Προς το περιεχόμενο

Samsung GT-i5800 - User ringtones

gvarth

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Καλημέρα και καλή εβδομάδα

Έχω "σπαταλήσει" αρκετό χρόνο για να "πείσω" το εν λόγω android κινητό να δεχτεί σαν ήχο κλήσης κάποιο MP3 τραγούδι που θα επιλέξω από την SD καρτούλα.

Το έχει δοκιμάσει κάποιος ; Μήπως είναι κλειδωμένη σαν δυνατότητα ;

Στο εγχειρίδιο χρήσης δεν βρήκα τίποτε το διαφωτιστικό.

Προτάσεις - ιδέες ευπρόσδεκτες :-)

Ευχαριστώ .

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Έχω καιρό να δουλέψω android αλλα θυμάμαι μια εφαρμογή λέγεται ringroid.αυτο σου κόβει το κομμάτι εκεί που θέλεις και όσο θέλεις και το κάνει ήχο κλήσης για δοκίμασε το και πες μου

Sent from my iPhone using Insomnia

Τελικά , έτσι γίνεται ...

Ευχαριστώ Πολύ

Υ.Γ. : Η διαδικασία ορισμού ήχων κλήσης στο συγκεκριμένο android είναι σχεδόν χάσιμο χρόνου ... Αφού όρισα ήχο μετά με ρώτησε ποιές επαφές θα αφορά και εκεί , αφού δεν μπορούσα να κάνω μαζική επιλογή τα παράτησα και πέταξα το περίφημο android σε ένα συρτάρι . Καλό του ταξίδι ... :mad:

• Moderators

Βγαλε το απο το συρταρι. Ειτε με εναν file manager βρισκεις το mp3 που θελεις και κρατας πατημενο το δαχτυλο σου σε αυτο και στην επιλογη που βγαινει θετεις Ορισμο ως Ringtone, ειτε απο την εφαρμογη μουσικης πατας το Μενου και το οριζεις ως Ringtone (αν και αυτο δεν το εχουν ολες οι συσκευες), ειτε πας Settings> Sounds> Ringtone και βρισκεις το mp3 που θες.

ΠΡΟΣΟΧΗ: Για να δουλεψει η τριτη επιλογη, φτιαχνεις ενα φακελο στην SD που να λεγεται Αudio. Μεσα φτιαχνεις εναν φακελο που λεγεται Ringtones και πετας εκει τα mp3 που θελεις

:)

• Like 1

• 2 εβδομάδες αργότερα...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...