Προς το περιεχόμενο

Dragon Age III: Inquisition

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

δε τους παίρνει αλλιώς τουλάχιστον έως τώρα στις νέες, αλλιώς θα δεις το hacking thread να πηγαίνει 600 σελίδες

• Απαντ. 1,2k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Απο την ολιγοωρη trial που επαιξα , το παιχνιδι απλως τα σπαει...φορερο combat και αψογο στον τεχνικο τομεα....μπορειτε να τσεκαρετε πολλα walkthroughs στο youtube , απο ατομα που παιξανε επισης το trial...

Tέτοια πείτε μου ρε παιδιά. Μακάρι να έχει και καλό role playing.

Δημοσ.

Ήταν ανάγκη να το εκθειάσει και ο Adam Smith του RPS;

Καταραμένοι πειρασμοί!

Ρε ξεκολλατεεεε!!! Θελετε να δωσουμε 30Ε στην ΕΑ?!, Ti εχουμε πει?!Snoob σε παρακαλω,δωσε κανα λινκ που να κραζουν το game,ετσι να Προσγειωθουμε λιγο :P

• Like 1
Δημοσ.

Mα μέχρι και ο Adam Smith εξεπλάγησε με το παιχνίδι, μιάς και έχει συνηθίσει και αυτός διαφορετικά με τα τελευταία παιχνίδια της Bioware.

Αν είναι το παιχνίδι τόσο καλό όσο λένε, δεν με απασχολεί ούτε το Origin, ούτε η ΕΑ. To παιχνίδι θα αγοραστεί.

• Like 3
Δημοσ.

Ρε ξεκολλατεεεε!!! Θελετε να δωσουμε 30Ε στην ΕΑ?!, Ti εχουμε πει?!Snoob σε παρακαλω,δωσε κανα λινκ που να κραζουν το game,ετσι να Προσγειωθουμε λιγο :P

Εγω παντως θα το εχω στο Wishlist απλα θα περιμενω να πεσει λιγο η τιμη του σε κανενα online shop,γιατι ερχεται και GTA V μετα και W3 και Steam sales :P

Δημοσ.

Ήταν ανάγκη να το εκθειάσει και ο Adam Smith του RPS;

Καταραμένοι πειρασμοί!

Απο τοτε που εμεινα ανεργος σταματησα να διαβασω RPS. Με βαζουν στο πειρασμο...τωρα να το clickaro το link η οχι? 

Δημοσ.

Ορίστε και ένα βιντεάκι που συγκρίνει low με ultra settings στο pc...προσωπικα περα απο καποια σημεια οπου φαινεται η απουσια Antialiasing στα low settings, δεν σημειωσα και πολλες τρανταχτες διαφορες....

Δημοσ.

Δεν ξερω για εσενα εμενα παντως στο βιντεο το DoF, οι υφες σε μερικα σημεια και το Global illumination σε μερικες σκηνες βγαζουν ματι. Αυτο το zoom προσπαθω να καταλαβω γιατι το κανουν ειδικα σε ενα compressed yt video αλλα τελοσπαντων, οτι μπορω να βγαλω απο αυτο που βλεπω.. Επισης δες τα pre baked fx σε low στο μεγαλειο τους..

p.s Το ΑΑ ειναι ανεξαρτητο των setting μην το βαζετε στις διαφορες στο IQ, ειναι φιλτρο που μπαινει σε ολες τις gpu..

• Super Moderators
Δημοσ.

Απο τοτε που εμεινα ανεργος σταματησα να διαβασω RPS. Με βαζουν στο πειρασμο...τωρα να το clickaro το link η οχι? 

Δεν ξέρω αν σε πρόλαβα, αλλά θα πω αυτό: ο πειρασμός είναι πολύ, μα πολύ μεγάλος. Τέτοια ενθουσιώδη κριτική δεν περίμενα να διαβάσω από το RPS.

Και το θέμα είμαι πως με το Smith γενικά συμπίπτουν οι απόψεις μας, άντε τώρα να δω πώς θα αγνοήσω τα όσα διάβασα.

Μα 70 ευρώ η Deluxe; Δεν μπορώ να το χωνέψω με τίποτε...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...