Προς το περιεχόμενο

Dragon Age III: Inquisition

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Πραγματικά θα έσπερνε αν είχε full MP campaign, ελπίζω στο επόμενο DA να το δούμε.

Εννοείται αυτό!! παιχνιδάρα θα είναι!!!

Έχει ήδη τρομερό gameplay, ήδη ένα σωρό classes, ήρωες, ιστορία κτλ

Φαντάσου να υπάρχουν και Facions να κάνεις join, όπως Grey Wardens, Templars, Mages κτλ! 

Απλά τρέχουν τα σάλια απο τώρα!

• Απαντ. 1,2k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• Moderators
Δημοσ.

Παρε μια σκεπαστη με τα 5€ και διαβασε το wiki. Εδωσα 35€ τοτε και ακομα δεν ξερω γιατι...

:lol: :lol:

Εννοείται αυτό!! παιχνιδάρα θα είναι!!!

Έχει ήδη τρομερό gameplay, ήδη ένα σωρό classes, ήρωες, ιστορία κτλ

Φαντάσου να υπάρχουν και Facions να κάνεις join, όπως Grey Wardens, Templars, Mages κτλ! 

Απλά τρέχουν τα σάλια απο τώρα!

Μεγάλη μπουκιά φάε...

Και το Μass Effect 3 περιμέναμε την Δευτέρα Παρουσία, αλλά φάγαμε ending τρικολόρ.
+ τα υπόλοιπα πράγματα που βιάσανε (π.χ. Rachni να μην είναι στην τελική επίθεση, wut?).
  • Like 1
Δημοσ.

Παλικάρια ερώτηση:

Ισχύει οτι το inquisition δεν είναι συνεχεία του 1,2 και οτι θα βγει αργότερα DA3 (το οποιο θα ειναι και η φυσικη συνεχεία τους)?

Ρωταω γιατι δεν με εχει ψησει να το παρω γιατι φενεται σαν το DA2 που ναι μεν ηταν καλο αλλα καμια σχεση με το 1

Από που κι ωσπού; Πρώτη φορά το ακούω. Μάλιστα η Bioware σου δίνει το δικαίωμα να αποφασίσεις πριν παίξεις το παιχνίδι για σημαντικές αποφάσεις που έπαιρνες στο 1 και στο 2 ώστε να εισάγεις το δικό σου custom world state στο παιχνίδι. 

ΥΓ. Το πόσο σπέρνει το παιχνίδι δεν χρειάζεται να το επαναλάβω. 

Δημοσ.

Προσπαθω να βρω κατι εγγραφα που χρειαζονται για να γινω reaver. Υποτιθεται οτι μπορω να τα αγορασω και απο εναν εμπορο ,αλλα δεν εχουν τιποτα.

Εχω σκοτωσει αρκετους reaver (με το μεγαλο το σφυρι) στo Crestwood ,εχω πηξει στα ...infuser αλλα απο χαρτια τιποτα. Εχει κανενας καμια ιδεα;

• Like 1
  • Moderators
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Προσπαθω να βρω κατι εγγραφα που χρειαζονται για να γινω reaver. Υποτιθεται οτι μπορω να τα αγορασω και απο εναν εμπορο ,αλλα δεν εχουν τιποτα.

Εχω σκοτωσει αρκετους reaver (με το μεγαλο το σφυρι) στo Crestwood ,εχω πηξει στα ...infuser αλλα απο χαρτια τιποτα. Εχει κανενας καμια ιδεα;

Ελληνικό Δημόσιο στο Inquisition; :P

Edit: cad-20141128-91acc.png

Επεξ/σία από GhostRiderLSOV
  • Like 8
Δημοσ.

μολις το τελειωσα. 91 ωρες playthrough... ενα εχω να πω. holy mother of god.......... the cliffhangers are real!!!

δεν θα μπω σε διαδικασια κουβεντας μεχρι να πουν και αλλοι αν το τελειωσαν ωστε να μπορουμε να κανουμε κουβεντα.

το επομενο θα ειναι ακομα καλυτερο πιστευω.

Δημοσ.

Εγώ πλέον παίζω με 3 warriors (ο ένας εγώ με two hand και οι 2 με σπαθί/ασπίδα) και έναν mage.

Πραγματικά δεν ξέρω αν θα πρέπει να τελειώσω την ιστορία ή να κάνω όλα τα υπόλοιπα. Με κόβω για το 2ο.

Δημοσ.

Αν σου προσφέρει ένα παιχνίδι ΤΕΡΑΣΤΙΟ (44gb) χωρίς patch, dlc, expansions, 40 διαφορετικούς τερματισμούς και ένα σωρό επιλογές, και συν αυτό ένα παιχνίδι το οποίο το αγοράζεις τώρα και μετά απο 1 χρόνο θα το ξαναβάλεις να το ξαναπαίξεις, θέλεις να δώσεις και 30ε για αυτό? νομίζω είσαι λάθος, για παιχνίδια που αξίζουν τα δίνεις φίλε μου... Γιατι δινεις και κίνητρο στην εταιρία να ξαναβγάλει κατι καλό.

Σεβαστη η αποψη σου και μακαρι το παιχνιδι να ειναι ετσι και ακομα καλλιτερο απο οτι περιγραφεις. Ομως τα μεγαλα κερδη και οι διθυραμβικες κριτικες για το Origins, δεν οδηγισαν EA/Bioware σε κατι εξ ισου καλο αλλα σε μια αρπα κολα ,αρπαχτη οπως το DA2. Τεσπα μακαρι με το Inquisition να αποζημιοθουμε ολοι οι φιλοι της σειρας

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...