DownUNDERground Δημοσ. 20 Ιουνίου 2003 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2003 Προσπαθώ να κάνω δίκτυο μεταξύ ενός desktop pc με Windows98 και ενός laptop με Windows XP.Δεν το έχω καταφέρει ακόμα βέβαια καθώς δεν έχω ξανασχοληθεί καθόλου με δίκτυα και κάπου υπάρχει κάποιο πρόβλημα που δεν μπορώ να βρω.Αλλά αυτό είναι ένα άλλο καπέλο στο οποίο μπορεί να επανέλθω αν δε βρω άκρη μόνος μου. Εκείνο που ήθελα, σε πρώτη βάση τουλάχιστον, είναι το εξής: Από όταν έκανα χθες τις απαραίτητες ρυθμίσεις στο desktop pc για να λειτουργεί σε δίκτυο, δεν μου σώζει πουθενά πλεόν τους κωδικούς και τα usernames πού είχε σωσμένα πριν.Ούτε σε ιστοσελίδες, ούτε στο outlook για τα mail, ούτε καν στους λογαριασμούς dial-up που έχω για να συνδέομαι στο νετ. Πώς διορθώνεται αυτό; Να σημειώσω, μήπως έχει σχέση και βοηθήσει, ότι πλέον μόλις ανοίγω τον υπολογιστή μου ζητάει network password στο οποίο πατάω cancel και μπαίνει κανονικά.Αλλά ακόμα και να μην έχει σχέση με το πρόβλημα θα ήθελα να μου πείτε πως μπορώ να βγάλω και αυτό το μήνυμα που εμφανίζεται σε κάθε άνοιγμα του υπολογιστή. Ευχαριστώ.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.