Millennium Δημοσ. 27 Μαΐου 2014 Δημοσ. 27 Μαΐου 2014 Έχει περάσει σε alpha από προχθές και θα χουν νέα στην Ε3.
chek2fire Δημοσ. 10 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2014 Με έχει ψήσει αυτό το game αρκετά. Θα είναι το ορεκτικό πριν από το witcher 3 μου φαίνετε αν βγει φυσικά ποιο γρήγορα 1
KYRIAKOS_GKLEZAKOS Δημοσ. 10 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2014 Εγω παλι δεν ψηνομαι μονο και μονο γιατι δειχνει πολυ ομορφο...αν δεν εχουν φτιαξει τον μηχανισμο του παιχνιδιου και ειναι σαν την μπαρουφα το 2ο τοτε δεν το ακουμπαω καν.
zeniath Δημοσ. 10 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2014 και το 2 όμορφο φαινόταν, εκεί την πατήσαμε όλοι 1
KYRIAKOS_GKLEZAKOS Δημοσ. 10 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2014 Ετσι ακριβως....γιαυτο αν δεν δω gameplay δεν το ακουμπαω. 2
rowain Δημοσ. 10 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2014 Ναι, έχετε δίκιο παιδιά. Εμένα στο 2ο δεν με χάλασε τόσο το gameplay, ειδικά τα animations και τα γραφικά ήταν πολύ ωραία...με χάλασε πολύ που είχε επαναλαμβανόμενα τοπία και μέρη σε όλο το παιχνίδι. Exploring μηδέν. Πολύ lame ήταν σε αυτό τον τομέα και η πλοκή του επίσης δεν ήταν κάτι το σπουδαίο..
Tobajara Δημοσ. 10 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2014 και το 2 όμορφο φαινόταν, εκεί την πατήσαμε όλοι Και η πλάκα είναι πως φαινόταν ωραίο μόνο στα τρέιλερ, όταν άρχιζες να παίζεις σε έπιανε απελπισία. Τέλος πάντων, τις προσδοκίες μου τις έχω γράψει πιο πίσω και δε θέλω να γίνω κουραστικός. Απλά είναι από τις περιπτώσεις που ασφαλές συμπέρασμα θα βγει μόνο μετά το launch και κυρίως μετά τα reviews από αξιόπιστους συντάκτες και sites. Κοντολογίς αν δεν παίξει κανείς δε βγαίνει συμπέρασμα. 1
KYRIAKOS_GKLEZAKOS Δημοσ. 11 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2014 Δεν νομιζω οτι μπορεις να καταλαβεις τιποτα απο ενα βιντεο τουλαχιστον οσο αφορα το gameplay...
Millennium Δημοσ. 17 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2014 Τελευταίο leak. http://www.dailymotion.com/video/x1zokjx_videogames
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα