Προς το περιεχόμενο

imac dvd-r prob.

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

παιδες καλησπερα , εχω εναν imac mid 2011 με τα mountain lion περασμενα και εχω το εξης προβλημα , ενω διαβαζει κανονικα κενα cd εχω προβλημα με τα κενα dvd-r.δοκιμασα να κανω reset την PRAM που διαβασα και σε καποια φορουμ ξενα αλλα το προβλημα δε λυθηκε.πριν κανα διμηνο που το χρειαστηκα το μηχανημα δουλεψε υποδειγματικα αλλα τωρα δεν μπορω να καταλαβω τι συμβαινει..παιζει να φταινε τα dvd , ειναι μαρκας intenso , δοκιμασα και με καποια αλλα ωστοσο το προβλημα παραμενει.εχει συμβει σε καποιον αλλο και αν ναι γνωριζει τη λυση.?

Δημοσ.

παιδες καλησπερα , εχω εναν imac mid 2011 με τα mountain lion περασμενα και εχω το εξης προβλημα , ενω διαβαζει κανονικα κενα cd εχω προβλημα με τα κενα dvd-r.δοκιμασα να κανω reset την PRAM που διαβασα και σε καποια φορουμ ξενα αλλα το προβλημα δε λυθηκε.πριν κανα διμηνο που το χρειαστηκα το μηχανημα δουλεψε υποδειγματικα αλλα τωρα δεν μπορω να καταλαβω τι συμβαινει..παιζει να φταινε τα dvd , ειναι μαρκας intenso , δοκιμασα και με καποια αλλα ωστοσο το προβλημα παραμενει.εχει συμβει σε καποιον αλλο και αν ναι γνωριζει τη λυση.?

δοκιμασε

να φτιάξεις έναν νέο admin λογαριασμο καινουργιο στο mac σου και εκει δοκιμασε να βαλεις τα δισκακια ξανά αν ετσι σου παιξουν τοτε ειανι θεμα με τον συγκεκριμένο λογαριασμο

πολλες φορες ειναι θεμα ρύθμισης στο system preferences---cds and dvds

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...