Προς το περιεχόμενο

Dragon Age III: Inquisition

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

πάντως στα έως τώρα reviews το παιχνίδι φαίνεται να τα σπάει , δε βλέπω να έχει πάρει πουθενά κάτω από 8 

λέτε να πρόκειται για goty χαλαρά χωρίς προσπάθεια; 

Απο την ολιγοωρη trial που επαιξα , το παιχνιδι απλως τα σπαει...φορερο combat και αψογο στον τεχνικο τομεα....μπορειτε να τσεκαρετε πολλα walkthroughs στο youtube , απο ατομα που παιξανε επισης το trial...

• Like 1
  • Super Moderators
Δημοσ.

Τελοςπαντων, παρτε το παιχνιδι σε PC...μην παραπονιεστε μετα αν το παιχνιδι τρεχει αργοτερα απο οτι θα επρεπε...αλλα ξεχασα, το πηρες πιο φτηνα , οποτε σκασιλα σου, ετσι δεν ειναι ....

εντάξει και μια μέρα αργότερα να τρέξει καλά είναι... :P

πάντως στα έως τώρα reviews το παιχνίδι φαίνεται να τα σπάει , δε βλέπω να έχει πάρει πουθενά κάτω από 8 

λέτε να πρόκειται για goty χαλαρά χωρίς προσπάθεια;

προσωπικά δεν με νοιάζει αν είναι goty, rpg της προκοπής να 'ναι...

• Like 3
Δημοσ.

καλά το goty για το 2014 δεν είναι και κάτι που θα θέλει πολλή προσπάθεια, σκέψου ότι έως τώρα είμαι μεταξύ mordor και wolfenstein 

αλλά αυτό που λες είναι το αρχικό ζητούμενο, ένα rpg της προκοπής για αρχή, αλλά από κει και πέρα σκέφτομαι μήπως έχουμε να κάνουμε με ένα πραγματικά φοβερό παιχνίδι

Απο την ολιγοωρη trial που επαιξα , το παιχνιδι απλως τα σπαει...φορερο combat και αψογο στον τεχνικο τομεα....μπορειτε να τσεκαρετε πολλα walkthroughs στο youtube , απο ατομα που παιξανε επισης το trial...

μακάρι να είναι έτσι

Δημοσ.

Απο το Ea Access λογικα, που δινει 5€ το μηνα καπου εκει, και εχεις access σε καινούργια games, καποια μικρή έκπτωση αν το αγορασεις κτλπα.

Και εγω hyperισμενος ειμαι στο full, αλλα ποναει που βγηκε μόνο στο origin, και χτύπησε και ο Θειος αρα θα αργησει λογικα να δοκιμαστει... Αμα φτασει το 30αρι στα cdkeys δεν ξερω αν θα κρατηθω... Και 30€ και Οrigin??? Δεν θα με αναγνωρίζω...!

• Like 1
Δημοσ.

εγώ έχω ξεχάσει τους κωδικούς μου στο origin και μου φαίνεται βουνό να τους ανακτήσω :P

παρόλα αυτά μου περνάει κι εμένα από μυαλό να άρω το εμπάρκο μου προς την ΕΑ για χάρη του συγκεκριμένου 

Δημοσ.

Θα περιμένω να μαζεψω και γνωμες απο κριτικές ατομων, youtubers κτλπα..Αμα συνεχιστουν τα 9αρια... Αααν ειναι και playable χωρις σοβαρα θεματακια.. YoLo!

Δημοσ.

Θα ήθελα λεπτομέρειες για το MP αν μπορεί κανείς να μου αναλύσει μερικά πράγματα...

Το πήρα σε ps4 αλλά δεν έχει σημασία...

Το μόνο σίγουρο είναι οτι το παιχνίδι έχει ΒΑΘΟΣ!!! μιλάμε για 120+ ώρες! 

και μόνο που είναι έτσι σε rpg αξίζει.

• Super Moderators
Δημοσ.

Πάντως οι τιμές στα ΑΑΑ έχουν πάει στα ύψη. Πάνω από τα €45 η καλύτερη τιμή που βρίσκω.

• Like 1
Δημοσ.

Πάντως οι τιμές στα ΑΑΑ έχουν πάει στα ύψη. Πάνω από τα €45 η καλύτερη τιμή που βρίσκω.

ε αυτό λογω διάρκειας πες πάει στο διάλο 

δεν είναι το μέσο 10-15ωρο game

δηλαδή το ryse που κάνει 30€ και είναι 6 ώρες είναι τίμιο; 

• Super Moderators
Δημοσ.

Tι να πω, κοιτάω στο Origin (που δεν το έχω καν εγκατεστημένο, πια, ούτε κωδικούς θυμάμαι...) και θέλει, λέει, €69,99 για τη Digital Deluxe.

Όση διάρκεια και να έχει, εβδομήντα ευρώ; Δεν υπάρχει και λόγος, δηλαδή, έχω 102 παιχνίδια στο Steam, κάμποσα σε Alpha και Beta, βολεύομαι με αυτά.

Μακάρι να είναι παιχνιδάρα, θα το δω σε κάποια goty έκδοση.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...