Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Εχω ενα θεμα με τον δισκο φυσικα εξωτερικος στο παρελθον ειχα ενα imac και ηταν συχρονισμενος με τον σκληρο .... Το προβλημα ειναι οτι το εχω εγκαταστηση στο pc αλλα δεν το διαβαζει σας παρακαλω δεν το κατεχω το θεμα μπορειτε να μου πειτε τι να κανω? Ευχαριστω

Δημοσ.

Αν δεν είναι σε εγγύηση ανοίγεις το κουτί και το βάζεις πάνω στο πισί σου για αρχή γιατί μπορεί να τα παίξε το κουτί. Κάντο αυτό και θα σου πω τι να κάνεις αν δεν τον δει ούτε εκεί:P

Δημοσ.

βασικα τωρα βλεπω την ενδειξη του δισκου ενω ειναι 1τερα μου λεει 0GB free ???????εχω αρχεια μεσα θα τρελαθω μπας και μπορω να επαναφερω ?

Δημοσ.

Τι αρχεία έχεις μέσα από mac;;;Ο δίσκος ήταν (είναι) σε φορμάτ από mac ή είναι σε ntfs;;;Αν τον βάλεις σε mac δουλεύει κανονικά;;;

ενω ειναι 1τερα μου λεει 0GB free

Ανέβασε φωτογραφία να δούμε τι λέει ακριβός,λογικά θα έχει χάσει απλά το διαμέρισμά του...

Δημοσ.

την τελευταια φορα ναι δουλευε κανονικα σε mac ....Τωρα που εχω pc μαλλον εχεις δικιο δεν βρηκε το διαμερισμα ομως εγω δεν το κατεχω να το επαναφερω αν μπορεις λιγο βοηθεια.....

Δημοσ.

Το imac σου χρησιμοποιεί mac os extended file system & όχι ntfs, οπότε τα windows δε μπορούν να τον διαβάσουν. Φυσικό είναι.

Κατέβασε αυτή την εφαρμογή για να μπορέσεις να πάρεις/διαβάσεις τα αρχεία σου. Αν θέλεις να χρησιμοποιείς το δίσκο στο pc, τότε αφού πάρεις αντίγραφο ασφαλείας των αρχείων αυτών πρέπει να τον φορμάρεις σε ntfs.

Δημοσ.

Για να τον κάνεις ntfs (αν δεν είναι ήδη) θα χάσεις ό,τι έχει μέσα ο δίσκος.

Αν θες ακολούθησε της παρακάτω οδηγίες,κάνε μια σάρωση με intel και αν δεν βρει τίποτα κάνε και με mac,αν τον δούλευες παλιά σε windows και χωρίς να αλλάξεις τίποτα χάθηκε ο δίσκος τότε λογικά θα είναι σε μορφή intel (ntfs).

http://www.insomnia.gr/wiki/_/various/testdisk-%ce%b5%cf%80%ce%b1%ce%bd%ce%b1%cf%86%ce%bf%cf%81%ce%ac-%ce%b4%ce%b9%ce%b1%ce%bc%ce%b5%cf%81%ce%b9%cf%83%ce%bc%ce%ac%cf%84%cf%89%ce%bd-%ce%bc%ce%b5-%cf%84%ce%bf-r281

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...