βγάλουν και άλλους τίτλους κτλ.

Αυτό που λές φίλε Grey Warden νομίζω είναι το λιγότερο απαράδεκτο ( και αν σου αρέσει τόσο πολύ το DA ώστε να βάλεις και nickname της θεματολογίας) εσυ θα έπρεπε να είσαι ο πρώτος που θα το ΑΓΟΡΑΣΕΙ. αλλιώς κάντο Pirate Warden να είσαι μέσα...

Δεν θα μπορούσα να συμφωνήσω πιο πολύ με αυτό που λες... Εξάλλου όταν μία εταιρία βγάζει ένα παιχνίδι ΔΕΝ σε υποχρεώνει κανείς να το κατεβάσεις (ή αγοράσεις), Αν νομίζεις ότι η εταιρία πάει να σου πλασάρει ελαττωματικό προϊόν, απλά δεν ασχολείσαι μαζί του. Δεν πληρώνεις την εταιρία ΑΛΛΑ ούτε την "κλέβεις" παίζοντας ένα "σπασμένο" παιχνίδι...

Εξάλλου εάν οι λόγοι για να κατεβάσεις ένα παιχνίδι είναι οικονομικοί (δηλαδή δεν έχεις), στην Ελλάδα του 2014 -όπως την έκαναν- μπορώ να το καταλάβω.

Δεν μπορώ να καταλάβω όμως τη λογική "κατεβάζω ένα παιχνίδι επειδή δεν θέλω να δώσω χρήματα στην τάδε εταιρία ή επειδή το προϊόν δεν είναι π.χ. όσο rpg θα έπρεπε". 

• Like 5
Δημοσ.

Δεν θα μπορούσα να συμφωνήσω πιο πολύ με αυτό που λες... Εξάλλου όταν μία εταιρία βγάζει ένα παιχνίδι ΔΕΝ σε υποχρεώνει κανείς να το κατεβάσεις (ή αγοράσεις), Αν νομίζεις ότι η εταιρία πάει να σου πλασάρει ελαττωματικό προϊόν, απλά δεν ασχολείσαι μαζί του. Δεν πληρώνεις την εταιρία ΑΛΛΑ ούτε την "κλέβεις" παίζοντας ένα "σπασμένο" παιχνίδι...

Εξάλλου εάν οι λόγοι για να κατεβάσεις ένα παιχνίδι είναι οικονομικοί (δηλαδή δεν έχεις), στην Ελλάδα του 2014 -όπως την έκαναν- μπορώ να το καταλάβω.

Δεν μπορώ να καταλάβω όμως τη λογική "κατεβάζω ένα παιχνίδι επειδή δεν θέλω να δώσω χρήματα στην τάδε εταιρία ή επειδή το προϊόν δεν είναι π.χ. όσο rpg θα έπρεπε". 

Συμπληρώνω: Στο κάτω κάτω αν θέλεις να το δείς πριν το αγοράσεις, πήγαινε ενοικίασε το!

• Like 3
Δημοσ.

νομίζω οτι μετά απο το Inquisition δεν υπάρχουν πολλά περιθώρια για άλλο ένα SINGLE PLAYER τίτλο

το εχεις παιξει? εχεις δει το τελος? πιθανοτατα οχι.

λοιπον θα εχει συνεχεια και single player ΑΝΕΤΟΤΑΤΑ και θεωρητικα τουλαχιστον θα μπορεσει να κανει το καλυτερο κλεισιμο παιχνιδιου EVER.

Δημοσ.

Δεν το τερμάτισα, αλλα πιο πιθανό το βλέπω για expansion (χωρίς να αναιρώ αυτό που λές)

το εχεις παιξει? εχεις δει το τελος? πιθανοτατα οχι.

λοιπον θα εχει συνεχεια και single player ΑΝΕΤΟΤΑΤΑ και θεωρητικα τουλαχιστον θα μπορεσει να κανει το καλυτερο κλεισιμο παιχνιδιου EVER.

• Moderators
Δημοσ.

Μου πε και φιλος εχει τρελο cliffhanger μετα τα credits, μην το ξεχασετε ε :P Παω να λιωσ.. παιξω :P

$$$

Αν δεν πάει για sequel, τότε μεγάλο expansion α λα Awakening;

• Like 1
  • Moderators
Δημοσ.

To 2 δεν είχε, όχι, αλλά το 2 γενικά (δεν το έχω τερματίσει ακόμα, αλλά πλησιάζω το τέλος του Act I και μάλλον έτσι φαίνεται) είναι αρκετά μικρότερο του Origins.

Edit: Βασικά το cliffhanger του Origins είναι το Witch Hunt DLC που φεύγει η Morrigan και σε αφήνει με ερωτήσεις. :P

Από not-BioWare, Dead Space 3: Τελειώνει με cliffhanger και το expansion τελειώνει με χειρότερο cliffhanger. :P

Δημοσ.

Ghost δεν παλευεσαι... Τοσα πραματα ηθελα να πω για πολλα ποστ αλλα πηγες και με καλυψες... :cry:

Υ.Γ. Εγω στο ειπα να παρεις σκεπαστη και να διαβασεις το wiki αλλα δεν με ακουσες... Πηξε τωρα :-D

• Like 1
  • Moderators
Δημοσ.

Ghost δεν παλευεσαι... Τοσα πραματα ηθελα να πω για πολλα ποστ αλλα πηγες και με καλυψες... :cry:

Υ.Γ. Εγω στο ειπα να παρεις σκεπαστη και να διαβασεις το wiki αλλα δεν με ακουσες... Πηξε τωρα :-D

Ε, καλύτερα να δω το όλο στόρυ από πρώτο χέρι, παρά περιλήψεις. :P

• Like 1
Δημοσ.

Εξάλλου όταν μία εταιρία βγάζει ένα παιχνίδι ΔΕΝ σε υποχρεώνει κανείς να το κατεβάσεις (ή αγοράσεις), Αν νομίζεις ότι η εταιρία πάει να σου πλασάρει ελαττωματικό προϊόν, απλά δεν ασχολείσαι μαζί του. Δεν πληρώνεις την εταιρία ΑΛΛΑ ούτε την "κλέβεις" παίζοντας ένα "σπασμένο" παιχνίδι...

Ακριβώς αυτό..

Βέβαια εξαιρούνται τα παιχνίδια της Ubi  :P

Αυτά σπάστε τα ελεύθερα γιατί έτσι κι αλλιώς είναι "σπασμένα" ήδη από μόνα τους!

• Super Moderators
Δημοσ.

Δε με βλέπω να το γλιτώνω το 45αρι, το είδα χθες σε φίλο και είναι πράγματι εντυπωσιακό. Έχει βέβαια καλύτερο μηχάνημα, αλλά και πάλι...

Δημοσ.

Δε με βλέπω να το γλιτώνω το 45αρι, το είδα χθες σε φίλο και είναι πράγματι εντυπωσιακό. Έχει βέβαια καλύτερο μηχάνημα, αλλά και πάλι...

Πάρε το Lords of Xulima στα 19. Θα με θυμηθείς.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...