Προς το περιεχόμενο

Dragon Age III: Inquisition

JohnVani18

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Save απο τα προηγουμενα αναγνωριζει η αλλιως μονη λυση ειναι το keep;

Απο περιεργεια μονο και μονο γιατι για αγορα ουτε λογος, θα το παιξω οταν και αν βγει στον θειο. Ποτε ξανα λεφτα στην EA... :devil:

• Like 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Moderators

καλα η ea ειναι ο publisher.της bioware ειναι το παιχνιδι

Νομίζω ότι το έχουμε ξαναπεί πως η ΕΑ είναι πίσω από τα προβλήματα χρόνου / rushing παιχνιδιών.

Δεν γίνεται (μάλλον το Inquisition είναι η εξαίρεση; ), μεγάλες σειρές που είναι publisher η ΕΑ να γίνονται χειρότερες όσο περνάει ο καιρός (Battlefield, Medal of Honor, Dead Space, Mass Effect, Dragon Age 2, κλπ) έτσι από μόνες τους.

Είναι πολλά τα $$$ που θέλει η ΕΑ, το θέμα είναι πόσα και τι χρόνο δίνει στον publisher.

Επειδή έφαγαν φόλα με το DA2, τώρα τους έδωσαν φαίνεται.

• Like 3

καλα η ea ειναι ο publisher.της bioware ειναι το παιχνιδι,επισης απο την στιγμη που λενε ολοι οτι το game τα σπαει πιστευω αξιζει η αγορα του

Η Bioware ειναι θυγατρικη της Ea οποτε στα ιδια καταληγουμε. Ενα καλο game δεν αναιρει το παρελθον.

Έχουν λιώσει τα μάτια μου να παίζω!!!

Έχω τρελαθεί σου λέω!

Και Blackwall (grey warden) σπέρνει!! :)

Έκανα τοξότη... εντάξει.... Tons of Damage και extra fun!! 

εχω φτασει 40 ωρες και πρεπει να βρισκομαι περιπου στα μισα του παιχνιδιου. αρχιζω να παιζω και ξεχναω να σταματησω. πολυ το χαιρομαι!

εγω ξεκινησα με rogue , ποσο fragile ειναι το ανθρωπαριο μου :~(

εχω φτασει 40 ωρες και πρεπει να βρισκομαι περιπου στα μισα του παιχνιδιου. αρχιζω να παιζω και ξεχναω να σταματησω. πολυ το χαιρομαι!

κάτι κάνεις λάθος, θα σου πρότεινα να εξερευνάς πλήρως της περιοχές πριν προχωράς τα ain quests και να μιλάς στους χαρακτήρες να τους γνωρίζεις,

Παρόλα αυτά βάλε points στο subtefuge, βοηθάει να μην μαζεύεις aggro.

Ναι αλλά κόβει τρελά. Εγώ ξεκίνησα με warrior two-handed. Το μόνο αρνητικό που κράτησαν από το 2 όπως πληροφορήθηκα αφού το 2 ούτε καν το εγκατέστησα είναι οτι δεν έχει warrior dual-wield όπως ήταν ο βασικός χαρακτήρας μου στο Origins. 

Προχωράω τώρα την βασική ιστορία αλλά θα την σταματήσω κάποια στιγμή να επιστρέψω στις διάφορες περιοχές για όσο το δυνατόν περισσότερα quests. Συμβουλή μου να μην αφήνετε σχεδόν τπτ στον war map αφού έτσι ξεκλειδώνουν νέες περιοχές. Αν για παράδειγμα δεν επέλεγα να σώσω τους στρατιώτες που είχαν χαθεί στα νότια του Ferelden δεν θα έβλεπα την ζοφερή ατμόσφαιρα του The Fallow Mire και θα ολοκλήρωνα το παιχνίδι χωρίς να βρεθώ ποτέ εκεί. Το content μοιάζει ανεξάντλητο.

• Moderators

Τερματισμος σε 40+ διαφορετικες αποχρωσεις... :lol:

Κακίες. :P

Πιστεύω ότι είναι συνδυασμός του "εδώ έγινε το Χ" / "εδώ έγινε το Υ" και "εκεί έγινε το Χ" / "εκεί έγινε το Υ".

Εκτος αν είναι πιο φουλ τερματισμοί, αλλά θα δείξει. Όοοοοταν φτάσω κι εγώ να παίξω...

• Like 1

Ναι αλλά κόβει τρελά.

Ναι αλλα (χαχα) μου μειωνει κατα πολυ και τις επιλογες σε party members. χρειαζομαι σε μονιμη βαση και 2ο τανκ , οποτε βρισκομαι συνεχεια με Cassandra(love her) , Blackwall & Solas.

Το κανω κατι λαθος ο προηγουμενος φιλος το ειπε για τις φαπες που μαζευω σαν rogue? οτι συνεχεια τρεχω να healarw εννοω γιατι 2 να αρπαξω χωρις να παρω πρεφα ειμαι κατω απο τα μισα. εκτος αν εννοουσε κατι αλλο , οποτε enlighten me

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...