Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα, εδώ και 1 μισή ωρα αποφάσισα να καθάρισω ένα παλιο λάπτοπ γιατί μου είχε ένα προβλημα παλιά και είπα μήπως έφτεγε η σκόνη αλλα δεν νομίζω .... Λοιπόν το θέμα μου είναι ότι χρησιμοποιήσα ένα air duster για τη σκόνη αυτο έβγαζε και ένα υγρό για τι έριχνα μπόλικο ... Μόλις το βιδωσα το λάπτοπ το έβαλα στο ρεύμα και το άνοιξα και μυρίσει απο το ανεμιστήρακι καμένο έντονα ... Παίζει να έπαθε τίποτα ; ή μήπως ήταν λόγω του duster ?????? ευχαριστω εκ των προτέρων ....

Δημοσ.

αυτό με το duster και το υγρό μου έχει τύχει και μένα και δεν ξέρω τι συμβαίνει...

Και σου μύριζε καμένο μετά ;;;;

Δημοσ.

Όχι απλά ψέκαζα αέρα και έβγαζε και υγρό..

Οπότε αν έπεσε σε κάποιο κύκλωμα ισως στο βραχυκύκλωσε και κάηκε εξού και η μυρωδιά καμμένου.

Μια υπόθεση...

Δημοσ.

Φίλε μου, εφ΄όσον είδες, οτι έβγαζε υγρό το duster, έπρεπε να το αφήσεις λίγες ώρες να στεγνώσει.

Τώρα, θα σε συμβούλευα να το ξεβιδώσεις και να το αφήσεις στην ησυχία του μέχρι αύριο.

Μπορεί απλά να έκανε κανα βραχυκύκλωμα αλλά να μην έχει πάθει μεγαλύτερη ζημιά.

Δημοσ.

Φίλε μου, εφ΄όσον είδες, οτι έβγαζε υγρό το duster, έπρεπε να το αφήσεις λίγες ώρες να στεγνώσει.

Τώρα, θα σε συμβούλευα να το ξεβιδώσεις και να το αφήσεις στην ησυχία του μέχρι αύριο.

Μπορεί απλά να έκανε κανα βραχυκύκλωμα αλλά να μην έχει πάθει μεγαλύτερη ζημιά.

αμα βραχυκυκλωσε δεν εγινε ζημια σιγουρα? ετσι νμζω μην τον παρω και στο λαιμο μου... δεν ξερω σιγουρα....

Δημοσ.

αμα βραχυκυκλωσε δεν εγινε ζημια σιγουρα? ετσι νμζω μην τον παρω και στο λαιμο μου... δεν ξερω σιγουρα....

Τώρα δεν μπορώ να σου πω σίγουρα, αν έχει πάθει ζημιά. Αυτό είναι και θέμα τύχης.

Το έχω αφήσει ήδη να στεγνώσει πρεπει να το ξεβοδωσω κιόλας ;;;;

Στην θέση σου, θα το ξεβίδωνα πάλι.

Δημοσ.

Μήπως να ξανά δοκίμαζα να το βάλω σε λειτουργία ;;; ή ούτε καν ;

να τονισω οτι στο καθαρισμα που εκανα δεν αλλαξα παστα επεξεργαστη... μηπως γιαυτο μυριζει?

Δημοσ.

Και μετά παραπονιούνται όταν το δίνουν σε μαγαζάκι και του ζητάνε 30ευρώ. Τουλάχιστον ξέρουνε τι κάνουνε. Θέλει ξεβίδωμα και στα σημεία που βλέπεις άπσρο πολυ(είναι το υγρο) καθάρισμα με πανάκι.

Δημοσ.

Και μετά παραπονιούνται όταν το δίνουν σε μαγαζάκι και του ζητάνε 30ευρώ. Τουλάχιστον ξέρουνε τι κάνουνε. Θέλει ξεβίδωμα και στα σημεία που βλέπεις άπσρο πολυ(είναι το υγρο) καθάρισμα με πανάκι.

με πανακι στεγνο? ασπρο ειναι η παστα? αν το αφισω και το κανω αυριο θα υπαρχει προβλημα ή πρεπει τωρα οπωσδειποτε?

Δημοσ.

Όποτε μπορέσεις αλλά μην αλλάξεις το λάπτοπ τώρα. Όχι δεν είναι άσπρο η πάστα , αυτό το υγρο που φεύγειο απο το Blower μένει σαν άσπρο πάνω όπου καθισει και είναι αγώγιμο(δηλαδή κάνει βραχυκυκλώματα). Και εσένα δεν σου έκοψενα μην το κάνεις ανάποδα αφού το έβλεπες ότι βγάζει υγρό?

Δημοσ.

Όποτε μπορέσεις αλλά μην αλλάξεις το λάπτοπ τώρα. Όχι δεν είναι άσπρο η πάστα , αυτό το υγρο που φεύγειο απο το Blower μένει σαν άσπρο πάνω όπου καθισει και είναι αγώγιμο(δηλαδή κάνει βραχυκυκλώματα). Και εσένα δεν σου έκοψενα μην το κάνεις ανάποδα αφού το έβλεπες ότι βγάζει υγρό?

Θα το καθάρισω αύριο αν είναι... Τώρα υπάρχει περίπτωση να καθαρίσει ; Και να γλίτωσω τι ζημιά ; ή δύσκολα ; Πρεπει να πάρω και να βάλω και παστα αυτή τη φορά ε;

Δημοσ.

Όχι δεν χρειάζεται να βάλεις πάστα τα κομμάτια στην μητρική θα καθαρίσεις που έχουνε την βρώμα απο την blower.Η ζημιά ότι και αν έγινε έχει γίνει τώρα.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...