Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Μου έπεσε εδώ και κανα μήνα πορτοκαλάδα, το έκλεισα αμέσως και το γύρισα ανάποδα και έπαιζα τα πλήκτρα για να πέσει ότι είχε κάτσει μέσα απο υγρό

Δέν μου έπεσε αρκετή αλλά απο τότε έχω πρόβλημα με το r και το u, για να το πάρει πρέπει να πατήσω ταυτόχρονα και το caps lock ή οποιοδήποτε άλλο πλήκτρο

Καμιά ιδέα για το τι έχει πάθει? Να το ανοίξω για καθάρισμα ή είναι κάτι σοβαρότερο?

Toshiba satellite l505-10v

Δημοσ.

τι πορτοκαλαδα ηταν? :P

για αλλαγη πλητρολογιου σε κοβω και εγω.. για κανε μια βολτα απο ebay να δεις τι παιζει και απο τιμες..

Δημοσ.

εμενα επεσε καφες πριν εναμιση χρονο και τωρα (μετα απο τοσο καιρο) βγαζει καποιους χαρακτηρες διπλους.

Αλλαξα πληκτρολογιο αλλα τιποτα.

Εχω ανοιξει θεμα γι' αυτο.

Δημοσ.

Μάλιστα..θα δοκιμάσω κανα καθαριστικό μόνος μου για αρχή

Έλεγα να το πάω για ένα έλεγχο σε multirama μιάς και υπάρχει εδώ γιατί αντιπροσωπεία ideal είδα κάτι 50άρια με το καλημέρα

Για να έκανα ένα άνοιγμα στο laptop μόνος μου είναι ιστορία? Για να βγάλω και να καθαρίσω το πληκτρολόγιο ή για αντικατάσταση του

τι πορτοκαλαδα ηταν? :P

Ήταν μπόμπα...δεν μπορώ να γράψω, ειδικά κάτι φορές δέν πατιούνται ούτε με το σύστημα που εφαρμόζω των δύο πλήκτρων ταυτόχρονα.

Έλεγα μήπως στρώσει με τον καιρό γιατί στην αρχή είχα και σε άλλα πλήκτρα πρόβλημα αλλά δεν το βλέπω

***Βρήκα ένα βιντεάκι με άνοιγμα, εύκολο είναι. Οπότε ανοίγω καθαρίζω και βλέπουμε

http://www.youtube.com/watch?v=ilTBcwwlSFA

• 1 μήνα μετά...
Δημοσ.

Απλά για την ιστορία να γράψω την συνέχεια...

Το έλυσα πανεύκολα να το καθαρίσω και εκεί που το είχα ξεβίδωτο και έβαλά - έβγαλα το φις κανα 2 φορές και το χτύπησα λίγο στα πλήκτρα έφτιαξε μόνο του!

Δέν ξέρω πως έγινε, το είχα κανα τρίμηνο έτσι και δεν έφτιαχναν με τίποτα 5 πλήκτρα. Όσο και να τα πατούσα δέν ανταποκρινόταν με τίποτα.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...