vagelis81 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2012 Θελω να κανω ανασυγκροτηση στο δισκο μου και χρησιμοποιω το defragler.Εχω ομως δυο αποριες σχετικα με κατι για το αν επηρεαζει τη λειτουργια του η οχι. 1)Εαν αφησεις για πολυ ωρα ανενεργο τον υπολογιστη τοτε μπαινει σε κατασταση αναμονης.Αυτο εχω την εντυπωση οτι σταματαει την λειτουργια του defraggler οποτε θελω να το απενεργοποιησω.Μπορειτε να μου πειτε πως; (windows 7) 2)Eνω γινεται ανασυγκροτηση μπορω εγω να δουλευω αλλες εφαρμογες στον υπολογιστη η δε πρεπει; Ευχαριστω!
άδικος Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2012 1) Δεν μπαίνει σε αναμονή ο υπολογιστής γιατί απλά δεν είναι ανενεργός όσο δουλεύει το πρόγραμμα. Δε χρειάζεται να τη βγάλεις εκτός & αν δε τη χρειάζεσαι καθόλου (για να μη γράφω πως, δες εδώ). 2) Μπορείς αλλά θα σε καθυστερεί αρκετά. Καλύτερα να το αφήνεις να γίνεται όταν δεν έχεις δουλειά.
vagelis81 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2012 1)Oχι σε αναμονη (δε το ειπα σωστα) μαλλον σε προφυλαξη οθονης.Απλα μαυριζει η οθονη και για να επανελθει η εικονα στην οθονη πρεπει να πατησεις εστω ενα πληκτρο η να κουνησεις το ποντικι.Αυτο!Αλλα εχω την εντυπωση πως οταν γινεται αυτο σταματαει να δουλευει το defraggler
άδικος Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2012 Και πάλι δεν αλλάζει κάτι όταν μπαίνει η προφύλαξη οθόνης.
nilosgr Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2012 1)Oχι σε αναμονη (δε το ειπα σωστα) μαλλον σε προφυλαξη οθονης.Απλα μαυριζει η οθονη και για να επανελθει η εικονα στην οθονη πρεπει να πατησεις εστω ενα πληκτρο η να κουνησεις το ποντικι.Αυτο!Αλλα εχω την εντυπωση πως οταν γινεται αυτο σταματαει να δουλευει το defraggler Στην προφύλαξη οθόνης δουλεύουν όλα κανονικά, δεν κάνουν pause. Πχ αν αφήσεις ένα download θα κατεβαίνει κατά τη διάρκεια της προφύλαξης οθόνης κανονικότατα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα