Mamatereza Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2014 Καλημερες! Psycho μακαρι να ναι οντως ετσι που τα λες. Οταν λεω παντως οτι περιμενω να δω τι θα πει ο κοσμος, αναφερομαι κυριως στο τι θα πουν ατομα απ δω μεσα, διοτι σε critics ή χρηστες αλλων forums δεν εχω καμια εμπιστοσυνη Παντως αυτο που περιμενω περισσοτερο απ ολα, ειναι το πως ειναι το multiplayer του παιχνιδιου, αφου δεν εχω ορεξη να παιζω μονος, τουλαχιστον για πολυ. Αν ειναι οσο ενδιαφερον οσο του D3 τοτε μαλιστα. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Daemonos Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2014 ξέρουμε κάτι για το πώς θα είναι το mp? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
seithan Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2014 Το MP θα περιέχει αποστολές και dungeons για 4 άτομα. επίσης θα έχεις ξεχωριστό χαρακτήρα απο αυτον του single player Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Daemonos Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2014 κάτι διάβασα και για random generated maps, καθώς επίσης και οτι η δυσκολία θα αυξάνεται σταδιακά, ΔΕΝ υπάρχει tactical κάμερα, οπότε σε ένα boss τα heals, το tanking κτλ θα πρέπει να γίνονται σε σωστό χρόνο!! ΩΡΑΙΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ!!!! άρε bioware!!!! μπράβο!! Είπαν οτι θα αναπτύξουν στην πορεία και άλλο το mp με dlc κτλ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2014 Moderators Share Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2014 5 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Daemonos Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2014 Ε πιστεύω οτι θα έχει επιλογή να μην φαίνεται το helmet !! Αν και οι Sorcerer ρόμπες φοράνε ρε! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
t3llis Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2014 Την εχει την επιλογη στα Options 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Daemonos Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2014 Πάνω απο 200 ώρες gameplay... Bioware τι παιχνιδάρα έφτιαξες πάλι!??!! Άντε και Dragon Age online με το καλό!!!!! http://www.ign.com/articles/2014/08/15/dragon-age-inquisition-is-over-200-hours-long Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Mamatereza Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2014 Πάνω απο 200 ώρες gameplay... Bioware τι παιχνιδάρα έφτιαξες πάλι!??!! Άντε και Dragon Age online με το καλό!!!!! http://www.ign.com/articles/2014/08/15/dragon-age-inquisition-is-over-200-hours-long Moνο να μην ειναι σαν το Elder Scrolls Online και ξενερωσουμε Aς ειναι καλο το multiplayer, οπως του D3 ας πουμε, κι ας μην βγει σε mmo, δεν πειραζει. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Daemonos Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2014 Ε ναί είπαν οτι δεν είναι ακόμα έτοιμοι, αλλα εγώ πιστεύω οτι θα το κάνουν κάποια στιγμή μελλοντικά σίγουρα!!! Why four-player co-op instead of a full MP campaign? · In Dragon Age: Inquisition, we wanted to focus on five key aspects: Open World, Story, Characters, Visuals, and Inquisition. We also have a new engine (Frostbite 3), and we had to create many new tools to support the huge amount of cinematics and localization that a BioWare title requires. A full MP campaign would have been another layer of complexity, and we decided it wasn't the right time for the franchise to take on that feature. http://www.dragonage.com/#!/en_US/news/multiplayer-faq Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Mamatereza Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2014 Παντως απ οσο καταλαβαινω ειναι αρκετα περιορισμενο το multiplayer. Ουτε σε ιδιο campaign, ουτε trading, ξεχωριστοι χαρακτηρες για SP & MP κλπ. Διαβαζοντας το link που εβαλες μενω με μια απορια. Θα εχει καποιο auto grouping tool ή θα πρεπει να φτιαξεις εσυ το party? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Grey Warden Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2014 Μάλλον αύριο θα έχω το παιχνίδι στα χέρια μου. Το ευρωπαϊκό release είναι 21 του μήνα; Ή θα μπορώ να παίξω από αύριο; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Prospector8 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2014 Νομίζω 20 ειναι το release. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators Snoob Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2014 Super Moderators Share Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2014 Αυτή τη στιγμή, 31 ώρες και κάτι λεπτά... 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Grey Warden Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2014 Διαβάζω τις κριτικές μια μια στο metacritic και έχω λιώσει. 94 θετικές και 86 αρνητικές. Ο ενας γράφει για υπέροχα γραφικά, ο άλλος για χάλια. Πραγματικά απορώ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα