omghi2u Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2014 εφαγα καμια ωρα στο dragonkeep και κανα μισαωρο στο character creation... και μου buggare
Prospector8 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2014 εφαγα καμια ωρα στο dragonkeep και κανα μισαωρο στο character creation... και μου buggare Και εμενα μου το εκανε την πρωτη φορα, δυστυχώς πρεπει να ξαναφτιαξεις χαρακτήρα και να ξεκινησεις παλι απο την αρχη.
omghi2u Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2014 απο οτι εμαθα το bug αυτο προερχεται απο τις εντολες για να εχεις 60 fps στα cutscenes. τις εβγαλα εφτιαξα τον char μολις εγινε το intro κτλ εκανα save / quit και τις ξανα εβαλα κ ολα καλα! 1
LongTom Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2014 Καλά, το παιχνίδι έχει το καλύτερο theme που έχω ακούσει τα τελευταία χρόνια..Απλά επικούρα.. Generic επικούρα σαν κάποιο από τα μέτρια των two steps from hell(χώρια το αρχικό τραγούδι του Πίπιν που πόσταρε σωστά ο φίλος). Το OST του Skyrim ήταν κλάσεις ανώτερο. 4
LongTom Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2014 each to their own φιλαρακ. Είπε κανείς τίποτα διαφορετικό;
Grey Warden Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2014 Καλά κι εμένα το soundtrack δεν μπορώ να πω ότι με τρέλανε, το παιχνίδι το ίδιο όμως το έκανε. Βέβαια η αξία του θα αργήσει να αναγνωριστεί μέχρι να πέσει η τιμή του ή μάλλον καλύτερα αν και όταν σπάσει το Denuvo... Στην τελευταία περίπτωση το τοπικ θα είχε φτάσει στις 80 σελίδες τώρα.
omghi2u Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2014 80 μονο? και βαλε ! θα ηθελα βεβαια να εχτιζε λιγο το background του καθε χαρακτηρα, πριν το συμβαν και την αμνησια , θα σε εδενε ακομα περισσοτερο με τον χαρακτηρα σου. οποτε ο warden παραμενει αυτος που σε κανει να ταυτιστεις περισσοτερο μαζι του.
aekoupoli Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2014 καλα το παιχνιδι τα σπαει εχω πορωθει αγρια.εβαλα και το sweet fx και εγινε ακομα πιο ομορφο.θα παιξω και multi πιο μετα να δω τι λεει 1
Prospector8 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2014 Εnaf με το Multi και τα errors του,ας δουμε επιτελους λιγο και το game Και οσοι ειναι ακομα δύσπιστοι,ας απολαύσουν το παρακατω βιντεακι 1
Daemonos Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2014 Εγώ ψήνομαι να ξεκινήσω τα βιβλία τώρα... http://www.goodreads.com/series/46684-dragon-age 1
Super Moderators Snoob Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2014 Super Moderators Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2014 Εγώ περιμένω να πέσουν οι τιμές. Ψήνομαι άγρια με αυτά που ακούω και διαβάζω (μέχρι που ξεσκόνισα το λογαριασμό στο Origin που τον είχα παρατημένο από το HoMM VI) αλλά είναι πολύ ακριβά, λεφτά δεν υπάρχουν για 45αρια. Ναι, ξέρω, υπάρχουν και φτηνότερα, αλλά εγώ με κλειδάδικα δε μπλέκω. Προχτές έφαγε φίλος soft lock (στο Steam, βέβαια) από αγορασμένο εκεί και τώρα τρέχει. Αλλά, πού θα πάει, κάποια στιγμή...
Prospector8 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2014 Απο ποιο site του εγινε soft lock?? Μήπως ηταν gift? 35 το βρισκεις και θα εισαι μια χαρα απο τα εμπιστα sites
Super Moderators Snoob Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2014 Super Moderators Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2014 Δεν ξέρω ακριβώς, μέσω Kinguin το είχε εντοπίσει, μου είπε. Ήταν και "φορτωμένος", δεν έγραφε και πολύ καθαρά. Δεν ξέρω στο Origin τι γίνεται, μετά το χάλι του HoMM VI δεν ασχολήθηκα ξανά. Για να λέτε πως είναι εντάξει, το δέχομαι. Εγώ 35 δεν το έχω βρει, αλλά προφανώς δεν ψάχνω σωστά. Για να είμαι ειλικρινής, και το 35αρι (που δε λέω πως δεν τα αξίζει) δύσκολο μου είναι αυτό τον καιρό, έχω στο Steam ένα εξαιρετικό wargame σταμπαρισμένο στα 37 καιρό και δεν μπορώ να το πάρω (καλά, εκεί φταίει και η τρελή τιμολογιακή πολιτική των παραγωγών, τιμές-φαρμάκι οι Matrix/Slitherine). Τέλος πάντων, πολύ off topic βγαίνω. Ένα αρνητικό που έχω εντοπίσει στο παιχνίδι, είναι πως κάποια πρόσωπα -για τις προτιμήσεις μου, τουλάχιστον- μοιάζουν πολύ "πλαστικά", αλλά δεν είναι απαγορευτικό αυτό. Οι μάχες είναι καλές; Έχουν τακτική ή θα λιώσει το αριστερό κουμπί του πόντικα;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα