Προς το περιεχόμενο

Windows vista greek χωρια

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Την καλησπερα μου σε ολους και σε ολες σας εχω ολες τις εκδοσεις των ελληνικων windows vista 64-bit και 32-bit (σε διαφορετικα .iso) οπου οταν παω να τα εγκαταστησω πανω σε ενα υπολογιστη και δεν καταχωρησω ενα σεριαλ για την συγκεκριμενη εκδοση που θελω να βαλω π.χ ultimate μου εμφανιζει το παραθυρακι για να επιλεξω την εκδοση που εχω αγορασει π.χ. home premium εγω τωρα θελω να ρωτησω και να μου πειτε (αναλυτικοτατα) πως μπορω να κανω ενα διαφορετικo .iso το οποιο να εχει μονα τους τα windows vista home basic (τα οποια περιεχονται στο dvd γιατι ειναι ολες οι εκδοσεις σε ενα dvd) καμια λυση ;

Δειτε την παρακατω εικονα πως ειναι οταν δεν καταχωρησω σεριαλ:

79719637729517936130.png

Υπαρχει περιπτωση ή τροπος να γινει αυτο που θελω ;

Ευχαριστω εκ των προτερων για τον χρονο σας.

Δημοσ.

Επειδη το προβλημα σου εχει σαν λυση κατι που μπορει να ερμηνευτει σαν πειρατια, απλα αναφερω πως στο καθε .iso των windows vista (και 7) υπαρχει ενα αρχειο, το sources/ei.cfg, το οποιο παρεχει πληροφοριες για την εκδοση την οποια κανει εγκατασταση το δισκακι.

Η αφαιρεση του παραπανω αρχειου αναγκαζει τον installer να σταματησει και να ρωτησει για το ποια εκδοση θα βαλει.

• Like 1
Δημοσ.

Επειδη το προβλημα σου εχει σαν λυση κατι που μπορει να ερμηνευτει σαν πειρατια, απλα αναφερω πως στο καθε .iso των windows vista (και 7) υπαρχει ενα αρχειο, το sources/ei.cfg, το οποιο παρεχει πληροφοριες για την εκδοση την οποια κανει εγκατασταση το δισκακι.

Η αφαιρεση του παραπανω αρχειου αναγκαζει τον installer να σταματησει και να ρωτησει για το ποια εκδοση θα βαλει.

Δηλαδη να ανοιξω το αρχειο αυτο με το σημειωματαριο και να σβηνω πληροφοριες απο μεσα ; Πως θα γινει αυτο με ακριβια ;

Δημοσ.

Αν θες να σε ρωτησει ο installer, σβηνεις το αρχειο.

Αν θες ο installer να εγκαταστησει vista home basic, χωρις να σε ρωτησει με τον παραπανω διαλογο, φροντιζεις αυτο το αρχειο να υπαρχει και να λεει μεσα του

>[EditionID]
HomeBasic
[Channel]
Retail
[VL]
0

Αν δεν υπαρχει, το δημιουργεις.

• Thanks 1
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...