aekoupoli Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2014 πηρα ενα key εγω Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Prospector8 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2014 Δεν πρόλαβα γαμω Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Daemonos Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2014 Αν δεν εχει ηδη αναφερθει,δινει η Logitech απο την σελιδα της στο Facebook δωρεαν Multiplayer Chest για το DA I Στείλε σύνδεσμο γιατι δεν βρήκα κάτι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Chris2756 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2014 Aν και ειμαι απο αυτους που αρεσε η σειρα και εχω ασχολιθει πολλες ωρες 60-70Ε δεν δινω με τιποτα. Αντε μεχρι 30-35 και βεβαια με το κουτακι και το δισκακι του. Θεορω οτι μεχρι 40 δικαιολογειται ενα βιντεογκειμ και εχει καλο κερδος ο κατασκευαστης του,ειτε ειναι για Η/Υ ειτε για κονσολα.Απο αυτο τοριο και πανω για μενα ειναι αισχροκερδια της κατασκευαστικης εταιρειας προς τους πελατες της. Βεβαιως ο καθενας μπορει να ξοδευει τα χρηματα του, οπου και οπως νομιζει. Ομως οσο τους τα σκαμε τοσο θα ανεβαζουν τις τιμες τους 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Daemonos Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2014 Aν και ειμαι απο αυτους που αρεσε η σειρα και εχω ασχολιθει πολλες ωρες 60-70Ε δεν δινω με τιποτα. Αντε μεχρι 30-35 και βεβαια με το κουτακι και το δισκακι του. Θεορω οτι μεχρι 40 δικαιολογειται ενα βιντεογκειμ και εχει καλο κερδος ο κατασκευαστης του,ειτε ειναι για Η/Υ ειτε για κονσολα.Απο αυτο τοριο και πανω για μενα ειναι αισχροκερδια της κατασκευαστικης εταιρειας προς τους πελατες της. Βεβαιως ο καθενας μπορει να ξοδευει τα χρηματα του, οπου και οπως νομιζει. Ομως οσο τους τα σκαμε τοσο θα ανεβαζουν τις τιμες τους Αν σου προσφέρει ένα παιχνίδι ΤΕΡΑΣΤΙΟ (44gb) χωρίς patch, dlc, expansions, 40 διαφορετικούς τερματισμούς και ένα σωρό επιλογές, και συν αυτό ένα παιχνίδι το οποίο το αγοράζεις τώρα και μετά απο 1 χρόνο θα το ξαναβάλεις να το ξαναπαίξεις, θέλεις να δώσεις και 30ε για αυτό? νομίζω είσαι λάθος, για παιχνίδια που αξίζουν τα δίνεις φίλε μου... Γιατι δινεις και κίνητρο στην εταιρία να ξαναβγάλει κατι καλό. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Fulgore Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2014 Στείλε σύνδεσμο γιατι δεν βρήκα κάτι https://www.facebook.com/logitechgaming?fref=nf 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Psycho_Warhead Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2014 Καλά, το παιχνίδι έχει το καλύτερο theme που έχω ακούσει τα τελευταία χρόνια..Απλά επικούρα.. 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Prospector8 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2014 Aν και ειμαι απο αυτους που αρεσε η σειρα και εχω ασχολιθει πολλες ωρες 60-70Ε δεν δινω με τιποτα. Αντε μεχρι 30-35 και βεβαια με το κουτακι και το δισκακι του. Θεορω οτι μεχρι 40 δικαιολογειται ενα βιντεογκειμ και εχει καλο κερδος ο κατασκευαστης του,ειτε ειναι για Η/Υ ειτε για κονσολα.Απο αυτο τοριο και πανω για μενα ειναι αισχροκερδια της κατασκευαστικης εταιρειας προς τους πελατες της. Βεβαιως ο καθενας μπορει να ξοδευει τα χρηματα του, οπου και οπως νομιζει. Ομως οσο τους τα σκαμε τοσο θα ανεβαζουν τις τιμες τους45€ εχει κουτατο στην Ελλαδα, και 35€ σε digital. Απορω και εγω μερικες φορες υπάρχον οντως ατομα που αγοραζουν full price απο origin/steam?? Το ίντερνετ λεει οτι υπαρχουν, λολ.. Οσα θέλει παντως δινει ο καθένας, τα αξιζει τα δικα μου διαφέρουν με τα αξιζει αλλουνού. Πχ εδω και χρονια εχω κανόνα εγω Ποτε Preorder/Μονο Digital copy/Μονο για σε steam (με εξαίρεση να βγαινει μονο σε origin/Uplay)/Παντα 3ωρο testing μέσω του Θειου και μετα αγορά και τέλος το δικό μου οριο που θα εδινα ειναι 25€. Καλά, το παιχνίδι έχει το καλύτερο theme που έχω ακούσει τα τελευταία χρόνια..Απλά επικούρα.. Το ξερα οτι δεν ημουν ο μονος Απίστευτο κομμάτι. