Daemonos Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2014 Κοιτάξτε, μέχρι τώρα η Bioware δεν έχει βγάλει κακό rpg, και ειδικά η σειρά Dragon Age είναι πάρα πολύ και προσεγμένη. ο λόγος που βλέπεται χαμηλά σκόρ είναι αυτός που ανέφερα πιο πρίν, εδω πριν βγει το παιχνίδι το έκραζαν οτι είναι το ίδιο σε γραφικά με το ps4 κ το xbox... εντάξει, cryengine 3 έχει πάνω, πολύ όμορφο φαίνεται ειδικά για open world rpg. ΥΓ. Σαν gamers πρέπει να το καταλάβουμε, μας ωθούν στις κονσόλες! γράφουν έναν κώδικα για το παιχνίδι και το βγάζουν μονομιάς multiplatform. γενικά το PC Gaming σβήνει. Ωθούν τον κόσμο στις κονσόλες. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Tmark Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2014 Το Dragon Age 2 ήταν κακό RPG, όπως το Mass Effect 3 ήταν κακό RPG. Αυτές ήταν οι 2 μεγάλες αποτυχίες της Bioware. Κι από ότι διαβάζω και το Dragon Age 3(όχι στο Metacritic) προς αυτή την κατεύθυνση πάει. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
zeniath Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2014 Οι κριτικές το metacritic είναι -για άλλη μια φορά- για γέλια. Μετά μου λένε γιατί το metacritic το βλέπω χειρότερα από το cosmopolitan όταν μιλάμε για πολιτικές απόψεις. Από την μία μηδενικά παντού και από την άλλη 10άρια παντού, hate/hype train και τα μυαλά στα κάγκελα. Αυτά βλέπουν και μας πατάνε. Πάντως απ'ότι βλέπω από twitch δεν κρατάω μεγάλο καλάθι... 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Prospector8 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2014 πολύ οργή στο metacritic στα user reviews της pc έκδοσης, παιζει τίποτα σοβαρό ή ειναι μόνο αυτό που είπε ο Daemonos; γιατι κάποιοι μιλάνε για κακή AI, κακά animations, για τεχνικά προβλήματα όπως graphical clipping... απο metacritic user reviews Αυτα τα αρνητικά που αναφερθηκαν ειναι που διαβαζω πιο συχνα απο λογικες γνωμες ατομων. Το βασικο προβλημα ολων ειναι τα controls, ειναι δυνατον να εχεις πατημενο το R για να κανεις auto attack???Ας επιβαιωσει καποιος, μπορεις να αλλαξεις τα degault keybindings του παιχνιδιου?? Δλδ αλλο ενα παιχνιδι που παίζει ιδανικα με controller.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
panther_512 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2014 Αρκετές από τις σοβαρές αρνητικές κριτικές των users επικεντρώνονται σε συγκεκριμένα σημεία: - Απλοϊκή κεντρική ιστορία - Απλοϊκοί διάλογοι και περιορισμένη ανάπτυξη κεντρικών χαρακτήρων - Κακός χειρισμός στις μάχες, ο οποίος φαίνεται να φτιάχτηκε για controller 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
BigBOSS Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2014 τα προβλήματα της pc έκδοσης 10 More Fixes for Dragon Age: Inquisition DX Crash, Poor FPS, Freezing, Stuck Character, Controllers http://www.crashwiki.com/10-fixes-dragon-age-inquisition-dx-crash-poor-fps-freezing-stuck-character-controllers/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Gilmaru Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2014 Τα bugs κλπ φτιάχνονται/βελτιώνονται, μεγάλα αρνητικά θα είναι αν ισχύουν αυτά που είπε ο panther για απλοϊκή κεντρική ιστορία/διαλόγους και περιορισμένη ανάπτυξη χαρακτήρων. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Grey Warden Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2014 Κάνω το παιχνίδι εγκατάσταση... Για την ιστορία του παιχνιδιού πάλι από τις κριτικές δεν βγάζεις νόημα. Οι μισές έτσι, οι μισές γιουβέτσι. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tomzaribo21 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2014 Λοιπον Grey Warden μέχρι να κάνεις εγκατάσταση θα σου πω μια ιστορια για την επικινδυνότητα των rpg. Όπως και εσύ , έτσι και εγώ, τα είχα χρόνια με μια κοπελιά ώσπου αποφάσισα να της δείξω to dungeon siege.Αφου ασχολήθηκε λίγο με αυτό μετά μου είπε ότι έχει και αυτή ένα rpg να παίξουμε. Παραξενεύτηκα.....τι rpg να είχε αυτή? Γυρίζει και μου λέει ότι " θα βάλεις αυτό το δαχτυλιδάκι , θα έρθεις εκκλησία , θα μας ευλογήσει ο παπάς και αυτομάτως η strength , vitality και η armor σου θα εκτοξευτεί στα ουράνια ". Το παιχνιδάκι το ονόμαζε ο ΓΑΜΟΣ. Βρε λές λέω εγώ να είναι έτσι????...και το έκανα. Πλέον έχω και μια κόρη 3 χρονών , το δαχτυλίδι έκανε τα αντίθετα από αυτά που μου έταξε , και περιττό να σου πω ότι από τότε δεν έχω ξαναπαίξει rpg oύτε action , ούτε sport , ούτε τίποτα ΠΡΟΣΕΧΕΤΕ ΤΑ RPG 7 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2014 Moderators Share Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2014 Το Dragon Age 2 ήταν κακό RPG, όπως το Mass Effect 3 ήταν κακό RPG. Αυτές ήταν οι 2 μεγάλες αποτυχίες της Bioware. Κι από ότι διαβάζω και το Dragon Age 3(όχι στο Metacritic) προς αυτή την κατεύθυνση πάει. Το ME3 δεν ήταν κακό (για το στυλ της BioWare) RPG, αλλά ήταν απογοήτευση... Σώθηκε κάπως με το Extended Cut και με το Citadel DLC που μπορέσαμε να πούμε "Για μένα, έτσι τελειώνει η σειρά". Μκία που δεν είχαν πάλι τον Jack Wall να κάνει το soundtrack πάντως και διάφορα άλλα κουλά (stock photo for Tali). Το DA2 απ' όσους έχω ακούσει (μόνο το demo έχω παίξει) με την μια σπηλιά που αλλάζει μορφές συνέχεια για dungeons, κλπ, ήταν πράγματι bad. Anyways, πιο on-topic. Να μαντέψω ότι για να δω καλά το DA3, πρέπει να ξαναρχίσω και να τερματίσω το DA1 και να βρω προσφορά το DA2 για να κρατήσω save, έτσι; Όπως και εσύ , έτσι και εγώ, τα είχα χρόνια με μια κοπελιά ώσπου αποφάσισα να της δείξω to dungeon siege.Αφου ασχολήθηκε λίγο με αυτό μετά μου είπε ότι έχει και αυτή ένα rpg να παίξουμε. Παραξενεύτηκα.....τι rpg να είχε αυτή? Γυρίζει και μου λέει ότι " θα βάλεις αυτό το δαχτυλιδάκι , θα έρθεις εκκλησία , θα μας ευλογήσει ο παπάς και αυτομάτως η strength , vitality και η armor σου θα εκτοξευτεί στα ουράνια ". Το παιχνιδάκι το ονόμαζε ο ΓΑΜΟΣ. Βρε λές λέω εγώ να είναι έτσι????...και το έκανα. Πλέον έχω και μια κόρη 3 χρονών , το δαχτυλίδι έκανε τα αντίθετα από αυτά που μου έταξε , και περιττό να σου πω ότι από τότε δεν έχω ξαναπαίξει rpg oύτε action , ούτε sport , ούτε τίποτα ΠΡΟΣΕΧΕΤΕ ΤΑ RPG Αυτό πρέπει να γίνει bookmark! :lol: 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators Snoob Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2014 Super Moderators Share Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2014 [...] Να μαντέψω ότι για να δω καλά το DA3, πρέπει να ξαναρχίσω και να τερματίσω το DA1 και να βρω προσφορά το DA2 για να κρατήσω save, έτσι; Υπάρχει αυτή η λύση. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Fulgore Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2014 τα προβλήματα της pc έκδοσης 10 More Fixes for Dragon Age: Inquisition DX Crash, Poor FPS, Freezing, Stuck Character, Controllers http://www.crashwiki.com/10-fixes-dragon-age-inquisition-dx-crash-poor-fps-freezing-stuck-character-controllers/ Ε αλιμονο παιχνιδι στο Pc και να μην εχει προβλημα με τα Fps.,.... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Psycho_Warhead Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2014 Δεν είναι και ελαφρύ.. 1440P Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2014 Moderators Share Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2014 Υπάρχει αυτή η λύση. Βλέποντας την ιστορία πάλι και κάτι πιο ψαγμένες επιλογές που δεν είχα κάνει (ή δεν θυμάμαι) με βλέπω να ξαναβάζω το DAO και να βρω σε φτηνή τιμή το DA2 για να τα παίξω και να συνεχίσω. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
lanc3lot Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2014 Τα controls για το PC ειναι δυσκολα με την εννοια οτι το παιχνιδι εχει soft-locking μηχανισμο στην μαχη..μπορεις βεβαια να κλειδωσεις σε εναν εχθρο , αλλα μεσα στην αναμπουμπολα της μαχης ειναι καπως δυσκολο , ιδιαιτερα για τους melee χαρακτηρες. Κατα τα αλλα , οταν λες RPG τι ακριβως εννοεις ; Οσον αφορα την αναπτυξη του χαρακτηρα σου, τα πραγματα ειναι απλουστευμενα , καθως δεν ασχολεισαι με attributes κλπ...companions εχεις αρκετους...καθενας με την ιστορια του...πες μου τι θες να μαθεις για να σου πω . Καλημέρα, όταν λες Soft-locking τι εννοείς; Επίσης Numpad keys μπορείς να ορίσεις αν θέλεις; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα