rednose Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2012 Γεια σας παιδια θελω την βοηθεια σας ψαχνω να ρουταρω το smart ii βρικα μια εκδοση και του περασα αλλα ειναι στα ιταλικα.εχει καποιος να μου προτινει ενα τροπο να το ρουταρω?καποιο οδηγο μηπως?
Gr_Soul Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2012 Πώς του πέρασες ιταλική έκδοση (ROM φαντάζομαι) χωρίς να κάνεις root;
rednose Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2012 Πώς του πέρασες ιταλική έκδοση (ROM φαντάζομαι) χωρίς να κάνεις root; εβαλα αυτο http://www.androidworld.it/forum/vodafone-smart-ii-295/vodafone-smart-ii-rom-root-latest-vodafone-updates-recovery-backup-59373/
Gr_Soul Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2012 Αφού έχεις βάλει αυτό, τότε είσαι root.
rednose Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2012 Αφού έχεις βάλει αυτό, τότε είσαι root. το εβγαλα ομως και ξανα εβαλα το αρχηκο μετα εκανα update και τωρα οταν παταω το power + volume up μου βγαζει ενα μηνυμα που αν συνεχισω μου κανει επαναφορα εργοστασιακων ρυθμισεων.τωρα τι κανω?
Gr_Soul Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2012 Δοκίμασε έναν από αυτούς τους τρόπους, ανάλογα με την έκδοση Android που έχεις: Root. Όλο και κάτι θα σε βολέψει.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα