GT-MAN Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2012 Όχι δεν χρειάζεται να βάλεις πάστα τα κομμάτια στην μητρική θα καθαρίσεις που έχουνε την βρώμα απο την blower.Η ζημιά ότι και αν έγινε έχει γίνει τώρα. στην χειροτερη περιπτωση απο αυτο το πραγμα μονο η μητρικη μπορει να χαλασει? ( γιατι το λαπτοπ οπως ειχα πει και στην αρχη του θεματος ειναι παλιο και εχει ενδεχομενο προβλημα και νμζω πως ειναι η μητρικη.... και το ανοιξα για να αποκλισω την περιπτωση σκονης.... παστα δεν εχω αλλαξει ποτε ομως εδω και 5 χρονια σιγουρα δεν θελει? ( καλυτερα να μην θελει γιατι πρεπει να παω να παρω αν ειναι δεν εχω)...
rounsmith Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2012 Δεν χρειάζεται και ναι μπορεί να καεί η μητρική
GT-MAN Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2012 οκ οταν το ανοιξω για να φυγει αυτο το ασπρο απο το blower που ειπες πρεπει να εχω ειδικα υγρα καθαριστικα πανακια για αλλιως παντα πανω δεν θα ειναι κολιμενο?
rounsmith Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2012 Με νοτισμένο πανάκι(προσοχή όχι υγρό). Και μετά καθαρίζεις την επιφάνεια με χαρτάκι.
GT-MAN Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2012 Οκ ευχαριστω... Θα ποσταρω όταν το δοκιμάσω ....
GT-MAN Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2012 Το ξανακαθαρισα καμία ωρα τώρα ... Όμως τώρα όταν παταω το power on/off δεν ανάβει καν ... Τι μπορεί να χάλασε ;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα