Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλημέρα παιδιά,

Παράγγειλα που λέτε 110 φωτογραφίες από το συγκεκριμένο κατάστημα -ήταν προσκλητήρια βάφτισης. Έγραφε ότι θα χρειαστούν 1-2 εργάσιμες μέρες για την εκτύπωση κι άλλες 3-4 για να έρθει μέσω ταχυδρομείου. Ε, χρειάστηκε 5 (!!) για εκτύπωση και δεν ήρθαν ποτέ...

Ευγενικότατοι στα εμαιλ και 1000 συγγνώμες και μλκς, είναι δυνατόν να στέλνουν δέμα και να μην έχουν αριθμό αποστολής; Να δω κι εγώ που διάολο χάθηκε (αν το έστειλαν ποτέ).

Υποσχέθηκαν ότι θα τις ξαναεκτυπώσουν και θα τις ξαναστείλουν. Φυσικά, ακόμα δεν ΄χω πάρει στα χέρια καμιά φώτο. Συνολικά, έχουν συμπληρωθεί 2 μήνες με αυτή την ιστορία.

Μπορώ με κάποιο τρόπο να ζητήσω αποζημίωση; Σας έχει τύχει κάτι αντίστοιχο; Δεν είναι τόσο το χρηματικό κόστος (δε θα πεθάνω για 13 ευρώ) αλλά το γ@μώτο της ιστορίας.

Δημοσ.

2 μήνες;;; :confused: Έχουμε γεμίσει απο "σωστούς" επαγγελματίες βλέπω!

Άποψή μου είναι να μην δώσεις συνέχεια. Χέστ... τους, ε χαιρέτα τους ήθελα να πω.

Δημοσ.

Η μλκ είναι ότι έκανα εξυπηρέτηση με τα προσκλητήρια και τα παιδιά όχι μόνο προσκλητήρια δεν είδαν, και φυσικά κατηγορήθηκα εγώ χωρίς να φταίω, αλλά αν δεν έρθουν ποτέ μπορεί να υποψιαστούν ότι δεν τα παράγγειλα ποτέ!

Και φυσικά δεν πήρα λεφτά, θα τα έκανα δώρο για τη βάφτιση. Κι αγόρασα τσάμπα και τους 110 ροζ φακέλους (να δούμε τι θα τους κάνω...)

Και το κερασάκι στην τούρτα: Μου έκλεψαν το λαπτοπ όπου είχα το αντίγραφο της φωτογραφίας που είχα φτιάξει και δεν μπορώ να τα εκτυπώσω αλλού...

Υ.Γ. Το ότι έχω ίδια μέρα γενέθλια με τον αθάνατο δρακουμέλ της πολιτικής σκηνής λέτε να έπαιξε ρόλο;

Δημοσ.

Η μλκ είναι ότι έκανα εξυπηρέτηση με τα προσκλητήρια και τα παιδιά όχι μόνο προσκλητήρια δεν είδαν, και φυσικά κατηγορήθηκα εγώ χωρίς να φταίω, αλλά αν δεν έρθουν ποτέ μπορεί να υποψιαστούν ότι δεν τα παράγγειλα ποτέ!

Και φυσικά δεν πήρα λεφτά, θα τα έκανα δώρο για τη βάφτιση. Κι αγόρασα τσάμπα και τους 110 ροζ φακέλους (να δούμε τι θα τους κάνω...)

Και το κερασάκι στην τούρτα: Μου έκλεψαν το λαπτοπ όπου είχα το αντίγραφο της φωτογραφίας που είχα φτιάξει και δεν μπορώ να τα εκτυπώσω αλλού...

Υ.Γ. Το ότι έχω ίδια μέρα γενέθλια με τον αθάνατο δρακουμέλ της πολιτικής σκηνής λέτε να έπαιξε ρόλο;

Μπα!!! ιδεα σου :-D :eek: :shock:

mitsotakis1.jpg

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...