Προς το περιεχόμενο

Dragon Age III: Inquisition

JohnVani18

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Πάντως έχει άπειρο content το παιχνίδι, πολύ πολύπλοκο(Με την καλή έννοια), παίζει να βγάζεις και 200 ώρες παιχνιδιού για να κάνεις τα πάντα.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Με τα οσα έχω δει μέχρι τώρα θεωρώ δεδομένο οτι σε διαφορετικό walkthrough θα υπάρχει διαφορετικό τέλος ανάλογα με τις επιλογές που κάνεις.

Ελπίζω τα καθυστερημένα να μην γκρινιαξουν για τις πολλές ώρες και καταστρέψουν το 4. Η Bioware γράφει ιστορία με το 3. Τα γράφω εγώ επειδή ντρέπεστε να τα γράψετε λόγω EA publisher.

Μα αυτό είναι το καλό, να έχει το παιχνίδι όσες πιο πολλές ώρες γίνεται για να δικαιολογεί και καλύτερα τα λεφτά του.Το θέμα είναι το έξτρα content να είναι ενδιαφέρον και όχι να ''χτυπάς'' χασμουρητά όσο κάνεις διάφορα.

Με τα οσα έχω δει μέχρι τώρα θεωρώ δεδομένο οτι σε διαφορετικό walkthrough θα υπάρχει διαφορετικό τέλος ανάλογα με τις επιλογές που κάνεις.

Ελπίζω τα καθυστερημένα να μην γκρινιαξουν για τις πολλές ώρες και καταστρέψουν το 4. Η Bioware γράφει ιστορία με το 3. Τα γράφω εγώ επειδή ντρέπεστε να τα γράψετε λόγω EA publisher.

Παντα ηθελα ενα τελος σε τιρκουαζ... ετσι για αλλαγη. Φυσικο και αναμενομενο βεβαια να γκρινιαξεις οταν βλεπεις ανακυκλωμενα σκηνικα στο DA2 για 20 ωρες. Οσο γκρινιαξαν και για το skyrim. Oh wait, δεν νομιζω να γκρινιαξε κανεις.

Και δεν νομιζω οτι γραφει ιστορια, τα αυτονοητα κανει μετα τις πατατες του παρελθοντος. Το 1 ηταν rpg,το 2 ηταν button smash barbie dress-up με μερικα ξοφαλτσα στοιχεια rpg.Ειπαν να παρουν τα καλα και απο τα 2, να τα συνδιασουν με την frostbite για το wow factor και voila DA:I.

Ευτυχως υπαρχει και η CD Project Red για να βαζει τα πραγματα σε ταξη. Εκτος και αν στο 3 ο Geralt εχει romance option με τον Zoltan και τοτε παμε ολοι να παιξουμε tetris.

• Like 4

Δηλαδή το πρόβλημα ενός rpg είναι αν έχει gay romance?

Αστα και το Witcher 3 θα βγει οταν θα είμαι στρατό και είναι λόγος από μόνος του για να πέσω σε κατάθλιψη.

• Super Moderators

Το πρόβλημα δεν είναι τα romance. 

Είναι ο επιφανειακός τρόπος που τα αντιμετωπίζουν. Gay, straight, ουσία μηδέν. Το κακό ξεκίνησε με την Ariel στο BG2, που σε "ερωτευόταν" στα 5 λεπτά από τη στιγμή που την ενέτασσες στην ομάδα, και κορυφώθηκε (επί του παρόντος) με το ΜΑ3, όπου το male gay romance, 2 συνομιλίες αφού έκλαιγε στον ώμο σου για τον σκοτωμένο του άντρα, το έκανε μαζί σου και δήλωνε και συγκλονισμένος από τον έρωτά σας. Και το alt straight romance με γυναίκα ήταν μια γελοία φάτσα με βυζιά τσοντούς και εγκέφαλο αμοιβάδας.

Τέλος πάντων, ας βάλουν ό,τι θέλουν, εγώ μονίμως τα προσπερνάω αυτά, δεν ασχολούμαι καν.

Και το alt straight romance με γυναίκα ήταν μια γελοία φάτσα με βυζιά τσοντούς και εγκέφαλο αμοιβάδας.

Για αυτό διαλέγαμε Tali αντί για Miranda :P

(την οποία τη θυμούνται για άλλο μέρος του σώματός της γενικά, αλλά όντως με αυτή τη φάτσα ούτε σε cutscene δεν αντεχόταν)

Ακόμα δεν έχω καταπιαστεί με το Inquisition και δεν ξέρω πότε θα το κάνω, αλλά από τα όσα διαβάζω και εδώ και γύρω γύρω δεν έχω βγάλει άκρη. Πιθανό να κάνω λάθος αλλά μου φαίνεται πως έχει την ίδια μάχη με το 2, ανοιχτό κόσμο ψιλοdynamic και πολύ μπλαμπλά. Μόνο για το πρώτο έχω άποψη και δε μου άρεσε.

• Super Moderators

Tali, σχέση ποιότητας.

Απλά, στη δική μου ιστορία την είχα βάλει στο μυαλό μου ως φίλη, είπα να πάω το role-playing ως το τέλος και χάθηκε η προοπτική αυτή.

Εντωμεταξύ κάτι πρέπει να είχα πει και στη Miranda στο 2 (καλά, τι πλάνα οπισθίων της συγκεκριμένης είχε το 2, πχοιότητα, όχι αστεία...) και ούτε με αυτή προχώρησε.

Ε, λέω θα έρθει το επικό τέλος και θα τα ξαναπούμε, έφαγα το Dixan στη μάπα και τελείωσε.

Αν άντεχα να ξαναπαίξω τη φόλα, θα υποδυόμουν το Σαρδανάπαλο, σίγουρα.

Το προβλημα δεν ειναι το gay romance.Whatever floats ur boat... Το θεμα ειναι οτι η Red εχει συγκεκριμενο target group και προσπαθει να το ικανοποιησει και το κανει απιστευτα καλα. Απο την αλλη η EA δεν εχει target group."Ο,τι και να εισαι, οπως και να εισαι ελα σε μας" ειναι το slogan και το τελικο αποτελεσμα ειναι ενας αχταρμας. Εξου και το σχολιο μου για το W3. Αν φτασει η red να βαλει gay content τοτε παει το πραμα.

Δηλαδή το target group του ενός είναι μόνο straight άντρες και ξαφνικά αν μπει αλλού gay romance κατι έγινε. Στο Inquisition έχει gay αναφορές και σε διάφορες ιστορίες πχ ένα κάστρο που το έχτισε ένας Arl για έναν με τον οποίο διατηρούσε σχέση. Για μένα έχει μεγαλύτερη αληθοφάνεια αυτό γιατί συνέβαινε και στην πραγματικότητα.

• Super Moderators

Off topic βγαίνουμε, αλλά όλες οι σχέσεις ήταν απερίγραπτα επιφανειακές στο ΜΕ3.

Εφτακόσιες επιλογές ερωτικού συντρόφου, μη μας πουν ότι αποκλείουμε κάποιον, και σε βασικές σχέσεις με παλιούς χαρακτήρες (λ.χ. Mordin) είχες επιλογή: α)τσόγλανος, ζει β)ήρωας, πεθαίνει και τίποτε άλλο. 

Και ο Javik, κεφαλαιώδες κομμάτι της μυθολογίας του παιχνιδιού, 1st day DLC. Ας έβαζαν τα ρομάντζα DLC και τον τελευταίο επιζώντα Prothean να τον ανέπτυσσαν ουσιωδώς.

Όοοοοοχι. Βυζιά. Πάρε να 'χεις. Και πρώτο πλάνο κώλους. Αμέ. RPG.

Διάολε, τα θυμάμαι και εκνευρίζομαι.

• Like 3

Δεν υπάρχει η ευχαρίστηση που ένιωσα όταν κατέστρεψα τους Quarians μαζί με την κομπλεξική την Tali και πορεύτηκα μαζί με τα υπεραγαπημένα μου Geth 

In another note, αξίζει να κάνω το σκατό μου παξιμάδι να το αγοράσω το καταραμένο το Inquisition τελικά ή όχι; Από εσάς βλέπω αντιδράσεις και προσπαθώ να αποφασίσω (βγάζοντας εκτός fanboy/hatetrain απόψεις βέβαια)

In another note, αξίζει να κάνω το σκατό μου παξιμάδι να το αγοράσω το καταραμένο το Inquisition τελικά ή όχι; Από εσάς βλέπω αντιδράσεις και προσπαθώ να αποφασίσω (βγάζοντας εκτός fanboy/hatetrain απόψεις βέβαια)

Αν πρέπει να ρωτήσεις, η απάντηση είναι όχι. Περίμενε το εξαμηνιαίο price drop. Κι εγώ στην ίδια φάση είμαι και δεν έχω διαβάσει πουθενά κανένα σχόλιο που να με πείσει.

Αν και επειδή είπες την Tali κομπλεξική σου αξίζει να στα φάει η ΕΑ, να μη σου αρέσει και να βρίζεις μετά.

• Like 7

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...