labrosviz Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2014 Εγώ πάντως το εχω ευχαριστηθει μεχρι τώρα...τα τοπία του ειναι μαγευτικά και με πολλές λεπτομέριες κατι που για εμένα είναι πολυ βασικό... επίσης το συστημα μάχης ειναι πολυ καλό....σαν RPG είναι πολύ καλό....βασικά το πάω αργά αργά και προσπαθώ να απολάυσω τον κόσμο του όσο περισσότερο μπορώ....δεν εχω μετανιώσει καθόλου για την αγορά του... 1
omghi2u Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2014 Δεν μας λες το λόγο όμως.. πρεπει να παταει R για να βαραει ΑΦΟΥ 2
ThanosWF Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2014 Η αποψή μου για το PC version του Dragon Age: Inquisition με ένα μικρό βίντεο 2
Psycho_Warhead Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2014 Ωραίος και συμφωνώ απόλυτα με τα controls και για το performance, αλλά 'ντάξει, λογικά τα προβλήματά του για RPG.Υπομονή να βγει κάνα patch. 1
seithan Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2014 Το Origins το ξαναεπαιξα μετα απο μια εξαετία περιπου και ξαναεπαθα πλακα. Το Inquisition περα απο τα τεχνικά προβλήματα (χειρισμός, απόδοση, Ui, γραφικά -ναι τα βρήκα πολύ μετρια και oversaturated για παιχνίδι "ογκόλιθο", που θα συνεχιζε το Origins) το βρήκα αδιάφορο. Το όλο setting δεν με τραβηξε. Ειναι στην καλύτερη των περιπτώσεων ένα πολύ μέτριο παιχνίδι που δεν αξίζει την παράγραφο που μόλις έγραψα. sorry fanboys.
Grey Warden Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2014 Τόσο fanboys που το 2 δεν το αγγίξαμε. Μίλα καλύτερα, διαφορετικά ο καθένας μπορεί να σε αποκαλέσει πανάσχετο που πάταγες το R για autoattack και κλαιγόσουν γι αυτό. 2
Psycho_Warhead Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2014 Το Origins το ξαναεπαιξα μετα απο μια εξαετία περιπου και ξαναεπαθα πλακα. Το Inquisition περα απο τα τεχνικά προβλήματα (χειρισμός, απόδοση, Ui, γραφικά -ναι τα βρήκα πολύ μετρια και oversaturated για παιχνίδι "ογκόλιθο", που θα συνεχιζε το Origins) το βρήκα αδιάφορο. Το όλο setting δεν με τραβηξε. Ειναι στην καλύτερη των περιπτώσεων ένα πολύ μέτριο παιχνίδι που δεν αξίζει την παράγραφο που μόλις έγραψα. sorry fanboys. Για ποιο λόγο είσαι τόσο απόλυτος, δεν καταλαβαίνω..Το παιχνίδι έχει κάποια θεματάκια ναι, RPG είναι, λογικότατο.Παρ' όλα αυτά όπως ήδη έχει ειπωθεί δεν έχει καμία σχέση με το 2 και είναι fully playable στην παρούσα μορφή του, με ένα ή δύο patch θα στρώσουν και άλλα θέματα πιστεύω.Το τελευταίο δεν κατάλαβα πραγματικά γιατί το 'πες, μάλλον είχες στραβή μέρα και ήθελες κάπου να ξεσπάσεις, δικαιολογημένος αν είναι έτσι αλλά προσέχουμε λίγο τι λέμε. 3
seithan Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2014 Τόσο fanboys που το 2 δεν το αγγίξαμε. Μίλα καλύτερα, διαφορετικά ο καθένας μπορεί να σε αποκαλέσει πανάσχετο που πάταγες το R για autoattack και κλαιγόσουν γι αυτό. Τι λες ρε παιδάκι μου έκλαψε όλη η Ελλάδα. Το οτι κάνεις τα στραβά μάτια για να παίξεις ένα ημιτελές πόρτ στον υπολογιστή σου επίσης λέει πολλά. Για να κάνεις autoattack έχεις δύο επιλογές, είτε κρατάς το R είτε κρατάς το αριστερό κουμπί του mouse. Και τα δύο είναι για κλάματα. Από τα δύο κακά βολεύομαι καλύτερα με το R. Που το πλόβλημα σου .Το τελευταίο δεν κατάλαβα πραγματικά γιατί το 'πες, μάλλον είχες στραβή μέρα και ήθελες κάπου να ξεσπάσεις, δικαιολογημένος αν είναι έτσι αλλά προσέχουμε λίγο τι λέμε. Το τελευταίο απευθύνεται στα θερμά αγόρια του site
Prospector8 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2014 Τι λες ρε παιδάκι μου έκλαψε όλη η Ελλάδα. Το οτι κάνεις τα στραβά μάτια για να παίξεις ένα ημιτελές πόρτ στον υπολογιστή σου επίσης λέει πολλά. Για να κάνεις autoattack έχεις δύο επιλογές, είτε κρατάς το R είτε κρατάς το αριστερό κουμπί του mouse. Και τα δύο είναι για κλάματα. Από τα δύο κακά βολεύομαι καλύτερα με το R. Που το πλόβλημα σου Το τελευταίο απευθύνεται στα θερμά αγόρια του site Βαλε controller να απολαυσεις το game, και ασε τους αλλους να κρινουν αν τους αρεσει ή οχι.. Ηδη εχουν αναφερει ότι εστιάζονται στα προβλήματα που έχει αναφέρει ο κόσμος με το χειρισμό, σε performance κτλπα δλδ σιγα και αυτο θα patchαριστει και θα φτιαχτει, οπως καθε νεο παιχνίδι που βγαινει. Το γνωρίζουμε οτι ειναι τραγικη η κατάσταση μισοτελειωμενα games, αλλα το συγκεκριμένο οπως παρατήρησα, μπορει να λέγεται playable ανετα.
Spartan117 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2014 μπλιαχ Στους χρυσαυγήτες δεν θα αρέσει σίγουρα το DA:I Εμενα από την άλλη μου φαίνεται αρκετά forced η όλη υπόθεση, σίγουρα επηρεασμένη από το Social Justice "κίνημα" της Αμερικής. Δεν έχω παίξει το παιχνίδι για να εκφέρω άποψη, οποτε μπορεί να είναι διαφορετικά in-game, απλά τα μισά βίντεο που βλέπω από το DA:I να έρχονται στην επιφάνεια είναι για gay και τρανς, όχι για gameplay και ιστορία. Πολύ καλο το "progressiveness" αλλα μην το κανεις και selling point. Στην τελική ένα παιχνίδι είναι. Όταν επιτέλους βρω χρόνο και χρήμα για το Inquisition θα το δοκιμάσω πάντως, απότι βλέπω οι μισοί το κράζουν οι άλλοι μισοί το αποθεώνουν. 2
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα