Aurora Borealis Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2014 πάντως στα έως τώρα reviews το παιχνίδι φαίνεται να τα σπάει , δε βλέπω να έχει πάρει πουθενά κάτω από 8 λέτε να πρόκειται για goty χαλαρά χωρίς προσπάθεια; Απο την ολιγοωρη trial που επαιξα , το παιχνιδι απλως τα σπαει...φορερο combat και αψογο στον τεχνικο τομεα....μπορειτε να τσεκαρετε πολλα walkthroughs στο youtube , απο ατομα που παιξανε επισης το trial... 1
Super Moderators Thresh Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2014 Super Moderators Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2014 Τελοςπαντων, παρτε το παιχνιδι σε PC...μην παραπονιεστε μετα αν το παιχνιδι τρεχει αργοτερα απο οτι θα επρεπε...αλλα ξεχασα, το πηρες πιο φτηνα , οποτε σκασιλα σου, ετσι δεν ειναι .... εντάξει και μια μέρα αργότερα να τρέξει καλά είναι... πάντως στα έως τώρα reviews το παιχνίδι φαίνεται να τα σπάει , δε βλέπω να έχει πάρει πουθενά κάτω από 8 λέτε να πρόκειται για goty χαλαρά χωρίς προσπάθεια; προσωπικά δεν με νοιάζει αν είναι goty, rpg της προκοπής να 'ναι... 3
qsis Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2014 καλά το goty για το 2014 δεν είναι και κάτι που θα θέλει πολλή προσπάθεια, σκέψου ότι έως τώρα είμαι μεταξύ mordor και wolfenstein αλλά αυτό που λες είναι το αρχικό ζητούμενο, ένα rpg της προκοπής για αρχή, αλλά από κει και πέρα σκέφτομαι μήπως έχουμε να κάνουμε με ένα πραγματικά φοβερό παιχνίδι Απο την ολιγοωρη trial που επαιξα , το παιχνιδι απλως τα σπαει...φορερο combat και αψογο στον τεχνικο τομεα....μπορειτε να τσεκαρετε πολλα walkthroughs στο youtube , απο ατομα που παιξανε επισης το trial... μακάρι να είναι έτσι
Prospector8 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2014 Απο το Ea Access λογικα, που δινει 5€ το μηνα καπου εκει, και εχεις access σε καινούργια games, καποια μικρή έκπτωση αν το αγορασεις κτλπα. Και εγω hyperισμενος ειμαι στο full, αλλα ποναει που βγηκε μόνο στο origin, και χτύπησε και ο Θειος αρα θα αργησει λογικα να δοκιμαστει... Αμα φτασει το 30αρι στα cdkeys δεν ξερω αν θα κρατηθω... Και 30€ και Οrigin??? Δεν θα με αναγνωρίζω...! 1
qsis Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2014 εγώ έχω ξεχάσει τους κωδικούς μου στο origin και μου φαίνεται βουνό να τους ανακτήσω παρόλα αυτά μου περνάει κι εμένα από μυαλό να άρω το εμπάρκο μου προς την ΕΑ για χάρη του συγκεκριμένου
Prospector8 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2014 Θα περιμένω να μαζεψω και γνωμες απο κριτικές ατομων, youtubers κτλπα..Αμα συνεχιστουν τα 9αρια... Αααν ειναι και playable χωρις σοβαρα θεματακια.. YoLo!
Daemonos Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2014 Θα ήθελα λεπτομέρειες για το MP αν μπορεί κανείς να μου αναλύσει μερικά πράγματα... Το πήρα σε ps4 αλλά δεν έχει σημασία... Το μόνο σίγουρο είναι οτι το παιχνίδι έχει ΒΑΘΟΣ!!! μιλάμε για 120+ ώρες! και μόνο που είναι έτσι σε rpg αξίζει.
Prospector8 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2014 Δεν εχω ιδεα τι παιζει με το multi του εγω. Btw καλη η ποσότητα αλλα προτιμότερη η ποιότητα Ας ελπισουμε να εχει Both.
Super Moderators Snoob Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2014 Super Moderators Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2014 Πάντως οι τιμές στα ΑΑΑ έχουν πάει στα ύψη. Πάνω από τα €45 η καλύτερη τιμή που βρίσκω. 1
Prospector8 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2014 33€ θες να πεις στα "ψαγμενα" sites http://www.allkeyshop.com/blog/buy-dragon-age-3-inquisition-cd-key-compare-prices/
qsis Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2014 Πάντως οι τιμές στα ΑΑΑ έχουν πάει στα ύψη. Πάνω από τα €45 η καλύτερη τιμή που βρίσκω. ε αυτό λογω διάρκειας πες πάει στο διάλο δεν είναι το μέσο 10-15ωρο game δηλαδή το ryse που κάνει 30€ και είναι 6 ώρες είναι τίμιο;
Super Moderators Snoob Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2014 Super Moderators Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2014 Tι να πω, κοιτάω στο Origin (που δεν το έχω καν εγκατεστημένο, πια, ούτε κωδικούς θυμάμαι...) και θέλει, λέει, €69,99 για τη Digital Deluxe. Όση διάρκεια και να έχει, εβδομήντα ευρώ; Δεν υπάρχει και λόγος, δηλαδή, έχω 102 παιχνίδια στο Steam, κάμποσα σε Alpha και Beta, βολεύομαι με αυτά. Μακάρι να είναι παιχνιδάρα, θα το δω σε κάποια goty έκδοση.
Prospector8 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2014 Τι να πουνε και οι κονσολαδες που δεν γλυτωνουν το 50αρικο?? και λιγα λεω.. 1
Psycho_Warhead Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2014 Τους console peasants τους παίρνει να τα σκάνε.. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα