Millennium Δημοσ. 10 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2014 Gameplay από The Hinterlands. https://www.youtube.com/watch?v=7uL3KqmbAoQ
wazzaa Δημοσ. 10 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2014 Το έχω ακούσει πολύ αυτό το παιχνίδι, κυρίως το ένα (Origin) .Δεν έχω παίξει κανένα.1) Πρέπει να παίξω και τα δύο προηγούμενα για να μπω στο story??2) Είναι καλά και τα δύο??? Σαν τύπος παιχνιδιού, μου αρέσουνε απλά ρωτάω γενικώς.Ευχαριστώ πολύ.
rowain Δημοσ. 10 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2014 Πρεπει να παιξεις το origins οπωσδηποτε. Ειναι φοβερο game για την χρονια του και προσεγμενο σε ολα. Μετα μπορεις να δεις και το 2 αλλα ειναι πολυ κατωτερο απο το origins γενικοτερα, εκτος των γραφικων και των animations. Θα μπεις καλυτερα στο story ετσι. Αν δεν παιξεις το 2 παντως δεν χανεις κατι ιδιαιτερο. Αλλα το origins δεν το χανεις με τιποτα. 5
tidus666 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2014 Όπως τα λέει ο rowain. Τo Origins είναι πολύ καλό, δεν γίνεται να το χάσεις. Με το δεύτερο στην 1 ώρα πάνω το είχα κάνει uninstall επειδή το βρήκα μεγάλη μαλακία, οπότε δεν ξέρω να σου πω αν μετά φτιάχνει. Δεν νομίζω πάντως. Λίγο πριν βγει το 3 θα διαβάσω το στόρυ του επιγραμματικά για να ψιλονιώσω τι παίζει. 1
nikos5800 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2014 μα καλά τι γραφικαρες έχει!! μπορω να πω πως με εντυπωσίασε περισσότερο απο το witcher 3 στον τεχνικό τομεα
rowain Δημοσ. 10 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2014 Στο dragon age inquisition, από ότι φαίνεται τα animations, τα γραφικά και τα τοπία (τα οποία στο 2ο ήταν επαναλαβμανόμενα και βαρετά) είναι πολύ προσεγμένα. Μένει να δούμε τι λέει και από story και gameplay. Eιδικά τα οπτικά-ηχιτικά εφέ του δράκου είναι ισως τα πιο όμορφα που έχουν εμφανιστεί σε ένα παιχνίδι εως τώρα.
Millennium Δημοσ. 11 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 11 Ιουλίου 2014 14min gameplay - Redcliffe Castle https://www.youtube.com/watch?v=3IirX9hOOSg 1
wazzaa Δημοσ. 12 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 12 Ιουλίου 2014 Ohhh god.... Φαίνεται τέλειο... Πρέπει να παίξω το Origin το συντομότερο δυνατό για να προετοιμαστώ 1
panther_512 Δημοσ. 13 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 13 Ιουλίου 2014 Mass Effect σε Fantasy setting. Φαίνεται ωραίο αλλά παραμένω επιφυλακτικός. 2
mike299 Δημοσ. 19 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 19 Ιουλίου 2014 Άκυρο. Tι άκυρο?? Με μπέρδεψες..... Ελπιζω να εννοεί το παιχνίδι , αλλα μαλλον εγραψε κατι κατα λαθος, και μετα με edit το εσβησε και συμπληρωσε ακυρο (το post) 1
Gilmaru Δημοσ. 19 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 19 Ιουλίου 2014 Προσωπικά έχω χαμηλές προσδοκίες, ιδιαίτερα όσο αφορά το story, αλλά θα το ευχαριστηθώ κατά πάσα πιθανότητα ούτως ή άλλως.
wazzaa Δημοσ. 19 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 19 Ιουλίου 2014 Παιδιά δεν είχα παίξει κανένα μέχρι πρόσφατα αλλά το 1 που άρχησα πριν λίγο καιρό (λόγο παρότρυνσης κάποιον από εδώ μέσα) είναι ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΚΑΛΟ. Η ιστορία του είναι πολύ καλή και μου θυμίζει λίγο Lotr (σε μερικά σημεία). Γενικώς είναι πολύ καλό.Δεν μπορώ να καταλάβω τι γίνεται στο 2 που το χαλάει τόσο πολύ ή ίσως τι κάνουνε στο 1 στο τέλος(δεν το έχω τερματίσει ακόμα No spoilers Plz )
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα