phanispal Δημοσ. 5 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2013 Μικρή διαφορά μεταξύ 1080p και 1200p. Έλα σε 1440p/1600p να δούμε τι κάνει.
konstantinos77 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2013 Και αν η γιαγιά μου είχε @@ θα λεγόταν παππούς. Οπως σου ειπε και ο saiz τις διαφορες που ειχε το g80 στις εδωσε και ο Τitan ...Που ηταν η διαφοροποιηση τους ? Στην τιμη τους ...Δεν ειναι δηλαδη τοσο θεμα επιδοσεων που ανεφερες εσυ οσο θεμα τιμης .Χωρις υποθεσεις εξαλλου δεν μπορεις να αξιολογησεις ενα αποτελεσμα μεμονωμενα ..
Psycho_Warhead Δημοσ. 5 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2013 Καμία σχέση.. Το G80 αύξησε δραματικά και την ποιότητα απεικόνισης, όχι μόνο τις επιδόσεις.. Ήταν άλλη κατηγορία τελείως, πως να το κάνουμε, η Τατιάνα είναι μία από τα ίδια με απλά αυξημένες επιδόσεις.
phanispal Δημοσ. 5 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2013 Ισχύει. Μέχρι να βγουν οι Χ1300/Χ1600/Χ1800/Χ1900, υπήρχε διαφορά στην ποιότητα απεικόνισης. Όταν ήρθαν αυτές, έδιναν την ίδια ποιότητα, αλλά με διαφορετικό frame rate.
qsis Δημοσ. 5 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2013 Σε 1920*1080 ίσως. δυστυχώς οι σημερινές κάρτες και γενικά το σημερινό hw ακόμα και αν ξεφεύγει λίγο σε τιμή γυρίζει γύρω από το 1080p πρέπει κάποια στιγμή να γίνει ένα γενικότερο άλμα και να είναι συμφέρον πια να κοιτάμε σε μεγαλύτερες αναλύσεις
phanispal Δημοσ. 5 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2013 Εξαρτάται βέβαια κι απ' τις απαιτήσεις του καθενός. Έχω ξαναπεί αρκετές φορές ότι η (κλοκαρισμένη) 7950 μια χαρά σε καλύπτει σε 1440p, αρκεί να βολεύεσαι με 30-40 fps, ώστε τουλάχιστον να μην έχεις εμφανή σπασίματα. Προσωπικά προτιμώ τα ~40 fps σε 2560*1440, παρά 60+ σε 1920*1080. Και επειδή είναι άλλη φάση να παίζεις σε 1440p, και επειδή κάνω κι άλλα πράγματα με το PC απ' το να παίζω παιχνίδια. 1
konstantinos77 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2013 Καμία σχέση.. Το G80 αύξησε δραματικά και την ποιότητα απεικόνισης, όχι μόνο τις επιδόσεις.. Ήταν άλλη κατηγορία τελείως, πως να το κάνουμε, η Τατιάνα είναι μία από τα ίδια με απλά αυξημένες επιδόσεις. Eλα ενταξει ενα crysis ειδαμε ,εξαλλου δεν μπορεις σε καθε γενια να βλεπεις το ιδιο performance boost το εχει πει και ο Ailuros ...Στο φιναλε με Τitan -580 μια χαρα αυξηση επιδοσεων ειχαμε δυστυχως ομως ηταν και στην τιμη το ιδιο ...Τεσπα.. Αν παντως η τα rebrands της 7χχχ ειναι οι σειρες 8χχχ τοτε για κανενα 20% αυξηση τα βλεπω ...Εσεις τι λετε ?
qsis Δημοσ. 5 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2013 @phanispal καλά δε διαφωνώ, επίσης όπως έχουμε πει στην ανάλυση που είσαι εσύ δεν χρειάζονται και τόσο τα φίλτρα και αυτό μπορεί να σου δώσει πολύτιμα fps σε 1080p η 7950 πολλές φορές είναι και overkill, οπότε αν μου περίσσευαν χρήματα αυτή τη στιγμή θα τολμούσα τη μεγαλύτερη ανάλυση, πιστεύω ότι θα έκανα τις παραχωρήσεις που έκανα με την 6950 σε 1080, ίσως και λιγότερες όμως γενικά σε αυτά τα χρήματα οι κατασκευαστές έχουν περισσότερο το νου τους σε 1080**, παρά σε παραπάνω επίσης πάντα μπορεί να βγει και κάτι αρκετά πιο βαρύ σε σχέση με τα βαριά παιχνίδια που έχουμε τώρα **βέβαια σε 7950 με 3GB μνήμη έχουν στο νου τους και το cf που σίγουρα απευθύνεται σε μεγαλύτερες αναλύσεις σε αντίθεση με τις nvidia που λανθασμένα επιμένουν στα 2 , τα οποία σε γενικές γραμμές φτάνουν για 1080, αλλά παραπάνω μπορεί να υπάρξει θέμα
Psycho_Warhead Δημοσ. 5 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2013 Ένα Crysis είδαμε λέει.. Από το Crysis και πίσω έβλεπες αντίστοιχα παιχνίδια.. Doom 3/Far Cry/Half Life κλπ κλπ, όλα Next-Gen και παιχνιδάρες, τώρα τι βλέπεις ?Κονσολοπαίχνιδα σε 1440/1600P/Surround κλπ
qsis Δημοσ. 5 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2013 εντάξει ρε συ psycho, τώρα έχουμε νέες κονσόλες που ακόμα και αν δεν είναι τα τέρατα που ήταν οι προηγούμενες, δεν παύουν να είναι τέρατα σε σχέση με τις υπάρχουσες, άρα μπορούμε να περιμένουμε μια σαφή βελτίωση τους επόμενους μήνες αυτό που με προβληματίζει εμένα είναι ότι δεν βγαίνει καινούριο dx, να υπάρξει και κάποιο σοβαρό κίνητρο για amd και nvidia να κάνουν μεγάλα άλματα το ότι παραμένουμε στα 28nm πιστεύω ότι είναι λόγω αυτού και φυσικά λόγω των παιχνιδιών που υπάρχουν τώρα τα οποία δε ζορίζουν ουσιαστικά τις τελευταίες mid to high end κάρτες και τα οποία κάνουν αλοιφή οι enthusiast στυλ 780/titan
phanispal Δημοσ. 5 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2013 Εγώ πάντως θα ήμουν ικανοποιημένος με ένα 20% αύξηση στην απόδοση της νέας σειράς. Δεν ξέρω, δεν περιμένω πολλά πράγματα από την AMD, αν και πρέπει να κάνει πολλά.
Prospector8 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2013 Ην αδερ νιους, http://www.thelab.gr/eidiseis/oi-amd-volcanic-islands-gpus-tha-kykloforisoun-124456.html?utm_source=twitterfeed&utm_medium=facebook
konstantinos77 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2013 Ένα Crysis είδαμε λέει.. Από το Crysis και πίσω έβλεπες αντίστοιχα παιχνίδια.. Doom 3/Far Cry/Half Life κλπ κλπ, όλα Next-Gen και παιχνιδάρες, τώρα τι βλέπεις ?Κονσολοπαίχνιδα σε 1440/1600P/Surround κλπ Ρε για διαφορα performance bοοst του τοτε με το σημερα δεν μιλησες? Εγω με τα τωρινα παιχνιδια θα συγκρινω το performance boost που μου εδωσε η Titan με τι θα το συγκρινω ? Με το half Life και το doom ? Aπλα εκεινη την εποχη ανεφερα το crysis σαν next gen game ,ασε που ηταν unoptimized οποτε δεν αποτελει κριτηριο δυναμης gpu ...
venumis Δημοσ. 5 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2013 Συγκρίνεις την ''εξέλιξη'' της σειράς HD5xxx με την εξέλιξη του G80 ? Καμία σχέση.. Την σύγκριση που την είδες, ειπα ότι η τελευταία φορά που υπήρξε μεγάλη αλλαγή ηταν από την σειρά HD5xxx. Διαβάζετε κάποιοι το κείμενο θα ήθελα να ήξερα! Η ουσία είναι πάντως ότι μια χαρά είναι οι κάρτες που βγαίνουν. Στους τίτλους τον παιχνιδιών υπάρχει πρόβλημα, δεν υπάρχει μερακι/εμπνευση και επιλογές. Βγαινει ενας εμπορικός τιτλος απο κάθε κατηγορία και τέλος. Εχει μεταφερθεί το ενδιαφερον στα benchmark και οχι στην ουσιαστικη ψυχαγωγία της απεικόνισης. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα