Δεινόσαυρος Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2012 Άνοιξε νέο θέμα τότε και συμπλήρωσε την φόρμα αναλυτικά. Είναι εντελώς λάθος το σκεπτικό σου. Σε κάρτα γραφικών πρέπει να ακουπήσεις τα λεφτά.
alldaynews Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2012 με λιγα λογια να μεινω σε asus m2n-sli deluxe Phenom 9550 oc σε 2,4 ghz 4 gb ram και να χωσω σε καρτα εεεε
alldaynews Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2012 Ευχαριστω παρα πολυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυ με εβγαλες και απο διλλημα και εξοδα περιττα.Με την προυποθεση να μην εχω προβλημα με motherboard,Να σε ρωτησω κατι ???Τις τελευταιες μερες κρασαρει ο driver της nvidia και δεν ξερω αν φταιει η καρτα γραφικων η η motherboard.Και εγινε ξαφνικα αλλα μπορει να φταει και το overclock που εκανα.Δοκιμασα και μια 8800 gts και κανει τα ιδια και φοβαμαι πως ειναι η μητρικη
alldaynews Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2012 Τελικά είναι πολυ ωραίο συναίσθημα να στήνεις ενα μηχανημα μονος σου και να κουμπωνεις τα κομματια και στο τελος με το Power να ξεκινανε ολα καλα.Πρίν λίγο τελειωσα την αναβαθμιση στο pc.Τελικα μπηκαν Motherboard-Msi 990FXA GD80-CPU:PHENOM X4 965 BLACK EDITION-8 GB DDR3 CORSAIR VENGEANCE(RED)-ΨΥΚΤΡΑ:AEGIR SD128264 και μενει πλεον και μια αναβαθμιση στην καρτα γραφικων 1
Red Devil Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2012 εχεις δικιο και εγω την πεμπτη τον εστησα και ειναι γμτ συνεσθημα 1
ninos30 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2012 Θα έλεγα κάτι τώρα εγώ αλλά δεν ξέρω αν διαβάζουν τίποτα ανήλικα... Καλά τα PC και το "κούμπωμα" των καλωδίων, αλλά το άλλο που συμπεριλαμβάνει και γυναίκες (άντρες για τις κυρίες) είναι μακράν καλύτερο Άντε γιατί σε λίγο θα ψάχνουμε κουτιά που εκτός από USB3.0 να έχουνε και τρύπες. Και ο νοών νοείτω! 3
Δεινόσαυρος Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2012 Θα έλεγα κάτι τώρα εγώ αλλά δεν ξέρω αν διαβάζουν τίποτα ανήλικα... Καλά τα PC και το "κούμπωμα" των καλωδίων, αλλά το άλλο που συμπεριλαμβάνει και γυναίκες (άντρες για τις κυρίες) είναι μακράν καλύτερο Άντε γιατί σε λίγο θα ψάχνουμε κουτιά που εκτός από USB3.0 να έχουνε και τρύπες. Και ο νοών νοείτω! Yπάρχει εδώ και χρόνια αυτό που λες σε 5.25 bay.
Thanos1972 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2012 Θα γεμιζει και το ρεζερβουαρ της υδροψυξης......και σταματαω να γινομαι χυδαιος. 2
alldaynews Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2012 Φυσικα και μακραν καλυτερη αισθηση το άλλο που συμπεριλαμβάνει και γυναίκες (άντρες για τις κυρίες) δεν το συζητω. πολλα +
dimpa16 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2012 Κοίτα, ο i5 3570K είναι ξεκάθαρα καλύτερος, δεν τίθεται ζήτημα. Απο κει και πέρα, εσύ εκτιμάς με βάση την τσέπη σου: Επεξεργαστής: http://www.skroutz.g...phrase=i5 3570k Μητρική: http://www.skroutz.g...7-Extreme4.html Μνήμη: http://www.skroutz.g...M2A1600C9B.html Μνημες γιατι να παρει?Αφου εχει τις ιδιες και νομιζω οτι πρεπει να ειναι και 1800αρες. Αστο...εχασα ολη τη συνεχεια...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα