Millennium Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2014 Share Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2014 (επεξεργασμένο) http://www.youtube.com/watch?v=_H941tVOF68 Επεξ/σία 21 Οκτωβρίου 2014 από Millennium 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Millennium Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2014 Share Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2014 (επεξεργασμένο) Cassandra - Miranda Raison video. Επεξ/σία 21 Οκτωβρίου 2014 από Millennium Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Chris2756 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2014 Share Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2014 Απο οτι,εχω δει μεχρι σημερα, εχω την εντυπωση, οτι μειωνεται ο χαρακτηρας του παιχνιδιου σαν RPG και δινεται μεγαλυτερη βαρυτητα σε action/adventure. Αυτο δεν σημαινει οτι δεν θα ειναι ωραιο παιχνιδι, αλλα ουτε και κλασσικο rpg σαν τον παπου του (B's Gate). Επισης οι ηρωες μου εδωσαν την εντυπωση ποιο ψευτικων απο τα δυο προυγουμενα. Θελω να πιστευω παντως οτι οι φιλοι της σειρας θα το ευχατιστηθουμε τουλαχιστον σαν το πρωτο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
LongTom Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2014 Share Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2014 Cassandra - Miranda Raison video. To κράνος στο 0:57 είναι λες και το έφτιαξαν με αλουμινόχαρτο.... Ωραίο φαίνεται,άντε να βγει ρε γαμώτο... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Psycho_Warhead Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2014 Share Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2014 Inquisitor & Followers: Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Millennium Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2014 Share Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2014 Νέο pc gameplay. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Millennium Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2014 Share Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2014 Καλό το main theme 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Chris2756 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2014 Share Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2014 Σηγουρα απο αποψη γραφικων ειναι εντυπωσιακοτατο. Ας ελπισουμε οτι θαναι εξισου καλο και στους αλλους τομεις. Και εξηγουμαι, μην παρεξηγιθω, η σειρα DA, ειναι απο τα αγαπημενα μου και θα προστεθει στην συλλογη και το inquisition,καποια στιγμη. Ομως το DAO συγγρινομενο με τον παπου του, BG, ειναι κατακουτσουρεμενο. Παραδειγμα. Εχεις τρεις φυλες.humans, dwοrves,elfs. Τι νοημα εχει? Αφου με οποιαδηποτε φυλη τον ιδιο καλο κλεφτη, παλαντιν, τοξοτη κτλ μπορεις να φτιαξεις. Δεν γινεται ενα ξωτικο κι ενας νανος να εχουν το ιδιο DEX η STR, παραδειγμα 2ο καταργιση του alignment, με 6,7,8 διαθεσιμους NPCs πως θα κανεις good, evil η neutral παρτυ. παραδειγμα 3ο δεν προβληματιζομαι τι απαντηση θα δωσω στον φιλο μου στο καμπ. Χ----κα! αν με συμπαθηση η αντιπαθησει, αφου καλλιστα ψωνιζω κεικακια απο τον Μπονταν του τα δινω και ανεβαζω 100% meijor CON-STR-DEX κτλ κτλ (official dlc 2,99 δολλαριακια). Τεσπα ας ελπισουμε οτι θα εχουν δωσει σημασια σε καποιες λεπτομεριες, που θα κρατησουν το παιχνιδι στα πλαισια του rpg. Πολυ καλα παιχνιδια τα Witcher, Assassin's Creed, Skyrim, αλλα κλασσικα rpg δεν ειναι 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Millennium Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2014 Dragon Age: Inquisition Has Gone Gold Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
