Προς το περιεχόμενο

Dragon Age III: Inquisition

JohnVani18

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 1,2k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Περιμενε τα user score :P Και το Dragon Age 2  πανω απο 80 εχει αλλααα...!

Μια μικρή προβοκατόρικη διόρθωση :P

Η Bioware πάντως φαίνεται να το έχει προσπαθήσει, πετυχημένα ή όχι θα δούμε.

Η μηχανή marketing της EA το έχει προσπαθήσει ακόμα περισσότερο όσον αφορά επαφές με sites, παροχή υλικού κλπ. Το βάρος που έχει πέσει είναι πολύ μεγάλο, γιατί καταλαβαίνουν και οι ίδιοι ότι δεν τους παίρνει καθόλου τρίτο κράξιμο στη σειρά και θέλουν να ξεπλύνουν τα ανομήματά τους στο Inquisition.

Το θέμα, όπως ορθά λες, είναι τι θα πει το κοινό.

• Like 2
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δεν ξέρω τί λέτε εσείς, ποτέ δεν με απογοήτευσε παιχνίδι της Bioware. Ακόμη και το DA2, δεν το λες και άσχημο. Δεν ήταν βέβαια "συγκλονιστικό" αλλά δεν μετάνοιωσα την αγορά του.

• Super Moderators

Κακός μπελάς αυτό το Origin.

Μαθαίνω ότι έχει φτιάξει πολύ από την εποχή που βλαστημούσα την ώρα και τη στιγμή που αγόρασα το HoMM VI, αλλά και πάλι...

Τέλος πάντων, αν είναι τόσο καλό όσο δείχνει σε πρώτη φάση το παιχνίδι, το εγκαθιστώ κι αυτό. Αλλά να πέσουν λίγο οι τιμές. Και, τώρα που το ξανασκέφτομαι, μάλλον αναγκαστικά θα το βάλω κάποια στιγμή, αφού και το ΜΕ4 λογικά αποκλειστικό θα καταλήξει εκεί.

Ασε με ρε φιλε τωρα μου θυμιζεις τι καρκινο μου έβγαλε αυτες τις μερες με την μλκια που ονομαζουν origin. Κλασικα, χρονθα τωρα, τρωει φλασια και δεν ανοιγει καθόλου οποτε φτιαχνεται με uninstall/install μετα. Αφου δεν εβρισκα αλλη λυση περα απο αυτο, βαζω το titanfall που πηρα απο αμαζον, και ξεκιναει το game.. ΠΑΛΙ error cannot find origin!!! Μου έρχοταν να σπασω οτι ειχα γυρω μου και να το κανω install για παντα. Τελικα ΠΑΛΙ αυτο ηταν το fix, το εκανα uninstall μετα install kai ανοιξε κανονικά το game μετα... Ολα αυτα φυσικά μέχρι να μην μου εμφανίζει ξανα το origin φυσικά... Σορυ για το offtopic,αλλα γιαυτο φωνάζουμε να βγαινουν τα games ΚΑΙ στο steam..

Δεν ξέρω τί λέτε εσείς, ποτέ δεν με απογοήτευσε παιχνίδι της Bioware. Ακόμη και το DA2, δεν το λες και άσχημο. Δεν ήταν βέβαια "συγκλονιστικό" αλλά δεν μετάνοιωσα την αγορά του.

Δεν το λες κακο, αλλα συγκρινομενο με το origins, εδινε την εντυπωση, εκτος της μικρης διαρκειας και του ψαλιδισματος rpg χαρακτηριστικων, οτι φτιαχτηκε αρπα κολα. Με παλαιοτερες δουλειες της bioware,οπως BG, NWN φαινεται σαν η περιληπτικη περιληψη της περιληψεως. Eπισης κατι που εκανε πολυ ασχημη εντυπωση, να γινονται 50 quest σε μια σπ[ηλια η ενα σπιτι που αλλαζει η εισοδος/εξοδος η το μεγεθος καθε φορα. Το παιχνιδι εκανε μπαμ οτι φτιαχτηκε αρον αρον και προχειρα. Για τετοια θεματα εφαγε κραξιμο η bioware απο τους παικτες

Έμαθα με τυχαίο τρόπο οτι το έκανε προπαραγγελία η κοπέλα μου ως δώρο. Πώς να μην την λατρεύεις μετά;  B)

To Origins το είχα λιώσει, το 2 δεν το ακούμπησα καν, ελπίζω το 3 από αυτά που βλέπω και διαβάζω να είναι σούπερ.

• Like 2

• Moderators

Έμαθα με τυχαίο τρόπο οτι το έκανε προπαραγγελία η κοπέλα μου ως δώρο. Πώς να μην την λατρεύεις μετά;  B)

Χριστούγεννα έρχονται, πρέπει κι εσύ να κάνεις το καθήκον σου. ;)

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...