Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Χαίρεται.

Έχω το εξής πρόβλημα το οποίο μου έχει βγάλει λίγο την πίστη.

Έχω ενα laptop HP G62-a80sv, το οποιο πριν κανα χρόνο έκλεινε τελείως μόνο του απο θερμοκρασία όσπου δεν ανοιξε ξανα και μου εβγαλε μηνυμα οτι χαλασε το ανεμιστηράκι. Είχα εγγυηση οπότε το πήγα στι πλαισιο μου καναν την επισκευη (σε κανα μηνα περιπου). Πριν κανα 4μηνο - 5μηνο πάλι έγινε το ιδιο, και ημουν εκτος εγγυησης. Οπότε βρίσκω ανεμιστηράκι απο το ebay και το αλλαζω (καινουριο το ανεμιστηρακι που αγορασα). Μετά είχα το εξής πρόβλημα, οταν επαιζα κανενα παιχνιδι ο υπολογιστης εκλεινε αλλα οχι κανονικα. Δηλαδη δεν εκανε shut down, αλλα κατι σαν Hibernate. Τον ξανανοιγω και ελεγχω το ανεμιστηρακι και προσθετω κανονικα και την πάστα που βαζουν εκει. Τον ξανακλείνω λοιπον. Ομως ακομα και ετσι απο τότε μεχρι και τώρα ειδικα οταν παιζω παιχνιδια κλεινει με τον ιδιο τροπο (σαν hibernate) δηλαδη... Δεν ξερω τι άλλο μπορώ να κάνω.... Εχω τσεκαρει 4.000 φορές θεματα drivers καρτας γραφικων, επεξεργαστη, bios κλπ. Τιποτα....

Έχει κανεις την παραμικρή ιδέα?? Έχει τύχει σε κανέναν???

Δημοσ.

Φιλε μου εχω και εγω g62 130ev και εχω ακριβως το ιδιο προβλημα. Εμενα δεν ανεβαζε θερμοκρασια μονο στα παιχνιδια αλλα ακομα και στο youtube. Το πηρα 2 φορες για σερβις. Eυτυχως εμενα δεν χαλασε ποτε το ανεμιστηρακι. Μετα το τελευταιο σερβις σταματησα να παιζω παιχνιδια και τωρα ειναι σχεδον μια χαρα. Δεν κανει αυτο λαπτοπ για παιχνιδια.

Δημοσ.

Απλα η βλακεια είναι οτι μεχρι να παθει το πρωτο με το ανεμιστηρακι επαιζε μια χαρα... και μετα μεχρι να ξαναγινει και τα παθε ξαφνικα...

:wacko:

Δημοσ.

Μου κάνει εντύπωση που πέφτει σε αναμονή. Από όσο ξέρω, από θερμοκρασία σβήνει το φορητό τελείως.

Αν πάντως είναι υπερθέρμανση, δες για καμιά βάση, Δεν θα δεις τρομερές διαφορές (-5C max) αλλά βοηθάει.

Δημοσ.

Οταν επαιζες δεν εβραζε το λαπτοπ? Μηπως οταν εβραζε πολυ εσυ συνεχιζες να παιζεις και γιαυτο χαλασε; Εγω το σηκωνα το λαπτοπ και το αφηνα να κρυωσει και μετα συνεχιζα..

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...