Προς το περιεχόμενο

Dragon Age III: Inquisition

JohnVani18

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Η κλασική ιστορία πια με τα περισσότερα AAA παιχνίδια. Αυτοί που περιμένουν να τα πάρουν σε sale μάλλον και καλύτερη gaming εμπειρία έχουν και λιγότερα πληρώνουν.

• Like 2
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Πολύ καλο το "progressiveness" αλλα μην το κανεις και selling point. 

Σωστος.Δυστυχως αυτο ειναι ενα αρνητικο της Bioware ,παρα εστιαζε σε αυτον τον τομεα και κατα συνεπεια εστιαζαν και οι gamers.Εδω ο Shepard στο Mass Effect εσωζε ολοκληρο συμπαν και ο κοσμος ασχολουνταν με το αν μπορει να χει gay romance με τον Garrus

• Like 1

Προσπαθώ να συγκεντρώσω όλα τα αρνητικά και τα θετικά για το παιχνίδι για το Review μου άλλα ακόμα δεν είμαι σίγουρος για κάτι. Μόνο εμένα μου βγάζει μια γεύση ότι παίζω ένα MMO offline;

Edit: Για να το εξηγήσω καλύτερα ο κόσμος μου θύμισε ιδιαίτερα τον κόσμο του Guild Wars 2. Με όλα τα landmarks και πως είναι χωρισμένα τα fast travel points με τα camps κτλπ.

Οχι δεν είσαι ο μονος, πολλοι το εχουν αναφερει αυτο :P Παιξε με controller και ισως αλλάξεις γνωμη, i suppose..

Με controller παίζω, δεν εννοώ μόνο τον χειρισμό και το lock on targeting άλλα και τον κόσμο και πως δουλεύει το παιχνίδι. Δες μια το προηγούμενο post έκανα edit.

Δεν με χαλάει ούτε εμένα που έχει στυλάκι MMO, ίσα ίσα, απλά ήθελα τα controls να είναι ίδια με του WoW, δηλαδή με το ''Α'' και με το ''D'' να μην στρίβει αλλά να πηγαίνει είτε αριστερά είτε δεξιά.Ελπίζω να το φτιάξουν.

Δεν με χαλάει ούτε εμένα που έχει στυλάκι MMO, ίσα ίσα, απλά ήθελα τα controls να είναι ίδια με του WoW, δηλαδή με το ''Α'' και με το ''D'' να μην στρίβει αλλά να πηγαίνει είτε αριστερά είτε δεξιά.Ελπίζω να το φτιάξουν.

Μπορείς να αλλάξεις τα controls. Εγώ έχω βάλει να κινούμαι στα βελάκια επειδή χρησιμοποιώ το ποντίκι με το αριστερό χέρι και στρίβω την κάμερα με πατημένο το ποντίκι. Θέλει συνήθεια ο χειρισμός, κακά τα ψέματα αλλά έχω αλλάξει τα περισσότερα key bindings και τα έχω φτιάξει με τρόπο που να με βολεύουν και πλέον παίζω άνετα.

Μπορείς να αλλάξεις τα controls. Εγώ έχω βάλει να κινούμαι στα βελάκια επειδή χρησιμοποιώ το ποντίκι με το αριστερό χέρι και στρίβω την κάμερα με πατημένο το ποντίκι. Θέλει συνήθεια ο χειρισμός, κακά τα ψέματα αλλά έχω αλλάξει τα περισσότερα key bindings και τα έχω φτιάξει με τρόπο που να με βολεύουν και πλέον παίζω άνετα.

Συγγνώμη αλλά τόσο δύσκολο ήταν να επαναφέρουν αυτούσιο το χειρισμό του Origins που ήταν μια χαρά?

Επίσης να ρωτήσω κάτι, τελικά ΔΕΝ έχει isometric camera, ετσι?

• Like 1

Το παιχνίδι πάντως τρέχει πολύ καλά και είναι και πολύ ενδιαφέρον. 

Το μόνο πρόβλημα που έχω τεχνικά είναι το flickering με το sli και φυσικά το stutterfest στα cutscenes που φένεται να είναι γενικό πρόβλημα προς το παρών.

Πολύ εντυπωσιακή και well optimized η frostbite...

Το παιχνίδι πάντως τρέχει πολύ καλά και είναι και πολύ ενδιαφέρον.

Το μόνο πρόβλημα που έχω τεχνικά είναι το flickering με το sli και φυσικά το stutterfest στα cutscenes που φένεται να είναι γενικό πρόβλημα προς το παρών.

Πολύ εντυπωσιακή και well optimized η frostbite...

Με το command στα properties διορθώνεται το shutter στις cut scenes.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Πρώτες εντυπώσεις από το παιχνίδι αρκετά καλές θα έλεγα.Το gameplay που είναι σε στυλ MMO είχα πει ότι μου αρέσει και όντως μου αρέσει, αν και μερικά κουμπιά στο Keyboard είναι ότι να 'ναι, θα το φτιάξουν με patch-άκι όμως.Τα γραφικά είναι αρκετά καλά, αλλά δυστυχώς το παιχνίδι ''υποφέρει'' από το άθλιο MSAA της Frostbite, όπως και το Battlefield.Και 4xMSAA να βάλεις, τα jaggies παραμένουν σχεδόν ίδια σε πολλά σημεία και εκτός αυτού, έχει ''white-edges'' και δείχνουν ακόμα πιο άσχημα.Αυτό και ότι οι χαρακτήρες σε πολλά σημεία, δείχνουν ''πλαστικοί'' και τα animations γενικά δεν είναι και ότι καλύτερο έχουμε δει.Κατά τα άλλα είναι αρκετά όμορφο, μην ξεχνάμε ότι πρόκειται για open-world.Όσο για το Mantle, είναι ακόμα γάματα..Διπλάσιο χρόνο στα loading times και stuttering τρελό κυρίως στα cut-scenes αλλά και όταν παίζεις.Να πω επίσης ότι έφαγα 3 DX errors ώσπου έβαλα το Update 4 για το Visual C++ 2012 και έστρωσε.Γενικά τα θέλει τα patch-άκια του.Σε R9 280(1100/1250) με FX6300@stock το παιχνίδι παίζει πολύ καλά σε 1080P με όλα τα settings στο max συν 2xMSAA, το Post-processing AA a.ka FXAA το έχω στο Off διότι η θολούρα που προσθέτει δεν παλεύεται και εκτός αυτού, δείχνει να μην κάνει το παραμικρό στα jaggies.

***Edit: Τελικά τα Direct X errors ήταν λόγω ασταθές O/C στην GPU.

Επεξ/σία από Psycho_Warhead

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...