Προς το περιεχόμενο

Dragon Age III: Inquisition

JohnVani18

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Αμα σου περισσευουν τα χρηματα καντο... Εγω και παλι προτιμαω το Pc που βρισκεις τα παιχνιδια στη μιση τιμη απο τις κονσολες

http://www.skroutz.gr/s/4806050/Dragon-Age-Inquisition-XBOX-ONE.html Xbox1

https://www.instant-gaming.com/en/399-buy-key-origin-dragon-age-inquisition/ Pc

Ακομα και η boxed εκδοση για Pc http://www.skroutz.gr/s/4815361/Dragon-Age-Inquisition-PC.html?keyphrase=dragon+age+inquisition16ευρω φθηνοτερα

Φιλε μου , τα παν για εμενα δεν ειναι το οικονομικο θεμα, οσον αναφορα τα games. Και μην νομιζεις πως ειμαι κανενας κροισος....απλως ΔΕΝ γουσταρω να δινω λεφτα σε εταιριες για παιχνιδια στο PC και αυτες να με ευχαριστουν σερβιροντας μου καθε λογης DRM....ειδικα το συγκεκριμενο που ανεφεφερα στο προηγουμενο post , ειναι απο τα πιο invasive....και δεν τους φτανει αυτο, σου βαζουν απο πανω και το Origin....δηλαδη, ΕΛΕΟΣ....Μπορει,τα παιχνιδια στην κονσολα να ειναι ακριβα, αλλα τουλαχιστον εχεις το κεφαλι σου ισυχο, οτι δεν υπαρχουν ζιζανια στην κονσολα σου....Τωρα , ο καθενας αγοραζει αυτο που προτιμα...οπως προηπε και ο φιλος μου πιο επανω...τεχνικες διαφορες πλεον σε multiplatfrom παιχνιδια ειναι ελαχιστες..ο κωδικας ειναι ιδιος και απαραλακτος...

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 1,2k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Ναι ειναι αληθεια οτι οτι καπως ενοχλητικο το να πρεπει να εχεις και Steam και Origin και Blizzard launcher κλπ κλπ.Αλλα ειναι τοσα τα χρηματα που γλυτωνεις που αξιζει τον κοπο.Οσο για τα παιχνιδια των Ea,Ubi κλπ μπορει καποιος να περιμενει να βγουν και τα αναλογα patch,δεν τον υποχρεωνει κανενας να παρει το παιχνιδι Day One.... Και λιγη υπομονη δεν βλαπτει  :-)

Steam or gtfo :P

Μα αυτό είναι το θέμα, οτι απο εδώ και πέρα θα βγάζουν παιχνίδια για κονσόλες και για pc γράφοντας έναν κώδικα... και έτσι προφανώς θα έχουν περισσότερα έσοδα και λιγότερα έξοδα για να φτιάξουν το παιχνίδι (εξαιρούνται τα exclusives).

Νά γιατί λοιπών τα; παιχνίδια φαίνονται ίδια παντού, ενώ θα έπρεπε να φαίνονται καλύτερα στο PC μετά PS4 και μετά Xbox.

Και δεν είναι μόνο αυτό, αλλα το οτι γίνονται optimise στο xbox... την χειρότερη επιλογή όλων (απο θέμα hardware/απόδοσης)

Συμπέρασμα: πελατεία ΚΑΙ στο gaming πλέων, και είτε κονσόλα έχεις είτε pc το ίδιο είναι...

Σαφώς την νέα γενιά ΔΕΝ τους νοιάζει αυτό... αλλα εμάς τους παλιούς gamers μας πονάει.

Απο τους τελευταίους των Μοϊκανών περιμένουμε και εμείς... βλέπε Bioware, Blizzard, CD Projekt Red, FROM Software κτλ....

Που διαβασες οτι φτιχνονται στο xbox? Εχεις μεινει μαλλον εποχες 360 και Ps3 ε :P

Καλα ημουν υπερβολικός και εγω πριν, δεν θα ειναι ετσι ολα τα παιχνίδια, αλλα πολλα απο αυτα δεν θα έχουν και μεγαλες διαφορες του pc απο τις κονσόλες. Κανεις δεν ξερει σίγουρα, αλλα τα πρωτα δείγματα αυτο δείχνουν.. Εχω ενα παράξενο feeling οτι καπως ετσι θα ειναι και το Mass Effect 4.. Anyway..

• Like 1

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Φιλε μου , τα παν για εμενα δεν ειναι το οικονομικο θεμα, οσον αναφορα τα games. Και μην νομιζεις πως ειμαι κανενας κροισος....απλως ΔΕΝ γουσταρω να δινω λεφτα σε εταιριες για παιχνιδια στο PC και αυτες να με ευχαριστουν σερβιροντας μου καθε λογης DRM....ειδικα το συγκεκριμενο που ανεφεφερα στο προηγουμενο post , ειναι απο τα πιο invasive....και δεν τους φτανει αυτο, σου βαζουν απο πανω και το Origin....δηλαδη, ΕΛΕΟΣ....Μπορει,τα παιχνιδια στην κονσολα να ειναι ακριβα, αλλα τουλαχιστον εχεις το κεφαλι σου ησυχο, οτι δεν υπαρχουν ζιζανια στην κονσολα σου....Τωρα , ο καθενας αγοραζει αυτο που προτιμα...οπως προηπε και ο φιλος μου πιο επανω...τεχνικες διαφορες πλεον σε multiplatfrom παιχνιδια ειναι ελαχιστες..ο κωδικας ειναι ιδιος και απαραλακτος...

Αυτο πηγαινε πες το στον συμφορουμιτη που αγορασε το AC U για Ps4 στα 70 ευρω και δεν μπορει να το παιξει :(,σε αυτους που αγορασαν το Halo MCC και εχουν προβλημα με το Multiplayer,μια απο τα ιδια με το Destiny κλπ ή μηπως να θυμησω το Alien CM? :P

Επεξ/σία από Fulgore
  • Like 1

Steam or gtfo :P

Που διαβασες οτι φτιχνονται στο xbox? Εχεις μεινει μαλλον εποχες 360 και Ps3 ε :P

Καλα ημουν υπερβολικός και εγω πριν, δεν θα ειναι ετσι ολα τα παιχνίδια, αλλα πολλα απο αυτα δεν θα έχουν και μεγαλες διαφορες του pc απο τις κονσόλες. Κανεις δεν ξερει σίγουρα, αλλα τα πρωτα δείγματα αυτο δείχνουν.. Εχω ενα παράξενο feeling οτι καπως ετσι θα ειναι και το Mass Effect 4.. Anyway..

http://wccftech.com/microsoft-sony-pressurizing-ubisoft-30fps-pc/

Έναν κώδικα για όλα... xbox, Ps4 και Pc... και εφόσον το xbox δεν "σηκώνει" κλειδώνει εκεί και για ps4+pc.

πολύ απλά εάν γραφτούν βάση ps4 ή PC δεν θα παίζουν καλά στο xbox=money loss 

Δηλαδή με έναν σπάρο, τρία τρυγόνια...

-ΥΓ. Τα σχόλια είναι on topic απο τη στιγμή που το "πρόβλημα" υφίσταται στο Dragon Age

• Like 1

http://wccftech.com/microsoft-sony-pressurizing-ubisoft-30fps-pc/

Έναν κώδικα για όλα... xbox, Ps4 και Pc... και εφόσον το xbox δεν "σηκώνει" κλειδώνει εκεί και για ps4+pc.

πολύ απλά εάν γραφτούν βάση ps4 ή PC δεν θα παίζουν καλά στο xbox=money loss 

Δηλαδή με έναν σπάρο, τρία τρυγόνια...

-ΥΓ. Τα σχόλια είναι on topic απο τη στιγμή που το "πρόβλημα" υφίσταται στο Dragon Age

Πεστα,γιατι μερικοι εδω μεσα δεν καταλαβαινουν και πολλα...μονο ο compiler πλεον αλλαζει απο πλατφορμα σε πλατφορμα...ο κωδικας ειναι 100% ιδιος....Τελοςπαντων, παρτε το παιχνιδι σε PC...μην παραπονιεστε μετα αν το παιχνιδι τρεχει αργοτερα απο οτι θα επρεπε...αλλα ξεχασα, το πηρες πιο φτηνα , οποτε σκασιλα σου, ετσι δεν ειναι ....

• Like 1

Πεστα,γιατι μερικοι εδω μεσα δεν καταλαβαινουν και πολλα...μονο ο compiler πλεον αλλαζει απο πλατφορμα σε πλατφορμα...ο κωδικας ειναι 100% ιδιος....Τελοςπαντων, παρτε το παιχνιδι σε PC...μην παραπονιεστε μετα αν το παιχνιδι τρεχει αργοτερα απο οτι θα επρεπε...αλλα ξεχασα, το πηρες πιο φτηνα , οποτε σκασιλα σου, ετσι δεν ειναι ....

άλλο χειρότερα από ότι θα έπρεπε, άλλο χειρότερα από τις κονσόλες 

παίζεις στη κονσόλα σου κάτι καλύτερα από pc; όχι ούτε για αστείο

στα pc θα παραπονεθείς για άλλα πράγματα που στις κονσόλες απλά τα καταπίνετε αμάσητα 

Φανταζομαι ωραιο το D.A.Inquisition ε; Δεν το εχω παιξει ακομη για αυτο ρωταω,εσας που το εχετε παιξει τουλαχιστον σε μια πλατφορμα και μπορειτε να το συγκρινετε με ασφαλεια... :/

Φανταζομαι ωραιο το D.A.Inquisition ε; Δεν το εχω παιξει ακομη για αυτο ρωταω,εσας που το εχετε παιξει τουλαχιστον σε μια πλατφορμα και μπορειτε να το συγκρινετε με ασφαλεια... :/

Ποιος σου ειπε οτι δεν το επαιξα...6 ωρες το επαιξα στο xbox one...λογω ea access..Η ΕΙΡΩΝΙΑ ΝΑ ΛΕΙΠΕΙ παρακαλω....

• Like 1

Ακου φιλαρακι, δεν εχω κανενα απολυτως θεμα να το παιξεις οπου θες. Στην πραγματικοτητα εχω πει τις αποψεις μου για το θεμα, και ειναι συμβατες με τις δικες σας οσο αφορα το ζητημα των multiplatform παιχνιδιων.

Αυτο που εχω ομως θεμα, ειναι να μπαινω σε καθε τοπικ στην κυριολεξια και αντι να βλεπω σχολια για το παιχνιδι, να διαβαζω συνεχως τις αποψεις του καθενος για την κοσμοθεωρια του. Η ειρωνεια παει με το πακετο, take it or leave it..

• Like 1

Με συγχωρεις που θα περιμενω πρωτα να βγει το παιχνιδι να το δω στο PC μου και μετα εφοσον δεν βρω ενα demo στα ps4/xbone μου να κατεβασω για να συγκρινω ιδιοις ομμασι ή να δω μερικα πραγματικα reviews αφου βγει επισημα το παιχνιδι στην αγορα, δεν βιαζομαι να το καταδικασω..

Το ξαναλεω. Δεν εχω κανενα προβλημα με τις αποψεις σου,αυτες καθεαυτες. Και εγω κατα καιρους βγαινω off topic.. Αλλα βαρεθηκα 99 στις 100 σελιδες να ειναι ετσι σε ολα τα θεματα, ειδικα για κατι που δεν εχουμε προλαβει να το δουμε και το εχουμε καταδικασει ηδη.

Ακου φιλαρακι, δεν εχω κανενα απολυτως θεμα να το παιξεις οπου θες. Στην πραγματικοτητα εχω πει τις αποψεις μου για το θεμα, και ειναι συμβατες με τις δικες σας οσο αφορα το ζητημα των multiplatform παιχνιδιων.

Αυτο που εχω ομως θεμα, ειναι να μπαινω σε καθε τοπικ στην κυριολεξια και αντι να βλεπω σχολια για το παιχνιδι, να διαβαζω συνεχως τις αποψεις του καθενος για την κοσμοθεωρια του. Η ειρωνεια παει με το πακετο, take it or leave it..

Δεν υπάρχει ο λόγος για αντιπαράθεση, το θέμα είναι on topic γιατί αφορά το παιχνίδι ΑΜΕΣΑ.

• Like 1

πάντως στα έως τώρα reviews το παιχνίδι φαίνεται να τα σπάει , δε βλέπω να έχει πάρει πουθενά κάτω από 8 

λέτε να πρόκειται για goty χαλαρά χωρίς προσπάθεια; 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...