Προς το περιεχόμενο

Dragon Age III: Inquisition

JohnVani18

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Ξεκίνησα να παίζω. Πρώτη εντύπωση θετικότατη. Θα γράψω πιο αναλυτικά το βράδυ γιατί θα χρειαστεί να φύγω τώρα για λίγη ώρα από το σπίτι.

ΥΓ. @#%@#& σε όποιον έγραψε σε κριτικές στο metascore οτι το παιχνίδι έχει άθλια γραφικά. Και το animation πολύ ωραίο μου φάνηκε ως πρώτη εντύπωση. 

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 1,2k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συμφωνώ με κάποιους ότι οι υφές στους χαρακτήρες είναι λίγο ''πλαστικές'' αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι το overall αποτέλεσμα δεν είναι πολύ ωραίο.Περιμένω εντυπώσεις από gameplay.

/sarcasm

Στα torrentάδικα βγήκαν xbox + ps version και ακόμα η PC, που έχει φτάσει η κοινωνία! Κακοί pc gamers που κατεβάζετε πειρατικά, γι'αυτό τα άθλια ports

υ.γ. το ξέρω ότι έχουν βγει πιο νωρίς για 360, ps3

• Like 1

Καλά αν δεν είχε Denuvo θα το είχαν ξεσκίσει..

Δεν το ήξερα ότι έχει το Denuvo DRM.

Δεν υποτίθεται ότι αυτή η προστασία φθείρει ταχύτατα τους SSD και σκληρούς δίσκους γενικότερα?

Δε νομίζω ότι το χαμηλό user score στο metacritic εστιάζεται μόνο στο ότι τεχνικά είναι πιο κοντά στις κονσόλες. 

Οι περισσότεροι μιλάνε για απλοϊκή ιστορία και MMO στυλ παιχνιδιού - που για μένα είναι αρκετά σοβαρά. 

Δεν υποτίθεται ότι αυτή η προστασία φθείρει ταχύτατα τους SSD και σκληρούς δίσκους γενικότερα?

Δεν παθαίνει τίποτα ο SSD, έχουν τρομάξει τον κόσμο με σαχλαμάρες.

On the eve of the release of Dragon Age, some worrying information has come out about Denuvo.

Users looking at the read/write details for "Lords of the Fallen" a game that also uses Denuvo found that the DRM system was using "150000 copy/write iterations" in an hour. The user describes that as being "10000 times more than usual."

For those that don't know, SSDs have a limited number of Read/Write cycles, and as such, any program that uses a very high amount of these will lower the lifespan of this hardware, whilst usually this isn't too much of an issue with newer SSDs, older models have significantly short lifespans and as such, a program using this many writes will very quickly render the memory blocks of an SSD unusable.

Δε νομίζω ότι το χαμηλό user score στο metacritic εστιάζεται μόνο στο ότι τεχνικά είναι πιο κοντά στις κονσόλες. 

Οι περισσότεροι μιλάνε για απλοϊκή ιστορία και MMO στυλ παιχνιδιού - που για μένα είναι αρκετά σοβαρά. 

Ακριβώς. Αυτό με απασχολεί και εμένα.

Ποτέ στο metacritic δεν είδα παιχνίδι που η μεγάλη ψαλίδα μεταξύ critic και user scores να μήν έχει κάποια βάση.

Εγώ διαβάζω ότι το συγκεκριμένο δεν κάνει τέτοια και έχει Denuvo..Αλλά ακόμα και αν το κάνει, αν έχεις νέο SSD δεν έχεις να φοβηθείς κάτι.

Εγω ακουσα οτι δημιουργει bad sector, οποτε αν εχει οντως την προστασία αυτη οπως του Fifa και Lords Of the Fallen, we sunk the boat..

Αυριο μαλλον θα το αγοράσω, εφοσον εχω controller.

Μολις το εγκατεστησα στο laptop γιατι το παρελαβα στην δουλεια...το παιχνιδι οπτικα ειναι ομορφο...εχει μια πλαστικουρα αλλα ειναι ομορφο...το ποιο εντυπωσιακό ειναι οτι στο laptop που εχω SAMSUNG RF 711 με την GTX 540m 8 Gb ram επαιξε σε αναλυση 1440Χ900 και Medium πολυ καλά... οποτε μαλλον έχουν κάνει πολυ καλη δουλειά στον τεχνικό τομέα...οσον αφορά gameplay δεν μπορω να πω κάτι ακόμα...θα δούμε...πάντως όσοι έχουν αδύναμα συστήματα μην το φοβούνται τεχνικά... εχουν κάνει τρομερή δουλεία....το βράδυ που θα το εγκαταστήσω στο σπίτι θα τρέχει όπως όλα δείχνουν άψογα.....

Διαβάστε και αυτό

http://www.joystiq.com/2014/11/11/dragon-age-inquisition-review-tipping-the-scales/#continued

Επίσης, πού θα βρούμε την ιστορία απο τα προηγούμενα DA έτσι ώστε να θυμηθούμε τι παίζει, πάει καιρός και ξέχασα :/

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...