Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Αγόρασαμε 3 τέτοιες κάρτες από το e-shop που τις είχε προσφορά στα 36 ευρώ. Το πρόβλημα είναι το εξής: σε windows XP παίζουν μια χαρά και με 2-3 αναζητήσεις πιάνουν και τα αναλογικά και τα ψηφιακά. Ωστόσο, σε Windows 7 η ποιότητα είναι χάλια, δεν πιάνει όλα τα ψηφιακά (μόνο 12, και όχι αυτά της ΕΡΤ), ακόμα και με το Media Center των windows.

Και οι τρεις κάρτες έχουν το ίδιο θέμα. Επικοινώνησα με notonlytv και αφού επιβεβαίωσαν ότι είχα εγκαταστήσει τους τελευταίους drivers, το patch για ελλάδα και το πιο πρόσφατο software με άφησαν χωρίς καμία απάντηση, παρά τα συνεχόμενα mail που τους στέλνω. Απλά με αγνοούν.

Σήμα παίρνω από την κεντρική ενισχυμένη κεραία της πολυκατοικίας μου, ενώ στο σπίτι υπάρχουν καινούργιες τηλεοράσεις που παίζουν τέλεια. Οι κάρτες κάνουν το εξής παράξενο. Την ώρα που πατάω να κάνει αναζήτηση, η μπάρα του σήματος από την κεραία πέφτει στο 0, ενώ για κάποια δευτερόλεπτα πιάνει full σήμα. Τέλος, και οι τρεις κάρτες ΖΕΜΑΤΑΝΕ στην κυριολεξία μετά από 10 λεπτά χρήσης, σε βαθμό που νομίζεις ότι θα λιώσουν. Αυτό δεν μπορεί να προκαλέσει ζημιά στα λάπτοπ, αφού εφάπτονται πάνω στα πλαστικά τους;

Το θέμα είναι ότι στην ουσία δεν μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε τις κάρτες σε windows 7 γιατί, πολύ απλά, δεν πιάνουν όλα τα κανάλια, ενώ όσα πιάνουν τα πιάνουν με σπασμένη εικόνα.

Το ένα θα το πάρω μαζί μου στην Κύπρο.

Υπάρχει κάποιο άλλο πρόγραμμα για TV και ραδιόφωνο που θα μπορούσα να χρησιμοποιήσω για καλύτερη λήψη;

Τι άλλο θα μπορούσα να κάνω;

Σας ευχαριστώ.

• Moderators
Δημοσ.

Ποιο αλλο προγραμμα χρησιμοποιεις εκτος απο το media center?

Το τηλεκοντρολ σου λειτουργει?

Εχω το ιδιο (LV5HX για την ακριβεια, μια χαρα πιανει και ert hd ομως), και δουλευει αψογα με windows 7 64bit με μονη απωλεια το τηλεκοντρολ...!

Και οχι, δεν ζεσταινεται ιδιαιτερα.

Δημοσ.

Ποιο αλλο προγραμμα χρησιμοποιεις εκτος απο το media center?

Το τηλεκοντρολ σου λειτουργει?

Εχω το ιδιο (LV5HX για την ακριβεια, μια χαρα πιανει και ert hd ομως), και δουλευει αψογα με windows 7 64bit με μονη απωλεια το τηλεκοντρολ...!

Και οχι, δεν ζεσταινεται ιδιαιτερα.

Φίλε μου σ' ευχαριστώ για την απάντησή σου. Εμένα δουλεύουν τα τηλεκοντρόλ και στις 3. Χρησιμοποιώ το total media 3.5 και το Windows Media Center. Τα κανάλια όμως δεν πιάνουν σωστά ενώ η κεραία είναι πολύ δυνατή και οι τηλεοράσεις στο σπίτι παίζουν άψογα. Δοκίμασα και άλλα προγράμματα, αλλά σ' αυτά δεν παίζει καθόλου καλά. Επίσης δοκίμασα και περιοχή με μόνο αναλογικό σήμα με τα λάπτοπ. Η ίδια φάση. Χάλια εικόνα, τρομερά ζεστά τα tuners (δεν τα πιάνεις, κυριολεκτικά χωρίς υπερβολή, σε βαθμό να φοβάμαι μη μου λιώσουν τη θύρα usb). Στα ψηφιακά πιάνει μόνο 12, με δοκιμές ως χώρα την Ελλάδα, το Βέλγιο και την Αλβανία. Μου' χει πετάξει και μπλε οθόνες 5-6 φορές κατά τη διάρκεια του σκαναρίσματος.

Είναι 3. Δεν παίζει να είναι χαλασμένα. Το κοντρόλ είναι γνωστό ότι δεν παίζει (google it) όταν έχεις ενεργοποιημένες τις αυτόματες ενημερώσεις, καθώς το windows update περνά ένα driver ο οποίος αχρηστεύει το κοντρόλ.

Σε XP παίζουν όλα κανονικότατα μετά από 3-4 σκαναρίσματα. Η θερμοκρασία, βέβαια, παραμένει.

Μήπως είναι θέμα codecs; Να δοκίμαζα το KLITE Codec Pack;

Το πρόβλημά μου, όμως, είναι το support της notonly. Έχω στείλει άπειρα email (ευγενικά) και μου απάντησαν μόνο τα τυπικά, δηλαδή να βάλω τους τελευταίους drivers και το patch για Ελλάδα. Όταν είπα ότι τα έχω κάνει όλα αυτά, απλά με γείωσαν. Έστειλα και mail παραπόνων, και εννοείται ότι δεν απάντησαν. Ακόμα και το email που δίνουν στο site τους δεν λειτουργεί. Το σωστό το βρήκα από άλλο forum. Απαράδεκτη αντιμετώπιση, με χείριστα αγγλικά που καταλαβαίνει κανείς με δυσκολία, ενώ το live support είναι πάντα offline.

• Moderators
Δημοσ.

Η διαδικασια που ακολουθω εγω ειναι η εξης:

Format -> Drivers -> Codecs -> Programs.

Οποτε περνουσε παντα απο το windows update τον driver, μετεπειτα εβαζα το klite και κατοπιν ρυθμιζα το media center.

Μπορει να δυσλειτουργει με τον official driver και να παιζει με αυτον του windows update, τι να σου πω. Εδω δεν ηξερα καν οτι υπαρχει official για Windows 7 x64 :P

• 3 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Παιδιά, ακόμα δεν έχω καταφέρει να βγάλω άκρη και το support της notonly με γράφει κανονικότατα. Μου έστειλαν 2 link με άλλα προγράμματα τα οποία ήταν για άλλες κάρτες ανταγωνιστή, είχαν μέσα κανονικά φάκελο με το serial (λες και κατέβαζα απο ...), και από κει και πέρα τίποτα. Δεν μου απαντούν σε κανένα mail, τα link στο site τους δεν λειτουργούν, δράμα η κατάσταση.

Έλεος δηλαδή.

Την κάρτα την βλέπει ως CaliTV. Ό,τι να΄ναι. Και είναι 3 οι κάρτες και 5 διαφορετικοί υπολογιστές. Ξαναλέω ότι σε XP παίζουν όλες κανονικότατα.

Στα 7άρια, μετά απο 1 ώρα (με όσα κανάλια έχει βρει), οι κάρτες ζεματάνε και παύει να τις βλέπει ο υπολογιστής. Πρέπει να τις βγάλω και να τις ξαναβάλω. Σε όλα τα PC με 7άρια.

Αν μπορείτε βοηθήστε με. :-(

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...