brotrainer Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2014 Σηγουρα απο αποψη γραφικων ειναι εντυπωσιακοτατο. Ας ελπισουμε οτι θαναι εξισου καλο και στους αλλους τομεις. Και εξηγουμαι, μην παρεξηγιθω, η σειρα DA, ειναι απο τα αγαπημενα μου και θα προστεθει στην συλλογη και το inquisition,καποια στιγμη. Ομως το DAO συγγρινομενο με τον παπου του, BG, ειναι κατακουτσουρεμενο. Παραδειγμα. Εχεις τρεις φυλες.humans, dwοrves,elfs. Τι νοημα εχει? Αφου με οποιαδηποτε φυλη τον ιδιο καλο κλεφτη, παλαντιν, τοξοτη κτλ μπορεις να φτιαξεις. Δεν γινεται ενα ξωτικο κι ενας νανος να εχουν το ιδιο DEX η STR, παραδειγμα 2ο καταργιση του alignment, με 6,7,8 διαθεσιμους NPCs πως θα κανεις good, evil η neutral παρτυ. παραδειγμα 3ο δεν προβληματιζομαι τι απαντηση θα δωσω στον φιλο μου στο καμπ. Χ----κα! αν με συμπαθηση η αντιπαθησει, αφου καλλιστα ψωνιζω κεικακια απο τον Μπονταν του τα δινω και ανεβαζω 100% meijor CON-STR-DEX κτλ κτλ (official dlc 2,99 δολλαριακια). Τεσπα ας ελπισουμε οτι θα εχουν δωσει σημασια σε καποιες λεπτομεριες, που θα κρατησουν το παιχνιδι στα πλαισια του rpg. Πολυ καλα παιχνιδια τα Witcher, Assassin's Creed, Skyrim, αλλα κλασσικα rpg δεν ειναι Ακριβώς. Δεν πρέπει όμως να συγκρίνουμε τις σειρές άλλη εκείνη άλλη αυτή εδώ. Για μένα είναι η αγαπημένη σειρά στο χώρο και είμαι αρκετά χρονάκια, τουλάχιστον 18 γεμάτα. Μάλιστα έχω βάλει στο πρόγραμμα να πάρω και τα βιβλία. Είναι απίστευτη σειρά, όμως συμφωνώ πως κάτι της λείπει για να φτάσει το τέλειο και σε εκείνους που είναι λίγο διστακτικοί. Ναι αυτό στο Origins που δεν είχες επιλογή στην τελική πράξη ουσιαστικά χαντάκωνε το παιχνίδι, όπως και στο δεύτερο, το οποίο το λατρεύω. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
zeniath Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2014 όπως και στο δεύτερο, το οποίο το λατρεύω. όπως και στο δεύτερο, το οποίο το λατρεύω. όπως και στο δεύτερο, το οποίο το λατρεύω. όπως και στο δεύτερο, το οποίο το λατρεύω. 14 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Psycho_Warhead Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2014 Καλό το main theme Στο 1:40 είναι καύλα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Tobajara Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2014 Δεν ξέρω,μου φάνηκε ένα generic "ωραίο" θέμα. Ευχάριστο, κρουστά - πνευστά, αλλά δε μου έκανε κλικ. Βάζω το ακόλουθο σα μέτρο σύγκρισης, που όποτε το ακούω μου σηκώνεται η τρίχα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
chek2fire Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2014 Καλά μόνο από το soundtrack ήδη μέ έχει ψήσει να ασχοληθώ μαζί του. Είμαι και λίγο επιρρεπής με τα rpg εδώ που τα λέμε 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Chris2756 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2014 Ακριβώς. Δεν πρέπει όμως να συγκρίνουμε τις σειρές άλλη εκείνη άλλη αυτή εδώ. Για μένα είναι η αγαπημένη σειρά στο χώρο και είμαι αρκετά χρονάκια, τουλάχιστον 18 γεμάτα. Μάλιστα έχω βάλει στο πρόγραμμα να πάρω και τα βιβλία. Είναι απίστευτη σειρά, όμως συμφωνώ πως κάτι της λείπει για να φτάσει το τέλειο και σε εκείνους που είναι λίγο διστακτικοί. Ναι αυτό στο Origins που δεν είχες επιλογή στην τελική πράξη ουσιαστικά χαντάκωνε το παιχνίδι, όπως και στο δεύτερο, το οποίο το λατρεύω. Αναγκαστικα το συγκρινω, με παλαιοτερες σειρες bioware, rpg classics, οπως BG, NWN2, γιατι δεν υπαρχει και κανα αλλο συνχρονο παιχνιδι αυτου του ειδους. Συνγκρινομενο,λοιπον με αυτα ειναι αρκετα ψαλιδισμενο και δεν παρεχει ολες τις δυνατοτητες ενος ολοκληρομενου rpg game στον παικτη. οσο για τα βιβλια δυστοιχως δεν βρισκεις και πολλα απο αυτα σε Ελληνικη γλωσσα. Επισης μου αρεσαν αρκετα και δυο 3D ταινιουλες με τις ιστοριες της Κασσαντρας και του Κριστοφ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα