GT-MAN Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2012 Καλησπέρα, εδώ και 1 μισή ωρα αποφάσισα να καθάρισω ένα παλιο λάπτοπ γιατί μου είχε ένα προβλημα παλιά και είπα μήπως έφτεγε η σκόνη αλλα δεν νομίζω .... Λοιπόν το θέμα μου είναι ότι χρησιμοποιήσα ένα air duster για τη σκόνη αυτο έβγαζε και ένα υγρό για τι έριχνα μπόλικο ... Μόλις το βιδωσα το λάπτοπ το έβαλα στο ρεύμα και το άνοιξα και μυρίσει απο το ανεμιστήρακι καμένο έντονα ... Παίζει να έπαθε τίποτα ; ή μήπως ήταν λόγω του duster ?????? ευχαριστω εκ των προτέρων ....
johnbond Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2012 αυτό με το duster και το υγρό μου έχει τύχει και μένα και δεν ξέρω τι συμβαίνει...
GT-MAN Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2012 αυτό με το duster και το υγρό μου έχει τύχει και μένα και δεν ξέρω τι συμβαίνει... Και σου μύριζε καμένο μετά ;;;;
johnbond Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2012 Όχι απλά ψέκαζα αέρα και έβγαζε και υγρό.. Οπότε αν έπεσε σε κάποιο κύκλωμα ισως στο βραχυκύκλωσε και κάηκε εξού και η μυρωδιά καμμένου. Μια υπόθεση...
trek Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2012 Φίλε μου, εφ΄όσον είδες, οτι έβγαζε υγρό το duster, έπρεπε να το αφήσεις λίγες ώρες να στεγνώσει. Τώρα, θα σε συμβούλευα να το ξεβιδώσεις και να το αφήσεις στην ησυχία του μέχρι αύριο. Μπορεί απλά να έκανε κανα βραχυκύκλωμα αλλά να μην έχει πάθει μεγαλύτερη ζημιά.
GTI890 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2012 Φίλε μου, εφ΄όσον είδες, οτι έβγαζε υγρό το duster, έπρεπε να το αφήσεις λίγες ώρες να στεγνώσει. Τώρα, θα σε συμβούλευα να το ξεβιδώσεις και να το αφήσεις στην ησυχία του μέχρι αύριο. Μπορεί απλά να έκανε κανα βραχυκύκλωμα αλλά να μην έχει πάθει μεγαλύτερη ζημιά. αμα βραχυκυκλωσε δεν εγινε ζημια σιγουρα? ετσι νμζω μην τον παρω και στο λαιμο μου... δεν ξερω σιγουρα....
GT-MAN Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2012 Το έχω αφήσει ήδη να στεγνώσει πρεπει να το ξεβοδωσω κιόλας ;;;;
trek Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2012 αμα βραχυκυκλωσε δεν εγινε ζημια σιγουρα? ετσι νμζω μην τον παρω και στο λαιμο μου... δεν ξερω σιγουρα.... Τώρα δεν μπορώ να σου πω σίγουρα, αν έχει πάθει ζημιά. Αυτό είναι και θέμα τύχης. Το έχω αφήσει ήδη να στεγνώσει πρεπει να το ξεβοδωσω κιόλας ;;;; Στην θέση σου, θα το ξεβίδωνα πάλι.
GT-MAN Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2012 Μήπως να ξανά δοκίμαζα να το βάλω σε λειτουργία ;;; ή ούτε καν ; να τονισω οτι στο καθαρισμα που εκανα δεν αλλαξα παστα επεξεργαστη... μηπως γιαυτο μυριζει?
rounsmith Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2012 Και μετά παραπονιούνται όταν το δίνουν σε μαγαζάκι και του ζητάνε 30ευρώ. Τουλάχιστον ξέρουνε τι κάνουνε. Θέλει ξεβίδωμα και στα σημεία που βλέπεις άπσρο πολυ(είναι το υγρο) καθάρισμα με πανάκι.
GT-MAN Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2012 Και μετά παραπονιούνται όταν το δίνουν σε μαγαζάκι και του ζητάνε 30ευρώ. Τουλάχιστον ξέρουνε τι κάνουνε. Θέλει ξεβίδωμα και στα σημεία που βλέπεις άπσρο πολυ(είναι το υγρο) καθάρισμα με πανάκι. με πανακι στεγνο? ασπρο ειναι η παστα? αν το αφισω και το κανω αυριο θα υπαρχει προβλημα ή πρεπει τωρα οπωσδειποτε?
rounsmith Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2012 Όποτε μπορέσεις αλλά μην αλλάξεις το λάπτοπ τώρα. Όχι δεν είναι άσπρο η πάστα , αυτό το υγρο που φεύγειο απο το Blower μένει σαν άσπρο πάνω όπου καθισει και είναι αγώγιμο(δηλαδή κάνει βραχυκυκλώματα). Και εσένα δεν σου έκοψενα μην το κάνεις ανάποδα αφού το έβλεπες ότι βγάζει υγρό?
GT-MAN Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2012 Όποτε μπορέσεις αλλά μην αλλάξεις το λάπτοπ τώρα. Όχι δεν είναι άσπρο η πάστα , αυτό το υγρο που φεύγειο απο το Blower μένει σαν άσπρο πάνω όπου καθισει και είναι αγώγιμο(δηλαδή κάνει βραχυκυκλώματα). Και εσένα δεν σου έκοψενα μην το κάνεις ανάποδα αφού το έβλεπες ότι βγάζει υγρό? Θα το καθάρισω αύριο αν είναι... Τώρα υπάρχει περίπτωση να καθαρίσει ; Και να γλίτωσω τι ζημιά ; ή δύσκολα ; Πρεπει να πάρω και να βάλω και παστα αυτή τη φορά ε;
rounsmith Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2012 Όχι δεν χρειάζεται να βάλεις πάστα τα κομμάτια στην μητρική θα καθαρίσεις που έχουνε την βρώμα απο την blower.Η ζημιά ότι και αν έγινε έχει γίνει τώρα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα