Προς το περιεχόμενο

Dragon Age III: Inquisition

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Benchmark(1080P/Ultra/2xMSAA/DirectX 11):

R9 280/FX6300(Stock όλα):

AVG - 32,1

MIN - 27,6

R9 280 Oc'ed:

AVG - 40,5

MIN - 34,4

Περίπου 25% κερδίζει με O/C η 280.Αυτά στo DirectX 11, θα δοκιμάσω και Mantle όταν το φτιάξουν γιατί τώρα είναι stutter fest.

• Like 1
Δημοσ.

να σας πω ρε μαστορες, εχετε φυγει απο το hinterlands? δηλαδη και οι αλλες περιοχες ετσι ειναι? ειπα ξεκινημα ειναι να τη καθαρισω τη περιοχη, αλλα βγαζει quests συνεχεια και μου εχει σπασει τα νευρα...λεω να φυγω απο τα hinterlands γιατι νταξ δεν παει αλλο...

προσπαθουσα να βγαλω κατι δαιμονες στο ριφτ κοντα στο horsemaser και δεν παει με τιποτα, λογικα ειμαι underlevel , θα επανελθω αργοτερα....

Δημοσ.

να σας πω ρε μαστορες, εχετε φυγει απο το hinterlands? δηλαδη και οι αλλες περιοχες ετσι ειναι? ειπα ξεκινημα ειναι να τη καθαρισω τη περιοχη, αλλα βγαζει quests συνεχεια και μου εχει σπασει τα νευρα...λεω να φυγω απο τα hinterlands γιατι νταξ δεν παει αλλο...

προσπαθουσα να βγαλω κατι δαιμονες στο ριφτ κοντα στο horsemaser και δεν παει με τιποτα, λογικα ειμαι underlevel , θα επανελθω αργοτερα....

Λένε οτι έχει άλλες 10 περιοχές και ορισμένες είναι μεγαλύτερες από Hinterlands. Κι εγώ τώρα έφυγα και θα ξαναεπιστρέψω. Άλλωστε το παιχνίδι σου λέει ξεκάθαρα οτι μπορείς να φύγεις ήδη από νωρίς, απλά στο hard και στο nightmare χρειάζεσαι μπόλικο xp. Κι εγώ θα επιστρέψω για να τελειώσω την Valammar. Είναι πραγματικά ανεξάντλητο το παιχνίδι και συνέχεια ανακαλύπτεις κάτι.

Δημοσ.

Psyho γιατί παίζεις με 280? Η 970 που πήγε?

Έχω δύο PC, δεν το έχω βάλει ακόμα σε αυτό με την 970.Λοιπόν, το παιχνίδι είναι απλά γαμάτο με το SweetFX του K-putt για ακόμη μία φορά, θα το βρείτε εδώ το preset.Αυτό που παρατηρώ όμως είναι ότι ενώ τα frames είναι 30+, κάνει κάτι σπασίματα όταν κουνάς την κάμερα τα οποία είναι ενοχλητικά, δοκίμασα να βάλω-βγάλω το V-Sync αλλά τα ίδια.Είναι μόνο σε συγκεκριμένες περιοχές, έχει παρατηρήσει κάποιος άλλος κάτι αντίστοιχο ;

http://sfx.thelazy.net/games/preset/2564/

Δημοσ.

Πολλά σχόλια για τα γραφικά ακούω και λίγα για story/characters. Είναι νωρίς βέβαια, αλλά κανείς που να έχει παίξει πολύ αυτές τις μέρες υπάρχει να μας πει πρώτες εντυπώσεις;

• Like 1
Δημοσ.

Πολλά σχόλια για τα γραφικά ακούω και λίγα για story/characters. Είναι νωρίς βέβαια, αλλά κανείς που να έχει παίξει πολύ αυτές τις μέρες υπάρχει να μας πει πρώτες εντυπώσεις;

Όλος ο κόσμος καίγεται στα Hinterlands με αποτέλεσμα να μην έχει προχωρήσει η ιστορία. Τώρα αποφάσισα να το προχωρήσω λίγο αφού είδα ότι μπορώ να επιστρέψω στις διάφορες περιοχές όποτε το θελήσω. Προσωπικά το βρίσκω αρκετά καλογραμμένο και σε κάθε τι έχεις πολλές επιλογές απάντησης. Δεν έχω βρει ακόμα νέους χαρακτήρες για την ομάδα (διάβασα μάλιστα οτι είναι πολύ ενδιαφέροντες και αυτοί) αλλά και ήδη υπάρχοντες έχουν την δικιά τους ενδιαφέρουσα ιστορία. Στην κεντρική υπόθεση υπάρχει αρκετή ίντριγκα και όσο ξεδιπλώνεται τόσο πιο ενδιαφέρουσα γίνεται. Δεν έχει νόημα να πω περισσότερα αφού για να κρίνεις την ιστορία θα πρέπει να την δεις στο σύνολο της και τι ρόλο θα έχουν παίξει οι αποφάσεις που κάνεις. 

Δημοσ.

ω ρε μαγκες. το παιχνιδι τα σπαει! θελω να πω πραγματα αλλα δεν μπορω γιατι θα πεσουν σποιλεριες.... ομπομπομπομπομποοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοο

• Like 1
Δημοσ.

Btw, να ξέρετε ότι στα textures πάνω από το ''Ultra'', υπάρχει το ''Fade-Touched'' που είναι ακόμα καλύτερο.Το παιχνίδι όσο πιο πολύ το παίζω, τόσο πιο πολύ μ' αρέσει, χαοτικό σε content.

• Like 2
Δημοσ.

Έχοντας πλέον κλείσει αρκετές ώρες στο παιχνίδι, ήρθε η ώρα να το πούμε γιατί λόγω denuvo δεν θα το δοκιμάσουν πολλοί όπως αν το έβρισκαν στα γνωστά sites... Το Dragon Age: Inquisition είναι το Best game of the year. 

Δημοσ.

Έχοντας πλέον κλείσει αρκετές ώρες στο παιχνίδι, ήρθε η ώρα να το πούμε γιατί λόγω denuvo δεν θα το δοκιμάσουν πολλοί όπως αν το έβρισκαν στα γνωστά sites... Το Dragon Age: Inquisition είναι το Best game of the year. 

το σκεφτηκα και εγω αυτο. εφοσων witcher 3 , MGSPP & GTA V βγαινουν το 15 δεν εχουμε ανταγωνισμο για το 14 ^^

Δημοσ.

Έχουν λιώσει τα μάτια μου να παίζω!!!

Έχω τρελαθεί σου λέω!

Και Blackwall (grey warden) σπέρνει!! :)

Έκανα τοξότη... εντάξει.... Tons of Damage και extra fun!! 

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...