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2014 Moderators Share Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2014 Αν σου προσφέρει ένα παιχνίδι ΤΕΡΑΣΤΙΟ (44gb) χωρίς patch, dlc, expansions, 40 διαφορετικούς τερματισμούς και ένα σωρό επιλογές, και συν αυτό ένα παιχνίδι το οποίο το αγοράζεις τώρα και μετά απο 1 χρόνο θα το ξαναβάλεις να το ξαναπαίξεις, θέλεις να δώσεις και 30ε για αυτό? νομίζω είσαι λάθος, για παιχνίδια που αξίζουν τα δίνεις φίλε μου... Γιατι δινεις και κίνητρο στην εταιρία να ξαναβγάλει κατι καλό. True, αλλά μιλάμε για ΕΑ... Edit: Ωραίο το theme, από τον Trevor Morris. DAO και DA2 ήταν από τον Inon Zur. Μιας και δεν έχω παίξει ακόμα (έχω φτάσει στο σημείο στο Origins που επιτέλους μοιράζω γερό πόνο), θα πρέπει να ακούσω και του Dragon Age II και μετά να ακούσω στο Inquisition για την διαφορά. Μου κακοφαίνεται πάντως όταν η ΕΑ / BioWare αλλάζει τον composer στο τρίτο μέρος, όπως έκανε και στο Mass Effect 3 που δεν είχε Jack Wall και κατ' εμένα υστέρησε κι εκεί το παιχνίδι. Δεν είχε κακή μουσική, αλλά είχα δέσει Mass Effect = Jack Wall. 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Daemonos Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2014 True, αλλά μιλάμε για ΕΑ... Αποτελεί εξαίρεση το DA, τα αναλύσαμε αυτά, νομίζω οτι η Bioware τους έβαλε στη θέση τους... Tip: το επόμενο DΑ θα είναι online, ετοιμαστείτε!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Prospector8 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2014 True, αλλά μιλάμε για ΕΑ... Edit: Ωραίο το theme, από τον Trevor Morris. DAO και DA2 ήταν από τον Inon Zur. Μιας και δεν έχω παίξει ακόμα (έχω φτάσει στο σημείο στο Origins που επιτέλους μοιράζω γερό πόνο), θα πρέπει να ακούσω και του Dragon Age II και μετά να ακούσω στο Inquisition για την διαφορά. Μου κακοφαίνεται πάντως όταν η ΕΑ / BioWare αλλάζει τον composer στο τρίτο μέρος, όπως έκανε και στο Mass Effect 3 που δεν είχε Jack Wall και κατ' εμένα υστέρησε κι εκεί το παιχνίδι. Δεν είχε κακή μουσική, αλλά είχα δέσει Mass Effect = Jack Wall. Μην ξεχνάς οτι βρισκεις το 2 στα 5€ ή διαβαζεις στο wiki to story, φτιαχνεις οπως θες τις επιλογές σου στο dragon age keep και ξεκινας καπακι το 3 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Twisted_Wicked Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2014 Αποτελεί εξαίρεση το DA, τα αναλύσαμε αυτά, νομίζω οτι η Bioware τους έβαλε στη θέση τους... Tip: το επόμενο DΑ θα είναι online, ετοιμαστείτε!!! Εννοειται οτι μας εβαλε στην θεση μας. Ολοι αναρωτιομασταν ποσες απανωτες πατατες μπορει να βγαλει ενας developer, τωρα ξερουμε. Bioware & online... Να και κατι που δεν ακους καθε μερα. Παω να loggaro μια SWTOR μιας και το θυμηθηκα. Μην ξεχνάς οτι βρισκεις το 2 στα 5€ ή διαβαζεις στο wiki to story, φτιαχνεις οπως θες τις επιλογές σου στο dragon age keep και ξεκινας καπακι το 3 Παρε μια σκεπαστη με τα 5€ και διαβασε το wiki. Εδωσα 35€ τοτε και ακομα δεν ξερω γιατι... 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Daemonos Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2014 Δες εδώ Twisted Why four-player co-op instead of a full MP campaign? · In Dragon Age: Inquisition, we wanted to focus on five key aspects: Open World, Story, Characters, Visuals, and Inquisition. We also have a new engine (Frostbite 3), and we had to create many new tools to support the huge amount of cinematics and localization that a BioWare title requires. A full MP campaign would have been another layer of complexity, and we decided it wasn't the right time for the franchise to take on that feature. http://www.dragonage.com/#!/en_US/news/multiplayer-faq Μελλοντικά λοιπών, θα το έχουμε. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Psycho_Warhead Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2014 Πραγματικά θα έσπερνε αν είχε full MP campaign, ελπίζω στο επόμενο DA να το δούμε. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Soulseeker Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2014 Παλικάρια ερώτηση: Ισχύει οτι το inquisition δεν είναι συνεχεία του 1,2 και οτι θα βγει αργότερα DA3 (το οποιο θα ειναι και η φυσικη συνεχεία τους)? Ρωταω γιατι δεν με εχει ψησει να το παρω γιατι φενεται σαν το DA2 που ναι μεν ηταν καλο αλλα καμια σχεση με το 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα