Προς το περιεχόμενο

SSD Samsung 128GB -> Eur93 απο You

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 119
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• Super Moderators
Δημοσ.

:mad:

Eιχα παραγγειλει χθες και παιρνω τηλ σημερα να ρωτησω σχετικα με το BULK.

Μου ειπαν οτι ερχεται σε ζελατινα και οχι στο κουτι του και ακυρωσα.

Δευτερη φορα που δεν μου καθεται ο samsung.

Δεν με θελει αυτος ο δισκος με τιποτα.

Θα παω να παρω νομιζω τον vertex4...

σαν τους σκληρούς δίσκους δλδ, big deal...

• Moderators
Δημοσ.

σαν τους σκληρούς δίσκους δλδ, big deal...

Δεν καταλαβες, εννοει οτι του ειπαν μ@λ@κια και ακυρωσε χωρις λογο! (δεν υπαρχει "bulk" ssd οπως το ξερουμε σε dvd-rw και hdds)

"Bulk" (λαθος ο ορος εντελως) ειναι ο σκετος (BASIC) που ειναι αυτος. http://www.amazon.co...47973825&sr=8-1

σε αντιθεση με τις δυο αλλες εκδοσεις την desktop και την notebook. Εχουν ειπωθει οι λεπτομεριες κατα κορον στις κατα καιρους προσφορες του αμαζον.

• Like 2
Δημοσ.

:mad:

Eιχα παραγγειλει χθες και παιρνω τηλ σημερα να ρωτησω σχετικα με το BULK. (Δεν μου αρεσουν τα bulk)

Μου ειπαν οτι ερχεται σε ζελατινα και οχι στο κουτι του και ακυρωσα.

Δευτερη φορα που δεν μου καθεται ο samsung.

Δεν με θελει αυτος ο δισκος με τιποτα.

Θα παω να παρω νομιζω τον vertex4...

εσύ δε του κάθεσαι,όχι ο samsung :P

στο κατω κατω ανοιξε το δεμα στο κουριερ και αν ειναι μπλουκμουκ,στειλτον πισω.(που δεν θα ηταν)

• Like 1
  • Super Moderators
Δημοσ.

Δεν καταλαβες, εννοει οτι του ειπαν μ@λ@κια και ακυρωσε χωρις λογο! (δεν υπαρχει "bulk" ssd οπως το ξερουμε σε dvd-rw και hdds)

"Bulk" (λαθος ο ορος εντελως) ειναι ο σκετος (BASIC) που ειναι αυτος. http://www.amazon.co...47973825&sr=8-1

σε αντιθεση με τις δυο αλλες εκδοσεις την desktop και την notebook. Εχουν ειπωθει οι λεπτομεριες κατα κορον στις κατα καιρους προσφορες του αμαζον.

ακόμα χειρότερα δλδ :P

• Like 1
Δημοσ.

Δεν καταλαβες, εννοει οτι του ειπαν μ@λ@κια και ακυρωσε χωρις λογο! (δεν υπαρχει "bulk" οπως ξερουμε dvd-rw και hdds)

Βγηκε μια ξεκολ***α στο τηλ και λεει μισο λεπτο (καποιον ρωτησε-μαλλον καποια αλλη ξεκ...α) και μου απαντησε οτι ειναι ανοιχτος σε ζελατινα.!!!

Δεν μπορω να ξαναπαραγγειλω ε?

Τυχη βουνο εχω...

• Moderators
Δημοσ.

Γιατι να μην μπορεις να ξαναπαραγγειλεις;; Δεν ηταν κανενα προσωπικο κουπονι... Ουτε καμια υπερπροσφορα. Να πουλησουν θελουν. ;)

• Like 1
Δημοσ.

Βγηκε μια ξεκολ***α στο τηλ και λεει μισο λεπτο (καποιον ρωτησε-μαλλον καποια αλλη ξεκ...α) και μου απαντησε οτι ειναι ανοιχτος σε ζελατινα.!!!

Δεν μπορω να ξαναπαραγγειλω ε?

Τυχη βουνο εχω...

Παίρνεις τηλέφωνο "με παραπληροφόρησαν ΑΑΑΑ ΟΥΟΥΟΥΟΥ τι είναι αυτά???" (αν σου πουν μα μου σου του) και λογικά θα σου ξανά φτιάξουν την παραγγελία.

αν και όπως γράφει ο matrixxx δεν θα έχεις πρόβλημα.

Δημοσ.

μην ξεχασεις εκαι αναμεσα στα "ΑΑΑΑ ΟΥΟΥΟΥΟΥΟΥΟΥ" να βαλεις και το:

-για την ταλαιπωρια μου θα ηθελα και ενα μικρο δωρακι....οτι να ναι...και η ξεκολ***α δεν με χαλαει!

και τετοια

• Like 1
Δημοσ.

με 100 ευρω παντως πηρα απο το amazon.co.uk τον vertex 4 128gb, και με 5 χρονια εγγυηση. κριμα για λιγα ευρω παραπανω να σου μεινει στα χερια..

• Moderators
Δημοσ.

με 100 ευρω παντως πηρα απο το amazon.co.uk τον vertex 4 128gb

Ο vertex 4 δεν ειχε ποτε 100 ευρω στο Αγγλικο αμαζον [ελαχιστη τελικη τιμη ηταν 102 απο το Γερμανικο μεχρι πριν 5-10 ημερες, τωρα εχει ανεβει]

Στο Αγγλικο εχει 108€, ειχε ελαχιστη 106€ πριν λιγες μερες, +17 ευρω διαφορας ειναι παρα πολλα. Δεν αξιζουν με τιποτα, αντιθετως. Οριακα καλυτερες επι μερους ταχυτητες, αλλα μικροτερος βαθμος αξιοπιστιας για τον OCZ.

...κριμα για λιγα ευρω παραπανω να σου μεινει στα χερια..

Για τον samsung μιλας;;;;;

Η αξιοπιστια του sammy ειναι ανωτερη απο οποιονδηποτε OCZ αποδεδειγμενα. Η εγγυηση καλυπτει το υλικο, οχι τα δεδομενα σου. :-)

• Moderators
Δημοσ.

Αν τον παραγγειλω πως θα τον βαλω τον σε desktop?

Οπως θα εβαζες εναν οποιοδηποτε sata δισκο.

Εκτος κ εαν εννοεις κατι αλλο.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...