Επισκέπτης Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2013 Χάλια μαύρα μοιάζει.... Πόσο πολύ μου έχει λείψει η ισομετρική κάμερα....... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Tobajara Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2013 Έλεγα μήπως το 3 πήγαινε πάλι στο παλιό party system, αλλά με το χθεσινό βίντεο μοιάζει πολύ... action; Party έχει, αλλά βλέπω να έχουν κινηθεί στα πλαίσια του Dragon Age 2. Όπως και να έχει, όπως είπαν και άλλοι, αν δε βάλουν ισομετρική κάμερα θα είναι κόπανοι. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
>-Nosakos<- Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2013 Εγώ είδα ότι ένα tactical view απο ψηλά το έχει, αλλά μόνο σε pause? κατά τ άλλα πολύ action...πάντως φαίνεται ότι μπορεί να γίνει ενδιαφέρον αν και δεν ελπίζω σε πολλά. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Psycho_Warhead Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2013 Καλό φαίνεται αλλά δεν νομίζω να μπορέσει να ξεπεράσει το Witcher 3. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nicolinos Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2013 χαλια μαυρα...κερασακι στην τουρτα το εφε που κανει το two-handed στο εδαφος. Ουτε ειδικη κινηση απο jap rpg δεν κανει κατι τετοιο. Το ιδιο και στα spell της μαγισσας. Κριμα γιατι θα μπορουσε να γινει κατι καλο.Ισως κανενα rpg στυλ baldurs στο kickstarters και ενδεχομενη επιτυχια να τους δειξει τι θελει ο λαος... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
krokos Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2013 tactical view εχει ... τωρα μονο σε pause? δεν ειμαι απολυτα σιγουρος... "The game will include a "tactical view" function, which has players shifting seamlessly to a top-down view at any point above a battle, similar to Dragon Age: Origins. " joystiq παντως τα γραφικα ειναι πολυ βελτιωμενα, και μου αρεσει η αλληλεπιδραση με το περιβαλον με την νεα frostbite... 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Millennium Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2013 Εντάξει μέχρι να βγει έχει καιρό νομίζω,μπορεί να αλλάξουν κάποια πράγματα.Δε περιμένω πολλά πλέον από τη συγκεκριμένη σειρά αλλά ποτέ δε ξέρεις. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Millennium Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2013 BioWare On Dragon Age’s Combat, Exploration, Choices Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
hurin Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2013 Share Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2013 Παιδιά, κάντε μια το survey, μήπως και καταφέρουμε και το κάνουμε το παιχνίδι όπως του αξίζει Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mike299 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2013 Share Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2013 Παιδιά, κάντε μια το survey, μήπως και καταφέρουμε και το κάνουμε το παιχνίδι όπως του αξίζει Και ποιο το νόημα? Το κάνουν για κάθε τίτλο τους σχεδόν και προκοπή εγώ δεν είδα. Μονο για λόγους marketing το κάνουν. Πάλι όπως θέλει η ΕΑ θα το κάνει. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Tobajara Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2013 Share Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2013 To survey είναι του σκοινιού και του παλουκιού, περισσότερο μοιάζει με διαφήμιση ενός συγκεκριμένου είδους παιχνιδιών (στο οποίο θα-θέλαμε-να ανήκει το Dragon Age 3) παρά με ειλικρινή προσπάθεια διόρθωσης των κακώς κειμένων. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Millennium Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2013 Share Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2013 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Psycho_Warhead Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2013 Dragon Age: Inquisition – 30 Minutes Of Gameplay Footage Leaked Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Millennium Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2013 Βάλε και το βίντεο να το δει κανένας.Μισές δουλειές. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Psycho_Warhead Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2013 2 κλικ υπόθεση είναι, όποιος είναι τεμπέλης δεν αξίζει να το δει Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα