Daemonos Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2014 Πραγματικά θα έσπερνε αν είχε full MP campaign, ελπίζω στο επόμενο DA να το δούμε. Εννοείται αυτό!! παιχνιδάρα θα είναι!!! Έχει ήδη τρομερό gameplay, ήδη ένα σωρό classes, ήρωες, ιστορία κτλ Φαντάσου να υπάρχουν και Facions να κάνεις join, όπως Grey Wardens, Templars, Mages κτλ! Απλά τρέχουν τα σάλια απο τώρα!
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2014 Moderators Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2014 Παρε μια σκεπαστη με τα 5€ και διαβασε το wiki. Εδωσα 35€ τοτε και ακομα δεν ξερω γιατι... :lol: Εννοείται αυτό!! παιχνιδάρα θα είναι!!! Έχει ήδη τρομερό gameplay, ήδη ένα σωρό classes, ήρωες, ιστορία κτλ Φαντάσου να υπάρχουν και Facions να κάνεις join, όπως Grey Wardens, Templars, Mages κτλ! Απλά τρέχουν τα σάλια απο τώρα! Μεγάλη μπουκιά φάε... Και το Μass Effect 3 περιμέναμε την Δευτέρα Παρουσία, αλλά φάγαμε ending τρικολόρ. + τα υπόλοιπα πράγματα που βιάσανε (π.χ. Rachni να μην είναι στην τελική επίθεση, wut?). 1
Grey Warden Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2014 Παλικάρια ερώτηση: Ισχύει οτι το inquisition δεν είναι συνεχεία του 1,2 και οτι θα βγει αργότερα DA3 (το οποιο θα ειναι και η φυσικη συνεχεία τους)? Ρωταω γιατι δεν με εχει ψησει να το παρω γιατι φενεται σαν το DA2 που ναι μεν ηταν καλο αλλα καμια σχεση με το 1 Από που κι ωσπού; Πρώτη φορά το ακούω. Μάλιστα η Bioware σου δίνει το δικαίωμα να αποφασίσεις πριν παίξεις το παιχνίδι για σημαντικές αποφάσεις που έπαιρνες στο 1 και στο 2 ώστε να εισάγεις το δικό σου custom world state στο παιχνίδι. ΥΓ. Το πόσο σπέρνει το παιχνίδι δεν χρειάζεται να το επαναλάβω.
Alastor192 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2014 Καλά, το παιχνίδι έχει το καλύτερο theme που έχω ακούσει τα τελευταία χρόνια..Απλά επικούρα.. a.k.a Pippin's Song 1
BigBOSS Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2014 ολα αντιγραφη του Αρχοντα, τους μαθαινει μπαλιτσα
Grey Warden Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2014 44 ώρες παιχνιδιού κι ακόμα δεν έχω δει τπτ. Το παιχνίδι είναι ανεξάντλητο.
The_Sheep Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2014 Προσπαθω να βρω κατι εγγραφα που χρειαζονται για να γινω reaver. Υποτιθεται οτι μπορω να τα αγορασω και απο εναν εμπορο ,αλλα δεν εχουν τιποτα. Εχω σκοτωσει αρκετους reaver (με το μεγαλο το σφυρι) στo Crestwood ,εχω πηξει στα ...infuser αλλα απο χαρτια τιποτα. Εχει κανενας καμια ιδεα; 1
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2014 Moderators Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2014 (επεξεργασμένο) Προσπαθω να βρω κατι εγγραφα που χρειαζονται για να γινω reaver. Υποτιθεται οτι μπορω να τα αγορασω και απο εναν εμπορο ,αλλα δεν εχουν τιποτα. Εχω σκοτωσει αρκετους reaver (με το μεγαλο το σφυρι) στo Crestwood ,εχω πηξει στα ...infuser αλλα απο χαρτια τιποτα. Εχει κανενας καμια ιδεα; Ελληνικό Δημόσιο στο Inquisition; Edit: Επεξ/σία 28 Νοεμβρίου 2014 από GhostRiderLSOV 8
Tmark Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2014 http://www.gamespot.com/articles/obscure-bug-in-dragon-age-inquisition-limits-compa/1100-6423854/
omghi2u Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2014 μολις το τελειωσα. 91 ωρες playthrough... ενα εχω να πω. holy mother of god.......... the cliffhangers are real!!! δεν θα μπω σε διαδικασια κουβεντας μεχρι να πουν και αλλοι αν το τελειωσαν ωστε να μπορουμε να κανουμε κουβεντα. το επομενο θα ειναι ακομα καλυτερο πιστευω.
omghi2u Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2014 ασε ... δεν γινοταν να σταματησω... τωρα θα παω για 2ο playthrough. ειμαι καλα? καλα ειμαι εγω? 1
Grey Warden Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2014 Εγώ πλέον παίζω με 3 warriors (ο ένας εγώ με two hand και οι 2 με σπαθί/ασπίδα) και έναν mage. Πραγματικά δεν ξέρω αν θα πρέπει να τελειώσω την ιστορία ή να κάνω όλα τα υπόλοιπα. Με κόβω για το 2ο.
Chris2756 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2014 Αν σου προσφέρει ένα παιχνίδι ΤΕΡΑΣΤΙΟ (44gb) χωρίς patch, dlc, expansions, 40 διαφορετικούς τερματισμούς και ένα σωρό επιλογές, και συν αυτό ένα παιχνίδι το οποίο το αγοράζεις τώρα και μετά απο 1 χρόνο θα το ξαναβάλεις να το ξαναπαίξεις, θέλεις να δώσεις και 30ε για αυτό? νομίζω είσαι λάθος, για παιχνίδια που αξίζουν τα δίνεις φίλε μου... Γιατι δινεις και κίνητρο στην εταιρία να ξαναβγάλει κατι καλό. Σεβαστη η αποψη σου και μακαρι το παιχνιδι να ειναι ετσι και ακομα καλλιτερο απο οτι περιγραφεις. Ομως τα μεγαλα κερδη και οι διθυραμβικες κριτικες για το Origins, δεν οδηγισαν EA/Bioware σε κατι εξ ισου καλο αλλα σε μια αρπα κολα ,αρπαχτη οπως το DA2. Τεσπα μακαρι με το Inquisition να αποζημιοθουμε ολοι οι φιλοι της σειρας 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα