Προς το περιεχόμενο

SSD Samsung 128GB -> Eur93 απο You

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Δυστυχώς το κουπόνι πλέον έχει λήξει.

ποτε το δοκιμασες? εγω την παρασκευη εβαλα την παραγγελια και το σαββατο παρελαβα το δισκο...!!!!

• Απαντ. 119
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

ποτε το δοκιμασες? εγω την παρασκευη εβαλα την παραγγελια και το σαββατο παρελαβα το δισκο...!!!!

χτες το βράδυ! περιμένω πλέον να δω σε ποια τιμή θα έχει τον kingston v+200 120gb το αμαζον, υπολογίζω κοντά τις 60 λίρες.

Δημοσ.

χτες το βράδυ! περιμένω πλέον να δω σε ποια τιμή θα έχει τον kingston v+200 120gb το αμαζον, υπολογίζω κοντά τις 60 λίρες.

Τί λέει σαν SSD ο kingston v+200 120gb ;

Δημοσ.

εγω να ρωτησω το εξης μια και συζηταμε για ssd και λαπτοπ. υπάρχουν λαπτοπ με δισκους sata3 γιατι π.χ. στα vaio που κοιταω συνηθως λογο της πολυ καλης οθόνης - γραφει απλα sata.

• Super Moderators
Δημοσ.

βγήκε και review σήμερα το πρωί από το anandtech, αλλά καλύτερα να ανοίξουμε καινούριο topic στο section των μονάδων αποθήκευσης...

http://www.insomnia.gr/topic/459732-ssd-samsung-840-series/?do=findComment&comment=4977051

• Super Moderators
Δημοσ.

λέω να αγοράσω τον 830, να περιμένω λες? έχεις κάποιο Link με τα specification.

μου αρέσει που ακριβώς κάτω από το post του έδωσα link με το topic που ανοίξαμε για τον 840...

• Like 1
Δημοσ.

τον εβαλα χτες με φρεσκια εγκατασταση 7 64Bit, στο HTPC της υπογραφης μου (SATA2) και εβγαλε αυτα τα αποτελεσματα..

post-121902-0-67939800-1348560149_thumb.jpg

• 3 εβδομάδες αργότερα...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...