Προς το περιεχόμενο

Dragon Age III: Inquisition

JohnVani18

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Χριστούγεννα έρχονται, πρέπει κι εσύ να κάνεις το καθήκον σου. ;)

Σωστα να της πει να παιξουν μαζι γιατι δεν εχει χρονο για βολτες αλλιως αν αρχισει το bitchin..

(j/k ετσι ελπιζω να μην παρεξηγηθεις Grey Warden :P )

post-286547-0-94344700-1415975565_thumb.png

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

http://www.ign.com/videos/2014/11/14/dragon-age-inquisition-graphics-comparison

Αυτο ειναι το μελλον του Pc gaming?? Να δειχνει ακριβώς ιδιο και στα 3?? Οι διαφορες στο βιντεακι τινουν προς το 0...τωρα αν ισχυει η οχι δεν ξερω..

Καλά αν ισχύει το βιντεάκι..Η EA μας έχει για πολύ κορόιδα..Σκάστε 400άρες και 500άρες για GPU και δείτε τα ίδια γραφικά με το μηχανάκι των 400 ευρώ..

Multiplatform games... nuff said

Ελπίζω καταλαβαίνεται που το πάνε οι εταιρίες έτσι?

Ναι εγω προσωπικα θα αγοραζω τα παιχνιδα στo XBone μου απο εδώ και πέρα. Και αυτο γιατι το παιχνιδι για το PC χρησιμοποει το Denuno DRM. Ενα μονο θα πω..ειναι απο την ομαδα που μας εφερε το SecuROM . Επιπλεον, το Denuvo χρησιμοποιηται και σε αλλα παιχνιδια, οπως το Fallen Lords, developer του οποιου παραδεκτηκε οτι το Denuvo , ειναι υπευθυνο για πτωση της αποδοσης του παιχνιδιου στα PC κατα περιπου 5%. Προσωπικα , εχω μπουχτησει με τα DRM που τρωμε στην μαπα απο τις εταιριες , λογω της πειρατιας. Και αφου δεν βλεπω να υπαρχει και πολυ διαφορα πλεον στον τεχνικο τομεα...κονσολα και παλι κονσολα..

Με μια GTX480 ΠΧ παιζεις τα παιρισσοτερα game με μετρια γραφικα αυτο δεν ειναι κακο ,ενας πχ που θα παρει μια r9 η κατι αλλο θα το κρατηση και 3-4χρονακια ανετα

Αυτο ειναι το μελλον του Pc gaming?? Να δειχνει ακριβώς ιδιο και στα 3?? Οι διαφορες στο βιντεακι τινουν προς το 0...τωρα αν ισχυει η οχι δεν ξερω..

αυτά γίνονται τώρα γιατί είναι ακόμα η αρχή των νέων κονσολών και είχαμε υποτιμήσει τα προβλήματα που θα είχαμε λόγω του μέτριου τους hw

από ένα σημείο και μετά αυτά θα ξεπεραστούν και θα επιστρέψουμε εκεί που πρέπει, αράξτε

το θέμα είναι να βγει το κατάλληλο hw και να ωριμάσουν κάποια πράγματα 

δυστυχως τα λεφτα στο PC gaming ειναι σε παιχνιδια οπως MOBA,MMO και online shooters.Δεν τους συμφερει να βγαλουν  το κατι παραπανω στο PC,ποσο μαλλον οταν θα πουλησει το πολυ τα μισα κομματια απ'οτι στις κονσολες.

Η μαλακια βεβαια ειναι οτι ενω το PC gaming επρεπε να χε το ιστορικο peak του αυτην την περιοδο με τις νεες τεχνολογιες που βγαινουν,οι κονσολες προμοταρονται μεχρι αηδιας,ενα τεραστιο μερος του gaming κοινου εχει μεταφερθει εκει και η πειρατεια των παιχνιδιων στο PC δινει το αποτελιωτικο χτηπυμα στο PC gaming,με αποτελεσμα  oi developers να ναι παγερως αδιαφοροι για αυτο

Sad,but true

Ναι εγω προσωπικα θα αγοραζω τα παιχνιδα στo XBone μου απο εδώ και πέρα. Και αυτο γιατι το παιχνιδι για το PC χρησιμοποει το Denuno DRM. Ενα μονο θα πω..ειναι απο την ομαδα που μας εφερε το SecuROM . Επιπλεον, το Denuvo χρησιμοποιηται και σε αλλα παιχνιδια, οπως το Fallen Lords, developer του οποιου παραδεκτηκε οτι το Denuvo , ειναι υπευθυνο για πτωση της αποδοσης του παιχνιδιου στα PC κατα περιπου 5%. Προσωπικα , εχω μπουχτησει με τα DRM που τρωμε στην μαπα απο τις εταιριες , λογω της πειρατιας. Και αφου δεν βλεπω να υπαρχει και πολυ διαφορα πλεον στον τεχνικο τομεα...κονσολα και παλι κονσολα..

Αμα σου περισσευουν τα χρηματα καντο... Εγω και παλι προτιμαω το Pc που βρισκεις τα παιχνιδια στη μιση τιμη απο τις κονσολες

http://www.skroutz.gr/s/4806050/Dragon-Age-Inquisition-XBOX-ONE.html Xbox1

https://www.instant-gaming.com/en/399-buy-key-origin-dragon-age-inquisition/ Pc

Ακομα και η boxed εκδοση για Pc http://www.skroutz.gr/s/4815361/Dragon-Age-Inquisition-PC.html?keyphrase=dragon+age+inquisition16ευρω φθηνοτερα

Έμαθα με τυχαίο τρόπο οτι το έκανε προπαραγγελία η κοπέλα μου ως δώρο. Πώς να μην την λατρεύεις μετά;  B)

Φιλε, θα στο πω ξαστερα και χωρις περιστροφες, Παντρεψου την

ΥΓ1. Ειναι gamer?

δυστυχως τα λεφτα στο PC gaming ειναι σε παιχνιδια οπως MOBA,MMO και online shooters.Δεν τους συμφερει να βγαλουν  το κατι παραπανω στο PC,ποσο μαλλον οταν θα πουλησει το πολυ τα μισα κομματια απ'οτι στις κονσολες.

Η μαλακια βεβαια ειναι οτι ενω το PC gaming επρεπε να χε το ιστορικο peak του αυτην την περιοδο με τις νεες τεχνολογιες που βγαινουν,οι κονσολες προμοταρονται μεχρι αηδιας,ενα τεραστιο μερος του gaming κοινου εχει μεταφερθει εκει και η πειρατεια των παιχνιδιων στο PC δινει το αποτελιωτικο χτηπυμα στο PC gaming,με αποτελεσμα  oi developers να ναι παγερως αδιαφοροι για αυτο

Sad,but true

Xωρις να θελω να υποτιμησω το ρολο της πειρατειας, δεν νομιζω οτι ειναι ακριβως ετσι τα πραγματα. Κοιταξε να δεις, ο καθε gamer εχει συγκεκριμενο χρονο που μπορει να παιζει παιχνιδια και συγκεκριμενο budget για να αγοραζει. Οταν στο PC αυτη τη στιγμη υπαρχουν 20k παιχνιδια, και μιας και ΠΑΡΑ πολυς κοσμος ακομα αγοραζει παιχνιδια του 1990-2000 καθως και indies (και pledges στο kickstarter) λογικο ειναι το καθε παιχνιδι ξεχωριστα να πουλαει λιγοτερα κομματια στο PC απο οτι στο PS4, μιας και το PS4 εχει ποσα, 50, 100 παιχνιδια?

• Like 1

Μα αυτό είναι το θέμα, οτι απο εδώ και πέρα θα βγάζουν παιχνίδια για κονσόλες και για pc γράφοντας έναν κώδικα... και έτσι προφανώς θα έχουν περισσότερα έσοδα και λιγότερα έξοδα για να φτιάξουν το παιχνίδι (εξαιρούνται τα exclusives).

Νά γιατί λοιπών τα; παιχνίδια φαίνονται ίδια παντού, ενώ θα έπρεπε να φαίνονται καλύτερα στο PC μετά PS4 και μετά Xbox.

Και δεν είναι μόνο αυτό, αλλα το οτι γίνονται optimise στο xbox... την χειρότερη επιλογή όλων (απο θέμα hardware/απόδοσης)

Συμπέρασμα: πελατεία ΚΑΙ στο gaming πλέων, και είτε κονσόλα έχεις είτε pc το ίδιο είναι...

Σαφώς την νέα γενιά ΔΕΝ τους νοιάζει αυτό... αλλα εμάς τους παλιούς gamers μας πονάει.

Απο τους τελευταίους των Μοϊκανών περιμένουμε και εμείς... βλέπε Bioware, Blizzard, CD Projekt Red, FROM Software κτλ....

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...