pantelis_vl Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2012 καλημερα, μου έδωσαν ενα λαπτοπ με windows 7 και αφου πηγα στις ιδιοτητες του υπολογιστη μου εμφανιζει οτι απο τα 3GB μνημης κανει χρηση μονο τα 763MB. μπορω να το ανεβασω καπως?
άδικος Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2012 εκτέλεση->msconfig Στη καρτέλα boot του παραθύρου που άνοιξε πάε στις επιλογές για προχωρημένους & βεβαιώσου πως το maximum memory δεν είναι επιλεγμένο ή δεν γράφει κάτω από 3gb (πιθανόν να είναι στο 1. Εσύ βασικά απενεργοποίησε το). Κάποια ποσότητα ram ίσως δεσμεύεται επίσης λόγω onboard κάρτας γραφικών.
evoracing Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2012 Αδικε εμενα ειναι 2,87/3.00 να το ανεβάσω η να το αφήσω έτσι?
άδικος Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2012 Εννοείς έχεις εγκατεστημένη 3gb ram; Λογικά τα 130mb πάνε στα γραφικά που ανέφερα από πάνω. Τσέκαρε & μόνο σου όπως γράφω από πάνω. Αν δεν είναι ενεργοποιημένο (δε βλέπω το λόγο) το max memory είσαι κομπλέ.
evoracing Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2012 Εννοείς έχεις εγκατεστημένη 3gb ram; Λογικά τα 130mb πάνε στα γραφικά που ανέφερα από πάνω. Τσέκαρε & μόνο σου όπως γράφω από πάνω. Αν δεν είναι ενεργοποιημένο (δε βλέπω το λόγο) το max memory είσαι κομπλέ. Έκανα format σε ένα παλικάρι (Laptop) και λέει 1.30 από τα 4.00 έκανα τα βήματα που λες αλλά το maximum memory δεν ήταν επιλεγμένο μπήκα στα Bios και λέει ότι έχει 4GB ram... Τι κάνω? Η έκδοση Bios από ότι μου λέει είναι ATI VGA VERO012.020.000.030.037586
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα