Psycho_Warhead Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2014 Αν δεν έχεις άλλα παιχνίδια αυτή τη περίοδο, σαφώς και αξίζει με χίλια να δώσεις τα 36 περίπου ευρώ που έχει το digital copy.Με ''μαγκιές'' στο Origin(Mexical κλπ) παίζει να το βρίσκεις ακόμα πιο φτηνά.Full price 60 ευρώ που ζητάει η ΕΑ και 70 η Deluxe για κανένα λόγο πάντως, ας ήταν και το παιχνίδι της δεκαετίας.
zeniath Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2014 Για την ώρα μετά από πολλά χρόνια δεν έχω ελεύθερο χρόνο οπότε κυρίως ασχολούμαι με πιο light (σε θέμα content) παιχνίδια, κυρίως Isaac Rebirth για mini sessions όποτε ξεκλέβω χρόνο, και σκέφτομαι DA:Inq ή κάτι άλλο για διακοπές Χριστουγέννων;
Daemonos Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2014 Για την ώρα μετά από πολλά χρόνια δεν έχω ελεύθερο χρόνο οπότε κυρίως ασχολούμαι με πιο light (σε θέμα content) παιχνίδια, κυρίως Isaac Rebirth για mini sessions όποτε ξεκλέβω χρόνο, και σκέφτομαι DA:Inq ή κάτι άλλο για διακοπές Χριστουγέννων; Με αυτούς τους ρυθμούς το DA θα σε κρατήσει κάνα 6μηνο. (αν είσαι ψαχουλιάρης και δεν τρέχεις το main story)
zeniath Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2014 Πάντα ψαχουλιάρης είμαι και ότι RPG και να μου δώσεις 2 άντε 3 μέρες στην χειρότερη (full μέρες όμως, δε κάνω τπτ παρά gaming) στα έχω τελειώσει. Η διάρκεια δεν είναι ποτέ πρόβλημα, αρκεί το gameplay σε ένα παιχνίδι να είναι τουλάχιστον 1ευρώ/ώρα gameplay
panther_512 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2014 Eπειδή οι απόψεις των users είναι κάπως διχασμένες για αυτό το παιχνίδι, και αν δεν σου περισσεύουν τα λεφτά για πειραματισμούς, ίσως να πρέπει να δείς πιό προσεκτικά τί συμβαίνει, ώστε να αποφύγεις την περίπτωση να αγοράσεις κάτι που ενδεχομένως να μήν σου αρέσει τόσο όσο θα ήθελες. 1
omghi2u Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2014 παντα διχασμενες θα ειναι οι αποψεις για τα περισσοτερα παιχνιδια που publishers τους ειναι ea/bioware & ubisoft. mad haters vs i only want to judge the game vs fanboys. 3
panther_512 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2014 Πάντα υπάρχει η περίπτωση της προκατάληψης, θετικής ή αρνητικής. Το παιχνίδι αυτό κοστίζει το λιγότερο 35 ευρώ αν δεν κάνω λάθος. Το να κάνεις μία μικρή έρευνα αγοράς πρίν τα δώσεις δεν κοστίζει τίποτα. Αν τώρα κάποιος δεν μπορεί να ξεχωρίσει την εποικοδομητική θετική/αρνητική κριτική από τον fanboy-σμό, τότε είναι άξιος της μοίρας του.
Parapas Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2014 Έχοντας παίξει και τα προηγούμενα το τσίμπησα με 20 ευρώ (απλή έκδοση) από uplay (ukranian ip με proxy) και είμαι ευχαριστημένος για τα λεφτά που έδωσα απλά θέλει χρόνο γιατί έχει πολύ ψωμί που δε σε κάνει να βαριέσαι (για τους do everything-whore σαν εμένα μιλάω που δεν αφήνω πέτρα ασήκωτη). Τα περί σχέσεων μεταξύ χαρακτήρων με αφήνουν ψιλοαδιάφορο για να πω την αλήθεια και απλά προσθέτουν ίσως μια "αληθοφάνεια" που όποιος θέλει το βάζει στην άκρη και δεν τον επηρεάζει και όποιος θέλει ασχολείται. Προσωπικά το παιχνίδι έχει τόσο lore που όσο και να έχεις ψαχτεί εξακολουθείς σε κάποιους διαλόγους να νομίζεις ότι διαβάζεις κινέζικα και νομίζω ότι είναι δύσκολο να το πετύχει άλλη εταιρεία πλην της Bioware αυτό. Ταπεινή μου άποψη είναι ότι τα υπόλοιπα όλα είναι "να 'χαμε να λέγαμε".
Prospector8 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2014 Εχω λιωσει το multiplayer, λογο ελάχιστου free time, και παρολο που την βρισκω ετσι, εξακολουθεί το origin na μου βγάζει καρκίνο.. Στα 10λεπτα που ψαχνω game στο 1 θα μπω, ολη την υπόλοιπη ωρα τρωω error cannot connect to Dragon Age Server. Απο την πρώτη μέρα το κανει αυτο και ακομα σημερα, αλλοι χιλιάδες εξακολοθουν να έχουμε πρόβλημα.. Αν ειναι δυνατόν δλδ, με το μπ@%ελο το origin. Τα ιδια διαβάζω πως εχουνε ακομα και σήμερα στο Multi του Mass effect 3..
omghi2u Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2014 ξεχωριστος χαρακτηρας και ξεχωριστα campaigns απο την κανονικη ιστορια. δεν εχω παιξει ακομα μουλτι. αργοπεθαινω με το κανονικο για την ωρα XD
aekoupoli Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2014 Ειναι ολοκληρο campaign η καποιες αποστολες πχ??
Prospector8 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2014 Αποστολές ειναι σε διαφορες πιστες,η οποια καθε πιστα χωρίζεται σε 5parts, οσο προχωράς τοσο δυσκολευει. Και ειναι οντως δύσκολο να τα περασεις το τελευταίο part Κατα την διαρκεια που παιζεις με τους αλλους τρεις, βρίσκεται σεντουκια που μπορειννα περιεχουν weapons/armors ή απλα gold, οπου με golds αγοραζεις απο το shop small, medium και large σεντουκια. Στο τελος όλου αυτου του σκηνικού, παιρνεις xp και lvl/και αντίστοιχα talent point για το tree του class που έχεις διαλέξει το οποιο δεν ειναι ιδιο ακριβώς με του campaign. Εχει την φαση του, με το campaign ασχολούμαι εγω μονο στο ρεπο μου Ενα patch περιμένω απεγνωσμενα, το game είναι πολυ καλο απλα συνεχίζονται ακομα και σήμερα παιδικά λαθη του παρελθόντος..
aekoupoli Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2014 Ενδιαφερον ακουγεται.θα δω και βιντεο στο youtube
Fulgore Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2014 Αν δεν εχει ηδη αναφερθει,δινει η Logitech απο την σελιδα της στο Facebook δωρεαν Multiplayer Chest για το DA I 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα