Προς το περιεχόμενο

Dragon Age III: Inquisition

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 1,2k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• Moderators
Δημοσ.

Διαβάστε και αυτό

http://www.joystiq.com/2014/11/11/dragon-age-inquisition-review-tipping-the-scales/#continued

Επίσης, πού θα βρούμε την ιστορία απο τα προηγούμενα DA έτσι ώστε να θυμηθούμε τι παίζει, πάει καιρός και ξέχασα :/

Όπως μου link-αρε ο Snoob, https://dragonagekeep.com/en_US/ .

Δείχνει τις επιλογές που είχες κάνει και μπορείς στο tapestry να δεις και πιο συγκεκριμένες / μικρές επιλογές.

• Like 1
Δημοσ.

Δεν το ήξερα ότι έχει το Denuvo DRM.

Δεν υποτίθεται ότι αυτή η προστασία φθείρει ταχύτατα τους SSD και σκληρούς δίσκους γενικότερα?

Το Denuvo (χονδρικα θα το εξηγησω για να καταλαβουν ολοι) λειτουργει κανοντας encrypt και scramble το .exe του εκαστοτε παιχνιδιου, οταν αυτο τρεχει, ετσι ωστε οταν καποιος προσπαθησει να το διαβασει να μην βγαζει ακρη...ταυτοχρονα, δημιουργει και ενα token key στο σκληρο δισκο του συστηματος, πανω στο οποιο βασιζεται το encryption του .exe . Απο το token , λοιπον προσπαθουν να καταλαβουν πως δουλευει το cipher και να το σπασουνε τελίκα...Μεχρι στιγμης παντως, τζιφος.

Αν λαβουμε υποψη το γεγονος οτι η ανωτερα διαδιακασια, εκτελειται μεχρι να κλεισεις το παιχνιδι, τα read/write cycles θα ειναι ανεβασμενα...

• Like 1
Δημοσ.

Αυτό που μπορώ να πω μέχρι στιγμής είναι ότι όσοι έβαζαν 0 και αρνητικές κριτικές στην πλειοψηφία τους ήταν στημένοι ή haters που δεν είχαν παίξει παιχνίδι.

1. Το αρνητικό που συνάντησα είναι η ξαφνική πτώση σε framerates που διορθώθηκε απενεργοποιώντας το Origin in-game ενώ με ειδικό command στα properties απενεργοποίησα τον περιορισμό των 30 frames στις cut scenes.

2. Ο χειρισμός θέλει συνήθεια (παίζω με ποντίκι και πληκτρολόγιο, μπορεί το παιχνίδι να είναι φτιαγμένο και για κονσόλες και να το δείχνει αυτό αλλά ΔΕΝ είναι αυτούσιο port. Έκανα τις δικές μου ρυθμίσεις και παίζω άνετα πλέον. Θα προτιμούσα λίγο καλύτερη κάμερα. 

3. Οι μάχες είναι απολαυστικές και νομίζω οτι δεν θα απογοητεύσουν κανέναν. Τα γραφικά στα διάφορα εφέ των spells που έχω δει μέχρι στιγμής είναι εξαιρετικά.

4. Δεν έχω προχωρήσει σχεδόν καθόλου την βασική ιστορία, άρχισα να κάνω quests στην 1η περιοχή. Πράγματι το παιχνίδι έχει μπόλικο περιεχόμενο και αποφάσισα να κάνω και την παραμικρή αποστολή που βρίσκω.

5. Δεν μπορώ να εκφέρω γνώμη για το σενάριο αφού μόνο την αρχή του έχω δει. Ωστόσο μπορώ να πω οτι οι διάλογοι είναι καλογραμμένοι και οι επιλογές απάντησης ικανοποιητικές ενώ ανάλογα την απάντηση εμφανίζεται στην οθόνη αν ο χαρακτήρας στον οποίο απευθυνόμαστε εγκρίνει ή δυνασχετεί σχετικά με αυτήν. Από όσα έχω δει μέχρι στιγμής πιστεύω οτι θα κληθούμε να πάρουμε δύσκολες αποφάσεις στην πορεία του παιχνιδιού. Αξίζει να σημειωθεί οτι σε διαλόγους με npcs του παιχνιδιού γίνεται αναφορά για γεγονότα που συνέβησαν στο Origins, ιδιαίτερα μια αναφορά στην μάχη της Ostrogar και σε μια... διαφορετική οπτική των πραγμάτων που συνέβησαν εκεί.

6. Τα γραφικά όμορφα, η μουσική και τα ηχητικά εφέ προσθέτουν στην εμπειρία του παιχνιδιού.

Δεν ξέρω τι κατάληξη θα έχει και τι θα συναντήσω στη συνέχεια αλλά το παιχνίδι έστω και στην αρχή του δεν δείχνει να είναι πατάτα. Θα επανέλθω αργότερα. 

Προς το παρόν το συναίσθημα που μου βγάζει είναι οτι θέλω να το ξεκοκκαλίσω μέχρι αύριο το πρωί και όσο αντέξω. Το πρώτο στοίχημα το κέρδισε. 

• Like 2
Δημοσ.

Κατι ακομα.Μολις το κατεβασω απο το origin μπορω να παιξω offline? Μιας και τωρα τελευταια ειμαι κατα 90% χωρις συνδεση :/

Δημοσ.

που σου επεσε ρε κωλε αυτο? :P χααχαχ πνιγηκε λεει σε ψαροκοκκαλο!

κ εγω ακομα στην 1η περιοχη ειμαι, το ξεψαχνιζω κανονικα. μονο μια βολτα στην orlais εκανα και γυρισα πισω να τελειωσω τα παντα. ειμαι στις 8 ωρες gameplay

Δημοσ.

Αυτό που μπορώ να πω μέχρι στιγμής είναι ότι όσοι έβαζαν 0 και αρνητικές κριτικές στην πλειοψηφία τους ήταν στημένοι ή haters που δεν είχαν παίξει παιχνίδι.

1. Το αρνητικό που συνάντησα είναι η ξαφνική πτώση σε framerates που διορθώθηκε απενεργοποιώντας το Origin in-game ενώ με ειδικό command στα properties απενεργοποίησα τον περιορισμό των 30 frames στις cut scenes.

2. Ο χειρισμός θέλει συνήθεια (παίζω με ποντίκι και πληκτρολόγιο, μπορεί το παιχνίδι να είναι φτιαγμένο και για κονσόλες και να το δείχνει αυτό αλλά ΔΕΝ είναι αυτούσιο port. Έκανα τις δικές μου ρυθμίσεις και παίζω άνετα πλέον. Θα προτιμούσα λίγο καλύτερη κάμερα. 

3. Οι μάχες είναι απολαυστικές και νομίζω οτι δεν θα απογοητεύσουν κανέναν. Τα γραφικά στα διάφορα εφέ των spells που έχω δει μέχρι στιγμής είναι εξαιρετικά.

4. Δεν έχω προχωρήσει σχεδόν καθόλου την βασική ιστορία, άρχισα να κάνω quests στην 1η περιοχή. Πράγματι το παιχνίδι έχει μπόλικο περιεχόμενο και αποφάσισα να κάνω και την παραμικρή αποστολή που βρίσκω.

5. Δεν μπορώ να εκφέρω γνώμη για το σενάριο αφού μόνο την αρχή του έχω δει. Ωστόσο μπορώ να πω οτι οι διάλογοι είναι καλογραμμένοι και οι επιλογές απάντησης ικανοποιητικές ενώ ανάλογα την απάντηση εμφανίζεται στην οθόνη αν ο χαρακτήρας στον οποίο απευθυνόμαστε εγκρίνει ή δυνασχετεί σχετικά με αυτήν. Από όσα έχω δει μέχρι στιγμής πιστεύω οτι θα κληθούμε να πάρουμε δύσκολες αποφάσεις στην πορεία του παιχνιδιού. Αξίζει να σημειωθεί οτι σε διαλόγους με npcs του παιχνιδιού γίνεται αναφορά για γεγονότα που συνέβησαν στο Origins, ιδιαίτερα μια αναφορά στην μάχη της Ostrogar και σε μια... διαφορετική οπτική των πραγμάτων που συνέβησαν εκεί.

6. Τα γραφικά όμορφα, η μουσική και τα ηχητικά εφέ προσθέτουν στην εμπειρία του παιχνιδιού.

Δεν ξέρω τι κατάληξη θα έχει και τι θα συναντήσω στη συνέχεια αλλά το παιχνίδι έστω και στην αρχή του δεν δείχνει να είναι πατάτα. Θα επανέλθω αργότερα. 

Προς το παρόν το συναίσθημα που μου βγάζει είναι οτι θέλω να το ξεκοκκαλίσω μέχρι αύριο το πρωί και όσο αντέξω. Το πρώτο στοίχημα το κέρδισε. 

Πραγματι, μπορω να πω πως με το frame rate fix και απενεργοποιημενο το overlay του origin , το παιχνιδι τρεχει παρα πολυ καλυτερα.

Για οποιον θελει να εφαρμοσει το fix :

1) Κανε δεξι κλικ στο εικονιδιο του παιχνιδιου στο origin

2) Επελεξε game properties

3) Κανε paste το ακολουθο κειμενο στο κουτακι : -GameTime.MaxSimFps 60 -GameTime.ForceSimRate 60+

4) Κανε κλικ στο στο κουτακι απο κατω για να απενεργοποιηθει το origin στο παιχνιδι

ENJOY την παιχνιδαρα :)

• Like 1
Δημοσ.

Δεν ξέρω αν αληθεύει… αλλά δεν μου φαίνετε καθόλου περίεργο.

Dragon Age Inquisition, released just this week worldwide. Except in India, Pakistan, and Bangladesh where local content laws prohibit the sale due to some of the central characters sexual orientation.

Δημοσ.

Δεν ξέρω αν αληθεύει… αλλά δεν μου φαίνετε καθόλου περίεργο.

Ισχύει, διάβασα σχόλια Ινδών στη σελίδα του Dragon Age στο fb. Στην ίδια σελίδα διάβασα και πάρα πολλά σχόλια αποθεωτικά για το παιχνίδι με πολλά likes για τις ατέλειωτες ώρες που παίζουν το παιχνίδι. Είχα καιρό να διαβάσω τόσα θετικά σχόλια πέρα από σχόλια που είχαν θέμα με το να τρέξει το παιχνίδι ή κάτι παρόμοιο. Και έχουν δίκιο, διάολε. Πάω να συνεχίσω το κάψιμο.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...