galimanas Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2012 εχω αγορασει το ηχειο logitech z205 που κρεμιεται στην οθονη...υπαρχει καποιο προβλημα να σκευωρει η οθονη?κανει να το κρεμαει εκει μιας και εχει εσοχη για αυτο το λογο το ηχειο?ευχαριστω
TheELF Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2012 υπαρχει καποιο προβλημα να σκευωρει η οθονη Να τι;;; Γενικά αν κάνει ή όχι εξαρτάτε από την θωράκιση που έχει η οθόνη αφού είναι ιδική για αυτόν τον λόγο δεν πρέπει να υπάρχει πρόβλημα. Το χειρότερο που μπορεί να συμβεί είναι να βγάλει μαγνητισμό στην οθόνη δηλαδή πολύχρωμα σχήματα στην μορφή του μαγνητικού πεδίου,κάθε οθόνη όμως έχει και μια επιλογή μέσα από το μενού της που κάνει degauss (από μαγνητισμό) που «καθαρίζει» την οθόνη από τον μαγνητισμό.
άδικος Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2012 ...κάθε οθόνη όμως έχει και μια επιλογή μέσα από το μενού της που κάνει degauss (από μαγνητισμό) που «καθαρίζει» την οθόνη από τον μαγνητισμό. Εννοείς τις παλαιού τύπου crt. Οι lcd δεν έχουν τέτοια επιλογή, χρειάζεσαι ειδικό εργαλείο ή πατέντα. Αν & γενικά ο κανόνας είναι πως οι τελευταίες δε χρειάζονται έτσι & αλλιώς απομαγνητισμό. σκευωρία-> σκευωρώ... το ρήμα ίσως...
TheELF Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2012 Εγώ έλεγα μπας και φοβάται μην του «την πέσει» η οθόνη....
άδικος Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2012 Εντάξει, σκεβρώσει εννοεί... δεν νομίζω να είναι τόσο βαρύ το ηχείο για να πάθει τπτ. Γι'αυτό το λόγο είναι. Δεν έχει ανάγκη.
galimanas Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2012 http://www.youtube.com/watch?v=X2fYsnHQypk για αυτο το ηχειο μιλαω....
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα