Bigi444444 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2014 Δεν είναι να διαβάζεις τη γνώμη του καθενός στο ίντερνετ φίλε, για τη δική σου ψυχική και εγκεφαλική υγεία.Το γεγονός ότι απέκτησε ο καθένας βήμα δεν είναι απαραίτητα παντού θετικό.Προτίμησε πιο μικρές κοινότητες, με πιο "ψαγμένα" μέλη. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Aurora Borealis Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2014 Level 8 και συνεχιζουμε...το παιχνιδι εχει απειρα πραγματα να κανεις...για να τελειωσεις τελειως μια περιοχη πρεπει να καταναλωσεις αρκετο χρονο...Το μονο κακο που εχω βρει μεχρι στιγμης στο παιχνιδι ειναι τα controls του στην PC εκδοση...θελει λιγη προσπαθεια για να τα συνηθισεις... PS : Varric και ξερο ψωμι. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
t3llis Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2014 Δεν είναι να διαβάζεις τη γνώμη του καθενός στο ίντερνετ φίλε, για τη δική σου ψυχική και εγκεφαλική υγεία.Το γεγονός ότι απέκτησε ο καθένας βήμα δεν είναι απαραίτητα παντού θετικό.Προτίμησε πιο μικρές κοινότητες, με πιο "ψαγμένα" μέλη. Αν πάλι σ'αρεσει να διαβάζεις τις γνώμες των άλλων η τσαχπινιά είναι να διατηρείς την υποκειμενικότητα σου και να μην επηρεάζεσαι απο αυτές! Γιατί εάν δεν το δοκιμάσεις εσύ ο ίδιος...τι να σου που οι αλλοι;... 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Grey Warden Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2014 Level 8 και συνεχιζουμε...το παιχνιδι εχει απειρα πραγματα να κανεις...για να τελειωσεις τελειως μια περιοχη πρεπει να καταναλωσεις αρκετο χρονο...Το μονο κακο που εχω βρει μεχρι στιγμης στο παιχνιδι ειναι τα controls του στην PC εκδοση...θελει λιγη προσπαθεια για να τα συνηθισεις... PS : Varric και ξερο ψωμι. Από αποφάσεις role playing πώς σου φαίνεται; Από χειρισμό θα δοκιμάσω και με χειριστήριο xbox αν και το θέλει το ποντίκι του ενα τέτοιο παιχνίδι. ΥΓ. Έβαλα το Origins στην κοπέλα μου πριν λίγο και ξεκίνησε με Elf Mage. Πρώτη της επαφή με Rpg. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tomzaribo21 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2014 Βρε Grey Warden μου πρώτη επαφή ρε φίλε με origin και rpg; Δεν έχετε να ασχοληθείτε με τίποτα καλυτερο;...λέω εγώ τώρα έτσι....και με καθαρά χιουμοριστική διάθεση! 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
lanc3lot Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2014 Καλησπέρα, μιας και εδώ το έχετε βλέπω παίξει ήδη αρκετοί. Μπορείς να βάλεις numpad keys στο παιχνίδι; Ώστε πχ το μπροστά να είναι το numpad8, κλπ; Γενικότερα σε αφήνει να ορίσεις τα κουμπιά όπως θέλεις; Ευχαριστώ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Grey Warden Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2014 Βρε Grey Warden μου πρώτη επαφή ρε φίλε με origin και rpg; Δεν έχετε να ασχοληθείτε με τίποτα καλυτερο;...λέω εγώ τώρα έτσι....και με καθαρά χιουμοριστική διάθεση! Να κάνουμε τι ακριβώς με τους γονείς της στο σπίτι; Άλλωστε είμαστε πάνω από 4 χρόνια μαζί και οι άνθρωποι για να μείνουν τόσο καιρό μαζί και για να συνεχίσουν μέχρι όσο πάει κάνουν και κάτι περισσότερο από το να κάνουν σεξ. 4 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Psycho_Warhead Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2014 Κανένας δεν το πήρε ακόμα ; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Daemonos Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2014 Το περιμένω αύριο λογικά, για ps4. Το παιχνίδι είναι καλό παίδες, έχουν δουλέψει ζεστά για το rpg, πάνω απο 200 ώρες single play μόνο για ένα playthrought, και ξεχωριστό mp! μια χαρά!! Γενικά η σειρά Dragon Age έχει βάλει πολύ ψηλά τα στάνταρ, προσωπικά δεν με απογοήτευσε κανένα! PS. μήν σας μπερδεύουν τα χαμηλά user score του Metacritic, είναι Pc Gamers που παραπονιούνται γιατί έκαναν το game ίδιο σε γραφικά όπως στις κονσόλες. (έχω εξηγήσει το λόγο που γίνεται αυτό σε προηγούμενα post) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
BigBOSS Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2014 πολύ οργή στο metacritic στα user reviews της pc έκδοσης, παιζει τίποτα σοβαρό ή ειναι μόνο αυτό που είπε ο Daemonos; γιατι κάποιοι μιλάνε για κακή AI, κακά animations, για τεχνικά προβλήματα όπως graphical clipping... απο metacritic user reviews The game is not a bad one, but it is not Dragon Age Origins either, which is the standard I expect every Bioware game to live up to. The game feels somehow unfinished, not optimized and somewhat of a poor console port ( I own the PC version.) I played for about 10 hours and I can say that the strong points of the game are: 1. The story 2. The graphics 3. Awesome character creator4. Audio, music and Voice acting are top notch.Weak or bad stuff:1. Clunky controls2. Bad console UI, too big, not scalable3. Very bad tactical camera,4. No Auto Attack - No auto loot. You have to go to a specific place just to attack or loot (so annoying).5. No action queue.6. The camera overall feels weird and poorly executed.7. Bad companion AI and the control of AI tactics is very much dumbed down. If you were hoping for something like Dragon Age: Origins, this is not that game. It bastardizes a lot of it by dumbing down the tactics, skill tree/attributes (you can't even assign your stats anymore). Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators Snoob Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2014 Super Moderators Share Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2014 Aν στις κριτικές των επαγγελματιών πρέπει να δείχνει κανείς μία φορά επιφυλακτικότητα, στις σωρηδόν κριτικές χρηστών που σήμερα είναι αύριο δεν είναι σε ένα χώρο πρέπει να δείχνει εκατό φορές. Ούτε τα 10αρια ισχύουν, ούτε τα μηδενικά. Fanboys και haters, πλακώνουν το metacritic και δε βγάζεις άκρη. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
panther_512 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2014 Εμένα η προσωπική μου εμπειρία στο Metacritic μου έχει μάθει να είμαι πολύ προσεκτικός στα παιχνίδια στα οποία υπάρχει μεγάλη διαφορά μεταξύ επίσημων reviews και user scores. Αν και τα user scores για XBOX1 και PS4 είναι κάπως καλύτερα, ακόμα και στις κονσόλες τα πράγματα είναι μπερδεμένα. Αναμένω παρόμοια ανταπόκριση και εδώ μέσα από τον κόσμο που θα το παίξει. Προσωπικά θέλω πολύ το παιχνίδι αυτό να είναι όντως πολύ καλό. Το Dragon age Origins το διασκέδασα όσο πολύ λίγα παιχνίδια. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators Snoob Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2014 Super Moderators Share Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2014 Αρκεί να διαβάσει κανείς τις "κριτικές" για να καταλάβει για τι είδους rant μιλάμε. "Ψοφήστε", "άντε και γ..." Πάντως, έχουν κωμική αξία ορισμένες: "δεν είχα αρκετά frame rates, πήγα κι αγόρασα καινούργια κάρτα". Ταινία της ημέρας: Idiocracy. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Aurora Borealis Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2014 Από αποφάσεις role playing πώς σου φαίνεται; Από χειρισμό θα δοκιμάσω και με χειριστήριο xbox αν και το θέλει το ποντίκι του ενα τέτοιο παιχνίδι. ΥΓ. Έβαλα το Origins στην κοπέλα μου πριν λίγο και ξεκίνησε με Elf Mage. Πρώτη της επαφή με Rpg. Τα controls για το PC ειναι δυσκολα με την εννοια οτι το παιχνιδι εχει soft-locking μηχανισμο στην μαχη..μπορεις βεβαια να κλειδωσεις σε εναν εχθρο , αλλα μεσα στην αναμπουμπολα της μαχης ειναι καπως δυσκολο , ιδιαιτερα για τους melee χαρακτηρες. Κατα τα αλλα , οταν λες RPG τι ακριβως εννοεις ; Οσον αφορα την αναπτυξη του χαρακτηρα σου, τα πραγματα ειναι απλουστευμενα , καθως δεν ασχολεισαι με attributes κλπ...companions εχεις αρκετους...καθενας με την ιστορια του...πες μου τι θες να μαθεις για να σου πω . Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Gilmaru Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2014 Καλά οι κριτικές user είναι εντελώς άκυρες στην πλειοψηφία τους ώρες ώρες. Χάζευα κριτικές για κάτι άλλα παιχνίδια χθες και υπήρχαν πολλές περιπτώσεις του στυλ "το παιχνίδι είναι διασκεδαστικό και καλό, αλλά έχει το χ ψ πρόβλημα, άρα 1/10". Είναι λες και μερικών ατόμων το πληκτρολόγιο έχει μόνο το 1 και το 0 και δεν μπορούν να βάλουν βαθμούς με άλλα ψηφία. Η 0 ή 1 ή 10, λογική μηδέν. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα