cod7 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2012 Γεια σας των τελευταιο καιρο ο φορτιστης του λαπτοπ του δινει μονο ρευμα και δν φορτιζει την μπαταρια βεβαια αυτο δεν με ενοχλει ιδιετερα το προβλημα ειναι οτι οι επιδοσεις του λαπτοπ ειναι ιδιες σαν να ηταν μονο με μπαταρια μηπως υπαρχει καποιος τροπος να αλλαξω καποιες ρυθμισης και το λαπτοπ να ποιανει τα στανταρ που θα επιανε αν ο ητανε στο ρευμα ?
GPOWERR Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2012 χε χε...ειμαι και εγω παθων....ελπιζω το δικο σου να ειναι εντος εγγυησης οπως ηταν και το δικο μου....αλλιως....
bebis4 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2012 γιατι κλαις τι προβλημα ειχε το δικο σου? φορτιστη?
GPOWERR Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2012 προβλημα στην πλακετα που φορτιζει την μπαταρια και ειναι διπλα στην μητρικη...ετσι το λαπτοπ καταλαβαινει οτι κατι δεν παει καλα και ριχνει τις επιδοσεις και τις στροφες του ανεμιστηρα σαν να δουλευει με μπαταρια....θελει αλλαγη η πλακετα αυτη....καταλαβαινεις το κοστος αν ειναι εκτος εγγυησης....γι αυτο χρησιμοποιησα αυτο το smiley...
vaggospat13 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2012 πας πινακα ελεγχου - επιλογες παροχης ενεργειας και μετα βαζεις την επιλογη ηψηλες επιδοσεις
GPOWERR Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2012 πας πινακα ελεγχου - επιλογες παροχης ενεργειας και μετα βαζεις την επιλογη ηψηλες επιδοσεις δεν θα αλλαξει κατι...ηδη δεν του φορτιζει την μπαταρια...
vaggospat13 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2012 για να φτιαξει το θεμα με τις χαμηλες επιδοσεις το πα τωρα το οτι δεν φορτιζει μαλλον ειναι θεμα service
GPOWERR Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2012 μου εκαναν αντικατασταση το λαπτοπ εντος 3 ημερων απο την αγορα για το ιδιο προβλημα με τον φιλο μας...και μου εξηγησαν το λογο και απλα τον ανεφερα εδω......να σκεφτεις οτι απο το διαβασμα του προβληματος στο πρωτο ποστ,καταλαβα οτι επροκειτο για dell laptop...φιλε cod7 παρε τηλεφωνο το σερβις αν εισαι εντος εγγυησης και ανεφερε τους το προβλημα.
vaggospat13 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2012 πως λυθηκε; τωρα η μπαταρια φορτιζει οκ;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα