pet35ros Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2012 pet35ros, μεχρι 19-9 το γραφει κατω στους ορους στο newsletter που εδωσα καπου στα πρωτα μηνυματα. Σευχαριστω πολυ παληκαρι μου να σε εχει παντα ο Θεος καλα...
Moderators matrixxx Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2012 Moderators Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2012 Να σαι καλα φιλε. Χαλαρωσε παντως, προφανως δεν καταλαβε ο φιλος τι ρωτησες και γιατι, γι αυτο και ηταν "ακυρος", ολοι κανουμε λαθη...
sokos1 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2012 @matrixx Dual boot στον SSD παιζει καλά? εχω αφήσει 12gb free κατα το partitioning των 7 με το σκεπτικό να βάλω και ενα μικρο installation ubuntu. Πως φαίνετε σαν ιδέα το σκεπτικό? φαντάζομαι πρέπει να βάλω κάποιο linux που να υποστηρίζει αυτοματα το trim, Σωστά? Κάποια ιδέα/προτίμηση μπορει να προτείνει κάποιος?
frap73 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2012 Μια χαρά παίζει και dual και tripple και όσα θες. Ο χώρος θα σε περιορίσει... Οποιαδήποτε διανομή βάλεις με ηλικία < 2 έτων, έχει αρκετά πρόσφατο kernel παίζει trim σωστά. Κατά την εγκατάσταση θα πρέπει να επιλέξεις για filesystem το ext4 και αφού ολοκληρωθεί η διαδικασία, να ενεργοποιήσεις κάποια options στο filesystem εάν δεν τα έχει βάλει από μόνη της η διανομή. Υπάρχουν αρκετοί οδηγοί για αυτό, φτάσε εκεί και εδώ είμαστε.
yiannis71 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2012 Παιδες συμπληρωνω την φορμα παραγγελιας δεχεται και τον κωδικο κουπονιου αλλα δεν αλλαζει κατι στην τιμη πρεπει να τελειωσε η προσφορα...
sokos1 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2012 @frap73, τι πρότεινεις? CentOs or Ubuntu LTS ? η openSuse? Ελπίζω το 100MB partition Που κανουν τα 7 να μην το πειράξει.. Παιζει ρολο τυπος Trim μεταξύ 7 και Linux, μηπως μου πειράξουν το alignment ?
loubas Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2012 Παιδες συμπληρωνω την φορμα παραγγελιας δεχεται και τον κωδικο κουπονιου αλλα δεν αλλαζει κατι στην τιμη πρεπει να τελειωσε η προσφορα... Μόλις τον παρήγγειλα και δουλεύει κανονικά..
ptz13 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2012 Μόλις τον παρήγγειλα και δουλεύει κανονικά.. Και σε μένα δούλεψε κανονικά.
yiannis71 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2012 Έχετε δίκιο! είχε κολλησει ο firefox και κατάφερα τρομάρα μου να τον αγοράσω 107,99 , τεςσπα έστειλα ε μαι λ στο τμήμα πωλήσεων για να μου τον στείλουν με την μειωμένη τιμή.
roybatty Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2012 να φανταστώ ότι αυτές οι εγραφές έγιναν σε πάνω από 1 SSD για το κάθε μοντέλο ώστε να εξαιρέσουμε την περίπτωση του προβληματικού κομματιού? να φανταστώ ότι τρολάρεις; Διάβασε το thread που παρέθεσα.
Super Moderators Thresh Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2012 Super Moderators Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2012 να φανταστώ ότι τρολάρεις; Διάβασε το thread που παρέθεσα. απλή απορία ήταν...
iznodur Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2012 Πριν δύο μέρες αγόρασα τον δίσκο από amazon.co.uk στα 101 ευρώ τελική αλλά το netbook kit που έχει και μετατροπέα από SATA σε USB και το Norton Ghost, ενδεικτικά το netbook kit κοστίζει σε λίγα καταστήματα που το βρήκα στο skroutz στα 150 με 160 ευρώ. Το θεωρώ καλύτερη προσφορά ...
trollakisGR Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2012 Πριν δύο μέρες αγόρασα τον δίσκο από amazon.co.uk στα 101 ευρώ τελική αλλά το netbook kit που έχει και μετατροπέα από SATA σε USB και το Norton Ghost, ενδεικτικά το netbook kit κοστίζει σε λίγα καταστήματα που το βρήκα στο skroutz στα 150 με 160 ευρώ. Το θεωρώ καλύτερη προσφορά ... εσυ φιλε μαλλον πιαστηκες θυμα. :lol: 1
iznodur Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2012 εσυ φιλε μαλλον πιαστηκες θυμα. :lol: Μπορείς να μου το εξηγήσεις αυτό καλό μου troll ;
Xorxhs! Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2012 σε σχεση με τον vertex 2 o sammy ειναι γρηγοροτερος? Για χρησιμοποιηση του σε laptop m with 5400 hdd α δω σημαντικές διαφορές? Η εγκατασταση σε φορητο, ειναι ευκολη?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα