Προς το περιεχόμενο

Dragon Age III: Inquisition

JohnVani18

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δεν ξερω αν το μαθατε αλλα τελικα μουφες βλεπαμε για αλλη μια φορα απο το IGN. Παρολο που βγηκε καποιος απο αυτους και μιλησε,λυπαμαι ,καλα μου τα λεγανε,αλλα τελος αυτο το Site για μενα και επισημα πλεων,

http://www.reddit.com/r/Games/comments/2mmb7h/ign_proven_to_use_lower_settings_on_pc_when_doing/?sort=confidence

Μολις το αγορασε φιλος,και δοκιμασε να μπει μεσω Vpn Αμερικης...Μετα απο ωωωωωραα... Τα καταφερε και αυτην την στιγμη παιζει!!!!! Ο_Ο

• Like 2
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δεν ξέρω αν σε πρόλαβα, αλλά θα πω αυτό: ο πειρασμός είναι πολύ, μα πολύ μεγάλος. Τέτοια ενθουσιώδη κριτική δεν περίμενα να διαβάσω από το RPS.

Και το θέμα είμαι πως με το Smith γενικά συμπίπτουν οι απόψεις μας, άντε τώρα να δω πώς θα αγνοήσω τα όσα διάβασα.

Μα 70 ευρώ η Deluxe; Δεν μπορώ να το χωνέψω με τίποτε...

Δεν με προλαβες. Αλλα δυστηχως ειναι βαρυ το 70αρι, το σκεφτομαι σοβαρα.

• Super Moderators

Είχα αναρτήσει το πρωί ένα μήνυμα, αλλά με τις αλλαγές χάθηκε.

Εν συντομία λοιπόν, παρότι ο τίτλος εξακολουθεί να με ενδιαφέρει πάρα πολύ, όσοι σκέφτεστε να προχωρήσετε άμεσα σε αγορά, δείτε και τις λιγότερο ενθουσιώδεις κριτικές:

Gaming Age και, κυρίως, 4players: η δεύτερη είναι στα Γερμανικά, αλλά με την αυτόματη μετάφραση βγαίνει το γενικό νόημα. Πολύ αναλυτική, με λεπτομερή υπέρ και κατά.

Δεν μπορώ να ξέρω κατά πόσο ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα, αλλά αξίζει να δει κανείς και τη γνώμη της μειοψηφίας.

Σωστος ο Psycho. Απο κει αγοραζω κι εγω πλεον τα παιχνιδια. Παντως αυτη τη φορα θα κανω λιγακι υπομονη να δω πως θα τα παει το παιχνιδι κι επειτα θα αποφασισω αν το αγορασω. Βασικα με ενδιαφερει πολυ το multiplayer κομματι αν αξιζει. Θα δειξει :)

Περιμένω να διαβάσω σχόλια χρηστών για το πως είναι σε σχέση με το Origins και μετά αν θα το πάρω ή όχι, πάντως το PC Gamer του έδωσε πολύ καλή βαθμολογία.

Πολλα του εχουν δωσει καλη βαθμολογια αλλα υπαρχουν κι αλλα που δεν το θεωρουν κατι ιδιαιτερο. Εν παση περιπτωση επειδη πλεον δεν εμπιστευομαι κανενα site, θα περιμενω να δω τι θα πουν οι ιδιοι οι παικτες για το παιχνιδι. Υπομονη :)

Όσο έχω δει videos πάντως μου φαίνεται μια χαρά σε μάχες κτλ. Το role playing κομμάτι με ενδιαφέρει. Όπως και να έχει αφού μου το κάνουν δώρο θα το παίξω σύντομα.

Το πρόβλημα με τις κριτικές των χρηστών είναι οτι είναι πολύ αντιφατικές μεταξύ τους. Μόνο με τα μάτια μου μπορώ να κρίνω πλέον από το να διαβάζω τον κάθε αυνάνα.

• Like 1

Και η αγωνία συνεχίζεται :D :D :D

Ανυπομονώ για τις πρώτες εντυπώσεις (και) εδώ, οι βαθμολογίες στο metacritic είναι όντως πηγή για μούδιασμα αλλά είναι τόσο αντιφατικές (ένα μάτσο 10ρια και ένα μάτσο 0) που δε βγάζουν νόημα. Αφήνω στην άκρη το ότι επιχειρήματα δεν υπάρχουν, μόνο ένα "η μάχη είναι κακή / η μάχη είναι καλή" ή "το σενάριο είναι μάπα / το σενάριο είναι τέλειο".

Το εκθειαστικό κείμενο του Snoob από το RPS επίσης δε με συγκλόνισε, μου φάνηκε φλύαρο και υπερβολικά περιγραφικό. Πολλή καλλιέπεια και από ουσία λίγα πράγματα, ένιωθα σα να προσπαθεί να με πείσει ο συντάκτης πως έχει ό,τι πρέπει να έχει ένα καλό RPG χωρίς όμως να αναφέρει συγκεκριμένα, ιδιαίτερα χαρακτηριστικά.

Είχα αναρτήσει το πρωί ένα μήνυμα, αλλά με τις αλλαγές χάθηκε.

Εν συντομία λοιπόν, παρότι ο τίτλος εξακολουθεί να με ενδιαφέρει πάρα πολύ, όσοι σκέφτεστε να προχωρήσετε άμεσα σε αγορά, δείτε και τις λιγότερο ενθουσιώδεις κριτικές:

Gaming Age και, κυρίως, 4players: η δεύτερη είναι στα Γερμανικά, αλλά με την αυτόματη μετάφραση βγαίνει το γενικό νόημα. Πολύ αναλυτική, με λεπτομερή υπέρ και κατά.

Δεν μπορώ να ξέρω κατά πόσο ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα, αλλά αξίζει να δει κανείς και τη γνώμη της μειοψηφίας.

Διάβασα την κριτική του Gaming Age και όσα περιγράφει ως αρνητικά, εγώ τα βλέπω ως θετικά. Πληθώρα quest και πολύωρο gaming χωρίς να σε παίρνει τελείως από το χεράκι για να τελειώσεις την βασική ιστορία δεν μπορώ να τα εκλάβω ως αρνητικά όπως επίσης και το γεγονός ότι υπάρχει ένα χαοτικό σύστημα πολιτικών αντιπαραθέσεων όπως επίσης το γεγονός οτι μπορείς να πάρεις αποφάσεις που επηρεάζουν την εξέλιξη του παιχνιδιού χωρίς να το καταλαβαίνεις εκείνη τη στιγμή. 

Και το κορυφαίο είναι οτι στα σχόλια γράφει οτι δεν ολοκλήρωσε ούτε το opening act αλλά κριτική... έγραψε δηλώνοντας παράλληλα και πλήρη άγνοια για το lore.

ΥΓ. Και θεωρεί οτι το DA 2 ήταν σε καλύτερο δρόμο από το Origins. Jesus!

ΥΓ2. Σε άλλο review από άλλο site υπήρχε σχόλιο από αναγνώστη που του κακοφάνηκε που το παιχνίδι μπορεί να χρειάζεται 80-100 ώρες για να ολοκληρωθεί και οτι θα έπρεπε να είναι 30. Κάτι τέτοιοι έχουν καταστρέψει το gaming. Στην πυρά!

• Like 1

Μάλιστα, με όλα αυτά που διαβάζω μου φαίνεται ότι για όσους είναι ''λογικοί'', το παιχνίδι είναι από πολύ καλό έως γαμάτο.Περιμένω να το παίξει και κανένας εδώ μέσα να μας πει εντυπώσεις, Guru3D διαβάζω πολύ ωραία πράγματα πάντως, γραφικάρες, καλό performance και παιχνιδάρα.

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...