Daemonos Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2014 Δεν ξέρω ακριβώς, μέσω Kinguin το είχε εντοπίσει, μου είπε. Ήταν και "φορτωμένος", δεν έγραφε και πολύ καθαρά. Δεν ξέρω στο Origin τι γίνεται, μετά το χάλι του HoMM VI δεν ασχολήθηκα ξανά. Για να λέτε πως είναι εντάξει, το δέχομαι. Εγώ 35 δεν το έχω βρει, αλλά προφανώς δεν ψάχνω σωστά. Για να είμαι ειλικρινής, και το 35αρι (που δε λέω πως δεν τα αξίζει) δύσκολο μου είναι αυτό τον καιρό, έχω στο Steam ένα εξαιρετικό wargame σταμπαρισμένο στα 37 καιρό και δεν μπορώ να το πάρω (καλά, εκεί φταίει και η τρελή τιμολογιακή πολιτική των παραγωγών, τιμές-φαρμάκι οι Matrix/Slitherine). Τέλος πάντων, πολύ off topic βγαίνω. Ένα αρνητικό που έχω εντοπίσει στο παιχνίδι, είναι πως κάποια πρόσωπα -για τις προτιμήσεις μου, τουλάχιστον- μοιάζουν πολύ "πλαστικά", αλλά δεν είναι απαγορευτικό αυτό. Οι μάχες είναι καλές; Έχουν τακτική ή θα λιώσει το αριστερό κουμπί του πόντικα; Ποιο λές?
LongTom Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2014 Εγώ ψήνομαι να ξεκινήσω τα βιβλία τώρα... http://www.goodreads.com/series/46684-dragon-age Υπάρχουν και νουβέλες; Ενδιαφέρον,αν και γενικά τα linking φάντασι/βιβλία από ταινίες-βιβλία είναι κατά γενική ομολογία βλακείες. Μην περιμένεις και ιδιαίτερα.
Super Moderators Snoob Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2014 Super Moderators Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2014 Battle Academy 2: Eastern Front. Το 1 είναι πάρα πολύ καλό, το 2 ακόμη καλύτερο και συνθετότερο από αυτά που διαβάζω και έχω δει. Αλλά, φαρμάκι. Και πάλι δε λέω ότι δεν τα αξίζει (έχω πάμπολλες ώρες στο πρώτο) αλλά και τα 37 ευρώ δεν είναι παίξε-γέλασε. Να ρωτήσω κι ένα τεχνικό θέμα, με μια GTX 660, θα παλεύεται το DA:I ή άδικα ελπίζω και περιμένω εκπτώσεις;
Prospector8 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2014 Οντως έχει ακριβηνει, εχει παει 38+. Ε για τις μαχες ε.. Εεεε Στο νορμαλ δεν νομίζω να χρειαστεις καμια τακτική, στο Hard που παιζω και εγω, απλα πρέπει να εισαι προσεκτικός, αλλα οχι αν εννοεις την τακτική που ηθελε το DA-Origins, οχι ειναι πιο action φαση πλεων. Κατι πολυ σημαντικό.. Controller εχεις?!
Tmark Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2014 χω στο Steam ένα εξαιρετικό wargame σταμπαρισμένο στα 37 καιρό και δεν μπορώ να το πάρω (καλά, εκεί φταίει και η τρελή τιμολογιακή πολιτική των παραγωγών, τιμές-φαρμάκι οι Matrix/Slitherine). Τέλος πάντων, πολύ off topic βγαίνω. Offtopic, ποιό είναι?
Super Moderators Snoob Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2014 Super Moderators Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2014 To έγραψα στο spoiler προηγουμένως Controller έχω, αλλά δεν τα πηγαίνω καλά με το ρημάδι... Θα συνηθίσω όμως, πού θα πάει. 1
Prospector8 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2014 Battle Academy 2: Eastern Front. Το 1 είναι πάρα πολύ καλό, το 2 ακόμη καλύτερο και συνθετότερο από αυτά που διαβάζω και έχω δει. Αλλά, φαρμάκι. Και πάλι δε λέω ότι δεν τα αξίζει (έχω πάμπολλες ώρες στο πρώτο) αλλά και τα 37 ευρώ δεν είναι παίξε-γέλασε. Να ρωτήσω κι ένα τεχνικό θέμα, με μια GTX 660, θα παλεύεται το DA:I ή άδικα ελπίζω και περιμένω εκπτώσεις; Γαμωτο δεν πρέπει να το ποσταρω, επρεπε να μαζευες για το Dragon age :/ But... Οριστε το game σου στα 16.4€ με 100% successful purchase για steam. https://www.g2a.com/battle-academy-2-eastern-front-steam-cd-key-global.html Εεε με την 660 ανάλογα και τις απαιτήσεις που εχεις, παντως θα κατεβάσεις αρκετα settings εως παρα πολλα.
Super Moderators Snoob Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2014 Super Moderators Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2014 Mάλλον για κάρτα πρέπει να αρχίσω να μαζεύω, έτσι όπως μου τα λες. Κρίμα που τις έκαναν πιο light τις μάχες, δεν ήταν απαγορευτικά δύσκολες εκείνες του DA:Ο Όπως και να έχει, θα το δω κάποια στιγμή. Έχω κι ένα σωρό παιχνίδια στη συλλογή που αξίζουν να ασχοληθώ πολύ περισσότερο, οπότε λέω να δείξω αυτοσυγκράτηση.
Prospector8 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2014 Βρηκα settings για best image quality σε συνάρτηση με τα fps απο τυπα στο reddit με 660ti οπου μεσο ορο ειχε 70fps αρα με την δικια σου στο 60αρι θα παιζεις. Settings: Mesh Quality: High Tessellation Quality: Medium Texture Quality: Ultra Shadow Quality: Medium Terrain Quality: High Vegetation Quality: High Water Quality: High Post-Process Quality: Medium Ambient Occlusion: HBAO Effects Quality: High Post-Process Anti-Aliasing: Off Multisample Anti-Aliasing: Off Vsync: Disabled Κοζαρεις και ενα sweetfx και πιστεύω θα το τρεχεις νερ.. Ικανοποιητικα 1
Grey Warden Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2014 Άνετα θα παίζει μια 660. Εγώ με την 7950 δεν έχω θέμα.
Deus ex machina Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2014 Εγώ με την 5770 να μη μπω στον κόπο να ρωτήσω ε; Σε σύγκρισή με το Origins θα το χαρακτηρίζατε καλύτερο ή κατώτερο; Μιλάω για την αίσθηση που σου αφήνει σα παιχνίδι, immersion, χαρακτήρες κλπ.
Grey Warden Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2014 Εγώ με την 5770 να μη μπω στον κόπο να ρωτήσω ε; Σε σύγκρισή με το Origins θα το χαρακτηρίζατε καλύτερο ή κατώτερο; Μιλάω για την αίσθηση που σου αφήνει σα παιχνίδι, immersion, χαρακτήρες κλπ. Για μένα είναι καλύτερο αλλά σαφώς διαφορετικό το Inquisition. Το Origins είναι από τα αγαπημένα μου παιχνίδια οπως φαίνεται από το nickname μου. Αν έφτιαχνα λογαριασμό τώρα θα με ονόμαζα inquisitor.
Deus ex machina Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2014 Το Origins το είχα παίξει μια φορά όταν είχε βγεί και ανήκω στην κατηγορία των gamer που το βρήκε μέτριο σα παιχνίδι, αν και σε αυτό είχε παίξει ρόλο το οτι παρουσιαζόταν σα spiritual successor του BG2 οπότε το hype είχε φτάσει στο θεό. Για το 2 δε μιλάω καν . Για το inquisition πάντως έχω αρχίσει και ψήνομαι από αυτά που ακούω από φίλους και από το νήμα εδώ και αν δεν είχαν ανέβει οι τιμές +10euros από την προηγούμενη εβδομάδα που κοίταξα θα το τσίμπαγα.
Prospector8 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2014 εγω 35 το ειχα παρει πριν μια βδομαδα ,35 το βρισκω και τωρα Το εχει και digital το amazon.com αυτη την στιγμη στα 36Ε,για οποιον εχει ξανααγορασει online game code. http://www.amazon.com/Dragon-Age-Inquisition-Online-Game/dp/B00JU9NV3K/ref=sr_1_1_twi_1?s=videogames-download&ie=UTF8&qid=1417456010&sr=1-1&keywords=online+game+code+dragon+age
Deus ex machina Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2014 εγω 35 το ειχα παρει πριν μια βδομαδα ,35 το βρισκω και τωρα Το εχει και digital το amazon.com αυτη την στιγμη στα 36Ε,για οποιον εχει ξανααγορασει online game code. http://www.amazon.com/Dragon-Age-Inquisition-Online-Game/dp/B00JU9NV3K/ref=sr_1_1_twi_1?s=videogames-download&ie=UTF8&qid=1417456010&sr=1-1&keywords=online+game+code+dragon+age Χμμμμ, δε παίζω πολλά games και όσα παίζω δε μ'αρέσει να τα αγοράζω digital οπότε δεν έχω πολύ εμπειρία από game codes, αν είναι αξιόπιστα μπορεί να δοκιμάσω μια και πάνω από 35 δε μπορώ να διαθέσω για ένα game.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα