evoracing Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2012 Καλησπέρα... Επειδή θέλω να οργανώσω ωραία τα προγράμματα στον 2ο σκληρό, υπάρχει κάποιος εύκολος σχετικά τρόπος να φτιάξω αρχεία .exe τα οποία στην ουσία να είναι συμπιεσμένα αρχεία (το install κάποιου παιχνιδιού) που όταν το τρέχω να μου ανοίγει κατευθείαν το setup??
άδικος Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2012 Αν κατάλαβα καλά τι εννοείς, υπάρχει οδηγός στο wiki.
evoracing Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2012 Κάτι ποιο "όμορφο", βρήκα αυτήν την εικόνα στο internet (από αυτό ψήθηκα ποιο πολύ) αλλά αυτός είναι πειρατής... :/
nilosgr Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2012 Για αυτό που δείχνεις, θες μια γλώσσα προγραμματισμού και αρκετές ώρες εκμάθησης διαβάσματος ώστε να φτάσεις στο επίπεδο να κανείς τέτοια ".exe". Δε σε αποθαρρύνω, απλά σου λέω ότι είναι φασαρία αν το θες μόνο και μόνο για λόγους αισθητικής
nikomas50 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2012 Μπορείς να κάνεις συνδυασμό του απλού και εύχρηστου AutoPlay Menu Builder με τις οδηγίες που σου πρότεινε ο άδικος στο #2.
evoracing Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2012 Για αυτό που δείχνεις, θες μια γλώσσα προγραμματισμού και αρκετές ώρες εκμάθησης διαβάσματος ώστε να φτάσεις στο επίπεδο να κανείς τέτοια ".exe". Δε σε αποθαρρύνω, απλά σου λέω ότι είναι φασαρία αν το θες μόνο και μόνο για λόγους αισθητικής Επειδή έχω όρεξη και χρόνο για να μάθω προγραμματισμό, βρήκα δυο βιβλία σε .pdf (Εισαγωγή στη γλώσσα προγραμματισμού Java + Γλώσσες Προγραμματισμού 2 (Αντικειμενοστρεφής Προγραμματισμός) αυτά με βοηθάνε για να ξεκινήσω ή πρέπει να βρω και αλλά?
Moderators Gi0 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2012 Moderators Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2012 Για την ιστορια, με την Java δεν θα μπορεις να φτιαξεις "προγραμματακια exe" οπως αναφερεις, Μετα το compiling του προγραμματος σου, θα χρειαστεις κατι αντιστοιχο για να πας σε exe Κατα τ αλλα, εαν μαθεις Java μπορεις πολυ ευκολα να περασεις σε C# και κατευθειαν compiling σε exe Παντως εαν κρινω απο οσα ειπες πριν και την εικονα που εβαλες, μαλλον στη λυση του nikosmas50 προσανατολιζεσαι.
evoracing Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2012 Οκ Ευχαριστώ... Τώρα άμα μπορείς να μου πεις ακριβώς τι βιβλία θα χρειαστώ για να μάθω προγραμματισμό (άμα υπάρχουν και ελληνικά free καλώς) όπως σου είπα και ποιο πάνω βρήκα δυο βιβλία σε .pdf (Εισαγωγή στη γλώσσα προγραμματισμού Java + Γλώσσες Προγραμματισμού 2 (Αντικειμενοστρεφής Προγραμματισμός) μέχρι τώρα έχω βρει αυτά (δεν ξέρω κιόλας άμα βοηθάνε σε κάτι)
άδικος Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2012 Γιατί δεν πας στη λύση που πρότεινε ο nikomas50 που είναι απλή; Μέχρι να μάθεις προγραμματισμό τουλάχιστο. Θέλει αρκετό διάβασμα, εξάσκηση & χρόνο.
evoracing Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2012 Ναι αυτό θα κάνω απλώς με καίει εδώ και πολύ καιρώ να μάθω προγραμματισμό και νομίζω πρέπει να αρχίζω σιγά σιγά... Το θέλω ποιο πολύ για εμένα να φτιάχνω προγραμματακια για το PC μου (έχω σκεφτεί κάτι σαν το Rocket Dock)
άδικος Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2012 Στρώσε κώλο. Αλλά για τη δουλειά που θέλεις τα έχεις όλα στο πιάτο έτσι & αλλιώς.
evoracing Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2012 Θέλω να κανω το notification center των iDevice για τα Windows και να ενημερώνεσε για τα e-mail, Facebook, Twiter και διάφορα άλλα... Τώρα χρησιμοποιώ το προγραμματακι που ανεφέρε ο nikomas50 και το βρίσκω αρκετά εύκολο και ωραίο. Ευχαριστώ Νίκο
Moderators Gi0 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2012 Moderators Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2012 Οκ Ευχαριστώ... Τώρα άμα μπορείς να μου πεις ακριβώς τι βιβλία θα χρειαστώ για να μάθω προγραμματισμό (άμα υπάρχουν και ελληνικά free καλώς) όπως σου είπα και ποιο πάνω μέχρι τώρα έχω βρει αυτά (δεν ξέρω κιόλας άμα βοηθάνε σε κάτι) Μπορεις να ξεκινησεις με μια ευκολη γλωσσα οπως η python η οποια παραλληλα μπορει να κανει σχεδον τα παντα. Ενα καλο, δωρεαν βιβλιο γι αυτο το σκοπο ειναι το Learn Python:The hard way (δωρεαν η html version). Η συγκεκριμενη δεν θα σε βοηθησει να φτιαξεις καποιο widget οπως λες σ αυτο το thread του φεβρουαριου ή το αντιστοιχο rocket dock που θελεις, αλλα σιγουρα θα σε βοηθησει να μαθεις προγραμματισμο. Εαν θελεις να πας σε C#, το Yellow Book (δωρεαν) ειναι μια καλη αρχη. Επισης το dotnetzone.gr ειναι μια καλη, ελληνικη πηγη πληροφοριας για τη συγκεκριμενη γλωσσα και φυσικα το stackoverflow στο οποιο θα λυσεις το 99% των αποριων σου για οποια γλωσσα θελησεις. Προφανως οοοολα τα παραπανω προυποθετουν διαβασμα,δουλεια και εργατοωρες. Λυσεις click-click-click για να μαθεις προγραμματισμο δεν υπαρχουν
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα