Προς το περιεχόμενο

Dragon Age III: Inquisition

JohnVani18

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Και εγω απο G2A το πηρα, 35€. Προλαβα λιγα benchies να τρεξω μονο, σημερα το ξεκινάω επισημα :P Αυτο που παρατήρησα ειναι, για καποιο λογο, μου φαίνεται ΑΠΕΙΡΑ βαρυ! I mean like, ολα στο Ultra+No AA+1440p= 35fps!!!! Seriously?? Με τελευταιους drivers φυσικα.. Τι να πω, τοσα δεν βγαζαμε στο Unity, και ηρθε το dragon age να μας γονατισει, με την μηχανη του Bf4 λολ.. Amd game να μου πεις, νερακι θα τρεχει λογικα στις καρτες αυτες..

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 1,2k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Πρώτη επαφή με το παιχνίδι, πολύ χλιαρή :(

Τα controls είναι χάλια, δηλαδή το να κρατάς πατημένο το R δεν είναι αυτό που εννοώ intuitive. Επίσης σε ακινητοποιεί όταν κάνεις το basic attack, επίσης χάλια. Δεν είδα πολύ από διαλόγους, αλλά η εισαγωγή μου φάνηκε αδιάφορη και οι ήρωες αναποφάσιστοι εάν είμαι ή δεν είμαι εγκληματίας. Ο τρόπος συγγραφής είναι που "πονάει". Σε μια δόση επεμβένη ο Loras νομίζω και λέει οτι με εξέτασε και δεν είμαι mage. Έχω ρολλάρει νάνο κλέφτη -.-   Δεν γίνεται να είμαι μάγος χεχε.

Έκανα διάλειμα πριν τον διάλογο με την Λιλιάνα να πάρω ανάσα ...

Από το επίσημο site:

"Does Denuvo Anti-Tamper affect my SSD or any other type of hard drives in any way?

No. As mentioned before, Denuvo Anti-Tamper does not constantly read or write any data to storage media."

Τζάμπα ανησυχούσατε..

• Like 1

Πρώτη επαφή με το παιχνίδι, πολύ χλιαρή :(

Τα controls είναι χάλια, δηλαδή το να κρατάς πατημένο το R δεν είναι αυτό που εννοώ intuitive. Επίσης σε ακινητοποιεί όταν κάνεις το basic attack, επίσης χάλια. Δεν είδα πολύ από διαλόγους, αλλά η εισαγωγή μου φάνηκε αδιάφορη και οι ήρωες αναποφάσιστοι εάν είμαι ή δεν είμαι εγκληματίας. Ο τρόπος συγγραφής είναι που "πονάει". Σε μια δόση επεμβένη ο Loras νομίζω και λέει οτι με εξέτασε και δεν είμαι mage. Έχω ρολλάρει νάνο κλέφτη -.-   Δεν γίνεται να είμαι μάγος χεχε.

Έκανα διάλειμα πριν τον διάλογο με την Λιλιάνα να πάρω ανάσα ...

Επέλεξε από τις επιλογές να μην κάνει pause αυτόματα όταν προκύπτει μάχη αλλά όποτε θες εσύ. Δεν έχεις ξαναπαίξει Dragon Age; 

ΥΓ. Με την πρασινίλα στα χέρια σου κάποιος έπρεπε να σε εξετάσει.

Γιατί πιστεύετε ότι μπούρδα κυκλοφορεί στα διάφορα φόρουμς ; Είναι δυνατόν όλες οι εταιρείες που θα βάλουν Denuvo στα παιχνίδια τους να μην ήξεραν ότι θα υπάρχει τέτοιο πρόβλημα ; Δεν ισχύει λέμε, move on..

Γιατί πιστεύετε ότι μπούρδα κυκλοφορεί στα διάφορα φόρουμς ; Είναι δυνατόν όλες οι εταιρείες που θα βάλουν Denuvo στα παιχνίδια τους να μην ήξεραν ότι θα υπάρχει τέτοιο πρόβλημα ; Δεν ισχύει λέμε, move on..

Εδω δεν ξερουν οτι το παιχνιδι τους ειναι unplayable,θα ξερουν για το drm που τους αναγκασε ο publisher να βαλουν?

• Like 1

Καλά δεν είναι πρόβλημα, δεν δυσλειτουργεί  και δεν νομίζω να ενδιαφέρετε κανένας για την διάρκεια του ssd “σου”, εξάλλου πιο πολύ τους απασχολούν οι πωλήσεις και να αποτρέψουν/ δυσκολέψουν την πειρατεία.

Οπως προειπα,  αυτοι που φτιαξανε το συγκεκριμενο drm ειναι λουλουδακια , διαλεγμενοι ενας και ενας..δεν διστασαν να φτιαξουν το  securom, στους ssd θα κολουσανε ? Εξηγησα, τον τροπο λειτουργιας σε αλλο ποστ μου στο νημα...και να στο πω και αλλιως..αν δεν αλλαζε συνεχεια το encryption του .exe απο το denuvo, θα το ειχανε σπασει αμεσως..εν αντιθεσει το denuvo παραμενει ασπαστο εδω και μηνες...τιποτα που να εχει σταθερο enryption δεν κραταει τοσο..

• Super Moderators

Το Securom δε μου δημιούργησε ποτέ πρόβλημα. Χρόνια διάβαζα πως έκανε διάφορα, δεν ξέρω, εμένα δε μου έτυχε ποτέ κάτι.

Αυτό το καινούργιο δεν το ξέρω.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...