Προς το περιεχόμενο

SSD Samsung 128GB -> Eur93 απο You

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

σε σχεση με τον vertex 2 o sammy ειναι γρηγοροτερος?

Για χρησιμοποιηση του σε laptop m with 5400 hdd α δω σημαντικές διαφορές? Η εγκατασταση σε φορητο, ειναι ευκολη?

ακόμα και έναν παλιό ssd να βάλεις στο φορητό σου θα δεις σημαντική διαφορά με τον 5400 που έχεις ήδη.Αν τώρα ο φορητός σου έχει sata2 controller πρακτικά δεν πρόκειται να καταλάβεις διαφορά όποιον ssd και να επιλέξεις.

• Απαντ. 119
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

σε σχεση με τον vertex 2 o sammy ειναι γρηγοροτερος?

Για χρησιμοποιηση του σε laptop m with 5400 hdd α δω σημαντικές διαφορές? Η εγκατασταση σε φορητο, ειναι ευκολη?

!!! διοτι ρωτας αυτο που συνεβει στα δικα μου PC

πηρα εναν vertex2 για το desktop, και στο καπακι εναν samsung 830 64GB που πηρε τη θεση του και ο vertex2 πηγε στο laptop

Λοιπον, δεν μπορω να πω οτι καταλαβαινω διαφορά στο desktop απο αυτη την αλλαγη στους SSD, ακομα κι αν εχω sata3

.

Στο δε λαπτοπ, σιγουρα ανοιγουν πιο γρηγορα τα windows, και ξεκιναει ο firefox, o thunderbird και το word αμεσως, αλλα ολα αυτα ειναι ωραια μονο επειδη τωρα εχουν πεσει τοσο οι τιμες.

Δεν αξιζει να παρεις τιποτα πανακριβους SSD

Δημοσ.

οσοι τον βάλατε, μπορείτε να κάνετε ποστ ενα benchmark 500mb file με το CrystalBench ?

(και να αναφέρετε σε SATA2 ή SATA3 )

• Moderators
Δημοσ.

Σου απαντησαν ηδη γι αυτο δεν απαντησα στο θεμα του dual boot, μια χαρα κανονικοτατα, 3 partitions του εχω.

Παρε ενα screenshot μου απο τον Ιουνιο, απο το as ssd

2n8pmbd.png

Ειναι σε sata3, εχω AMD chipset (mobo M4A89GTD PRO/USB3)

Δημοσ.

thanks matrix.

Λοιπον, πες μου αν το εκανα σωστά.

Bootαρα με το Ubuntu12 cd, εφτιαξα ενα EXt4 partition με 10gb και ενα Swap 384mb.

To σπαστικό ειναι οτι δεν μπορώ να εχω default επιλογη το Win 7 να μπουτάρει.. αρκγχχ..

Δημοσ.

Bootαρα με το Ubuntu12 cd, εφτιαξα ενα EXt4 partition με 10gb και ενα Swap 384mb.

Μη βάλεις swap σε SSD. Αν δεν έχεις μηχανικό, μη βάζεις καθόλου εκτός κι αν είσαι <2GB σε μνήμη

To σπαστικό ειναι οτι δεν μπορώ να εχω default επιλογη το Win 7 να μπουτάρει.. αρκγχχ..

Ποιον boot loader βάζει το Ubuntu; Βρες το configuration του και άνοιξε thread σε πιο κατάλληλη κατηγορία του forum γιατί εδώ βγαίνουμε off-topic.

• Like 1
Δημοσ.

Ενδιαφέρεται φίλος για σχετικά άμεση αγορά .

Μεταξύ των 2 παρακάτω ,ποιόν ;

http://www.amazon.co...M/ref=de_a_smtd

ή

http://www.amazon.co...=A3P5ROKL5A1OLE

Παρα πολυ ωραια τιμη ο sandisk!!!! Περιπου 77 ευρω - 120GB για ενα πολυ δυνατο SSD, ειναι σιγουρα περιπτωση 60GB-KILLER!
Δημοσ.

Παρα πολυ ωραια τιμη ο sandisk!!!! Περιπου 77 ευρω - 120GB για ενα πολυ δυνατο SSD, ειναι σιγουρα περιπτωση 60GB-KILLER!

Δυστυχώς είναι πλέον out of stock (Usually dispatched within 1 - 2 months.)... :(

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...